De la: 299 € Rezerva

City Break ISTANBUL (3 nopți, cu bagaj de cală) ✪ magnificul Orientului!

City Break ISTANBUL (3 nopți, cu bagaj de cală) ✪ magnificul Orientului!

Sejur Istanbul, zboruri Tarom, perioada 29 noiembrie- 2 decembrie 2018.

Tariful este complet per adult/ loc in camera dubla.

Durata 4 zile/3 nopti cu mic dejun, cu transferuri aeroport- hotel Akgun 4* (aflat langa statie de metrou sau similar)- aeroport.

PENTRU TOATE VARSTELE = ACELASI PRET.

BONUS! Tur pietonal al zonei istorice a orasului Istanbul si asistenta in limba romana
• Transport avion TAROM Bucuresti Otopeni - Istanbul - retur - CU BAGAJ DE CALA DE 23 KG DE PERSOANA INCLUS!
• Excursii optionale de exceptie

Ziua 1 Bucuresti - Istanbul - Turul pietonal al zonei istorice
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 06.00 dimineata pentru imbarcare la cursa TAROM RO261 cu decolare la ora 08.35 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 09.50(local). Transfer direct in zona istorica pentru Tur pietonal (aproximativ 2h ½ - 3h) in zona istorica a Istanbulului: se traverseaza Marele Bazar, apoi plimbare prin Piata Sultanahmet (Hipodromul, Palatul lui Ibrahim Pasa-marele vizir al lui Suleyman Magnificul, Coloana lui Constantin, Coloana Serpilor, Fantana germana, Moscheea Albastra - capodopera a artei islamice, baile lui Hurrem (Roxelana), Catedrala Sfanta Sofia, Palatul Topkapi, Basilica Cisterne. Deplasare la hotel si cazare. Dupa-amiaza si seara libera pentru cumparaturi si explorarea pietonala a zonei istorice. Cazare la hotel 3*superior/4*.

Ziua 2 Istanbul - Croaziera si Palatele Bosforului
Mic dejun. Timp liber sau optional o Croaziera pe Bosfor, cu vizita la fabrica de pielarie si la Bazarul Egiptean. Se face o scurta oprire la mormantul lui Suleyman Magnificul si apoi se traverseaza centrul istoric spre imbarcarea pe vasul de croaziera cu plecare din Portul Galata. Aveti sansa sa navigati prin Stramtoarea Bosfor ce desparte cele doua continente, Europa si Asia si uneste apele Marii Negre cu Marea Marmara. De pe vas puteti admira de-a lungul Bosforului: Palatul Dolmabahce, Palatul Beylerbeyi, Palatul Ciragan, cartierele rezidentiale cu vile si conace de lemn, Fortareata Rumeli, cele doua poduri, Patriarhia Ortodoxa din Fanar, zidul bizantin de aparare lung de 22 km, ce a reprezentat cea mai puternica fortificatie a evului mediu. Se face o oprire si se da timp liber pentru vizitarea Bazarului Egiptean, de mirodenii, construit intre 1597 - 1664 si considerat al doilea bazar acoperit ca vechime din Istanbul. Cazare la hotel 3* superior/4*.

Ziua 3 Istanbul - Palatul Dolmabahce - Buyuk Ada - Marea Marmara - Seara Orientala
Mic dejun. Timp liber. Optional, turul 7 Insule ale printilor, transport cu tramvaiul pana la port si imbarcare pe vas de linie, cu destinatia finala Buyuk Ada, unde faceti o placuta plimbare cu faetonul (trasura) si unde sunteti asteptati cu un pranz pescaresc gustos. Va propunem alternativ turul Palatului Dolmabahce si doua continente, un tur de jumatate de zi ce include vizitarea ultimului palat al sultanilor, construit in sec. al XIX-lea de arhitectii otomani Karabet si Nikogos Balyan pe o suprafata de 110 mii mp, locul unde parintele Turciei moderne Mustafa Kemal Ataturk, a trecut in nefiinta in 1938. Din anul 1952 Palatul devine muzeu, adapostind o pretioasa colectie de antichitati europene, mobilier, candelabre, in 285 de camere si 46 de sali. In cateva minute aveti sansa sa traversati Bosforul pe podul cu acelasi nume, ce uneste cele doua continente, sa suiti pe Culmea Camlica, de unde aveti o panorama completa a orasului, a Marii Marmara si a Marii Negre. Seara, va propunem optional, o Cina traditionala turceasca. Cazare la hotel 3* superior/4*.

Ziua 4 Istanbul - Bucuresti
Mic dejun. La ora 12.00 predarea camerelor, iar bagajele se pot depozita la camera de bagaje a hotelului. Timp liber. Transfer in jurul orei 15.00 de la hotel la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM RO264 cu decolare spre Bucuresti la ora 18.35. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora 19.50.

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro/ 021 336.07.55.

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile.

Modalitate plata (recomandam plata in euro):

Numerar (euro sau lei) la sediu/ card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii fiscale de avans pe email).

• La inscriere turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta de 50% cu pana la 21 de zile inaintea plecarii.

Excursii optionale

• Croaziera si Palatele Bosforului - Pret informativ de persoana pentru min. 20 platitori: 35 €/persoana
• Seara traditionala turceasca si orientala - pret informativ intre 50 si 65 €/persoana functie de localul unde se poate confirma rezervarea
• Palatul Dolmabahce si imprejurimi - Pret informativ de persoana 50 €, min. 20 persoane, fara intrare la Harem
• Insulele Printilor - Pret informativ de persoana cu pranz inclus: 55 € si fara pranz 35 €/persoana.

Descriere Hoteluri
Hotel AKGUN 4* - ISTANBUL - www.akgunotel.com.tr
Localizare: hotelul este situat la 15 minute pe jos de zona Sultanahmet, iar Marele Bazar este la 10 minute pe jos.
Facilitati hotel: restaurant, bar, camera de bagaje, Internet wireless gratuit in tot hotelul.
Facilitati camere: satelit TV LCD, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, telefon direct, minibar.

Informatii utile
• Cetatenii romani pot intra pe teritoriul Turciei doar in baza pasaportului national valabil minim 150 zile de la data intrarii in Turcia: 90 zile (perioada maxima de sedere) + 60 zile. Pasapoartele care nu contin semnatura titularului sunt considerate documente de calatorie invalide, iar posesorilor le poate fi refuzata imbarcarea sau intrarea in statul de destinatie.
Lipsa semnaturii este admisa doar in cazurile prevazute de legislatia nationala a tarii respective.

Servicii incluse
• 3 nopti cazare cu MIC DEJUN la hotel Akgun (Beyiazit) 4* sau similar 3*superior / 4 *
• Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport si tur pietonal (3 ore)
• Transport avion TAROM Bucuresti Otopeni - Istanbul - retur; Bagaj de cala de 23 kg si de cabina/mana 10 kg/persoana!
• Taxele de aeroport 100 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
• Asistenta turistica locala in limba romana la transfer si la turul pietonal
Preturile nu includ
• Excursiile optionale, intrarile la obiectivele turistice, cheltuielile personale, bacsisurile

RezervaAlte oferte