De la: 299 € Rezerva

Sejur PRAGA cu ghid ▶️ 5 nopți!

Sejur PRAGA cu ghid ▶️ 5 nopți!

Va multumim pentru rezervari, toate locurile s-au ocupat, VEZI oferta speciala ➤ de 1 Decembrie la PRAGA.

Oferte City Break PRAGA, zbor direct CSA dus-intors, plecari 12 si 19 August, durata 5 nopti cu mic dejun.

Cu insotitor roman de grup si posibilitate de excursii optionale.

Ziua 1 | BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:05 pentru imbarcare pe cursa CZECH AIRLINES OK803 Bucuresti - Praga cu decolare la ora 15:05. Sosirea la Praga la ora 16:00. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel International 4*, respectiv Hotel Duo 4* (valabil doar pentru plecarea din 19 August) sau similar. Detalii pe : http://internationalprague.cz/en/ http://www.hotelduo.cz/default-en.html

Ziua 2 | PRAGA - CASTELUL KARLSTEJN
Mic dejun. Turul "orasului de aur" cu ghid local de limba romana: Castelul Praghez - cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Apoi tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup: piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul" Pragai - vestita artera comerciala, zona Hradului. Dupa amiaza, excursie optionala la Castelul Karlstejn situat la aproximativ 40 km de Praga. Constructia in stil gotic a Castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, Castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava (fara transfer). Cazare la Hotel International 4*, respectiv Hotel Duo 4* sau similar.

Ziua 3 | Sejur PRAGA - KARLOVY VARY
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea „orasului de aur". Optional, excursie la Karlovy Vary. Acesta este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice, renumita pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tamaduitoare, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Este de asemenea renumit pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramica si nu in ultimul rand pentru bautura traditionala Beceherovka. Intoarcere in Praga. Cazare la Hotel International 4*, respectiv Hotel Duo 4* sau similar.

Ziua 4 | PRAGA - DRESDA: Florenta de pe Elba „Elbflorenz"
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda. Dresda a fost numita adeseori „Florenta de pe Elba" ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13 - 14 februarie 1945. Tur de oras cu ghid local. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare la Hotel International 4*, respectiv Hotel Duo 4* sau similar.

Ziua 5 | Excursie PRAGA - Cesky Krumlov & Ceske Budejovice
Mic dejun. Optional, excursie la orasele medievale: Cesky Krumlov & Ceske Budejovice. Cesky Krumolov este fara doar si poate unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Cehia, care practic este neschimbat din secolul al XVIII-lea, inclus in Patrimoniul Cultural Mondial UNESCO. Unul dintre cele mai impresionante monumente este Castelul Krumlov, reconstruit in stil renascentist de catre arhitecti italieni in secolul al XVI-lea. Este un complex format din 40 de cladiri si palate. Podul cu trei nivele „Plášťový Most" uneste castelul cu gradina si teatrul. Mai pot fi admirate aici Biserica Sf. Vit si Biserica Sf. Jost. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice. Seara, optional, cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu - cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la Hotel International 4*, respectiv Hotel Duo 4* sau similar.

Ziua 6 | PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare cursa companiei Czech Airlines OK802 cu decolare la ora 11:40. Sosire in Bucuresti la ora 14:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile (in anumiti termeni si conditii).

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro, 021 336 07 55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Pentru inscriere ne transmiti copii de buletin sau pasaport valabile.

Plata si avans: 50 % la inscriere, diferenta cu pana la 30 de zile inainte de plecare (recomandam plata in euro).

 

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email)

Pretul este de persoana/loc in camera dubla si nu include taxele de zboruri, asigurare de calatorie, intrari la obiective.

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

Excursii optionale:

• Cina traditionala cu spectacol folcloric live: 30 €/adult, 25€ /copil 6-10,99 ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live
(transfer cca. 10 €/persoana)

• Excursie de ½ zi la Castelul Karlstejn: 45 €/adult, 35 €/copii 0-5,99 ani, 40 €/copii 6-13,99 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani. Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pentru a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos!

• Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 45 €/adult, 35 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid roman insotitor

• Excursie de 1 zi la Dresda: 55 €/adult, 40 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid local la Dresda, ghid roman insotitor

• Excursie de 1 zi la Cesky Krumlov & Ceske Buidejovice : 45 €/adult, 35 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid roman insotitor

• Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 30 € /adult, 20 €/copil 2-11,99 ani
Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, muzica live acordionist (fara transfer)

Sursa foto: Pixabay/ Pixaline.

Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti - Praga - Bucuresti, Compania Czech Airlines
• 5 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel International 4* / Duo 4* sau similar
• Transfer cu autocar hotel-centru pentru tur pietonal de ½ zi in Praga cu ghid local de limba romana
• Tururi pietonale cu insotitorul de grup
• Transfer aeroport - hotel - aeroport
• Insotitor de grup roman

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, combustibil si securitate 155 Euro (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion in functie de evolutia pretului petrolului)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea stormo
• Excursiile optionale

 

RezervaAlte oferte