De la: 395 € Rezerva

Simte-te român la PRAGA (4 nopți) 🎡 oferte 1 Decembrie 2018!

Simte-te român la PRAGA (4 nopți) 🎡 oferte 1 Decembrie 2018!

Oferte Vacante si City Break 1 Decembrie (PRAGA), zbor Tarom, perioada 29 noiembrie- 3 decembrie 2018, durata 5 zile/4 nopti.

Pretul este complet, total, de persoana loc in camera dubla, cazare mic dejun Hotel DUO 4*. Vei avea OCAZIA unica sa participi la deschiderea Pietei de Craciun!

Descopera avantajele unui sejur organizat cap coada:

• tur panoramic de oras cu autocar si ghid local;

• transferuri aeroport - hotel - aeroport;

• insotitor roman de grup;

ZIUA 1: BUCURESTI - PRAGA Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 05:50 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 07:50 si sosire la Praga la ora locala 08:45. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru "spectacolul" papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din Europa). Transfer la hotel DUO 4* sau similar.

Ziua 2: PRAGA - DRESDA - PRAGA (excursie optionala) Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau excursie optionala la Dresda, numita si "Florenta de pe Elba". Se vor admira, in cadrul unui tur panoramic: Castelul Zwinger, Biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Pret informativ: 60 EURO/ persoana (minim 20 platitori). Seara, optional, cina traditionala in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca si veti experimenta preparatele locale si renumita bere. Pret informativ: 50 EURO/ persoana (minim 20 platitori).

ZIUA 3: PRAGA - KUTNA HORA - PRAGA (excursie optionala) Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala la Kutna Hora, vechi oras medieval din secolul XIII, situat la 70 km distanta de Praga ce gazduieste o mina de argint, bogat in monumente gotice. Printre monumentele importante amintim: Primaria Veche, Catedrala Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal. Oras cu traditie in exploatarea minereurilor de argint si in fabricarea monedei regale, Kutna Hora a fost in trecut al doilea oras ca importanta, dupa Praga. A fost inclus in patrimoniul UNESCO in anul 1995. Pret informativ: 50 EURO/ persoana (minim 20 participanti). Seara, va propunem sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup piata de Craciun din Praga.

ZIUA 4: PRAGA - KARLOVY VARY - PRAGA (excursie optionala) Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary. Cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest, Karlovy Vary se afla la 360 - 390 metri deasupra nivelului marii si este pozitionata la confluenta raului cu apa termala Tepla si a raului Ohre. Pentru a permite oaspetilor si turistilor sa isi urmeze tratamentul si pe vreme mai putin favorabila, s-au construit mici adaposturi si pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a gazdui un numar cat mai mare de vizitatori, au fost inlocuite cu colonade, sali de promenada acoperite si sustinute de coloane maiestuoase, Karlovy Vary castigandu-si astfel si denumirea de "orasul colonadelor". Pret informativ: 70 EURO/ persoana (minim 20 platitori).

Ziua 5: PRAGA - BUCURESTI Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor TAROM cu decolare la ora 09:35. Sosirea la Bucuresti este prevazuta pentru ora 12:25.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Locurile sunt limitate, rezerva din timp!

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale): Bucuresti (Otopeni) 07:50 - Praga 08:45

Praga 09:35 - Bucuresti (Otopeni) 12:25

Esalonare plati: 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

-60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;

- 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email)

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente majore ce cauzeaza anularea calatoriei.

Photos: Pixabay, Julius_Silver.

SERVICII INCLUSE: • transport cu avionul Bucuresti - Praga si retur cu compania TAROM; • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel DUO 4* (sau similar); • tur panoramic de oras cu autocar si ghid local; • transferuri aeroport - hotel - aeroport; • insotitor roman de grup; • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE: • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata); • asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice); • intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale; • bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (se practica).

 

RezervaAlte oferte