De la: 250 € Rezerva

Vacanţa copiilor la PRAGA (februarie 2017) ✪

Vacanţa copiilor la PRAGA (februarie 2017) ✪

Oferte City Break Praga, zbor Tarom, plecare 6 februarie 2017, 4 nopti/5 zile. In vacanta dintre semestre haide la Praga impreuna cu cei mici.

La preturi asa de bune locurile se epuizeaza repede.

Ziua 1 | BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:05 pentru imbarcare zborul Companiei TAROM RO 225 Bucuresti - Praga cu decolare la ora 08:05. Sosirea la Praga la ora 09:00. Transfer in oras. Turul "orasului de aur" cu ghid local de limba romana. Castelul Praghez, cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume. Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Continuam cu Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul" Pragai - vestita artera comerciala. Transfer la hotel si cazare. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Clarion Congress 4*. Detalii pe www.cchp.cz.

Ziua 2 | PRAGA - KUTNA HORA
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in orasul medieval Kutna Hora. Kutna Hora este parte din patrimoniul UNESCO din 1995 si este considerata o adevarata bijuterie a Cehiei. Originile orasului sunt strans legate de descoperirea si exploatarea numeroaselor mine de argint din zona, inca din secolul al X-lea. Din secolul XIII pana in secolul XVI orasul a concurat cu Praga din punct de vedere economic, cultural si politic, devenind resedinta favorita a multora dintre regii Boemiei si mai tarziu o parte importanta din imperiul Austro-Ungar. Emblema orasului este Biserica Sf. Barbara, patroana minerilor, cu arhitectura sa deosebita tronand deasupra intregii zone. Intoarcere la Praga si timp liber la dispozitie. Seara, optional Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare hotel Clarion Congress 4*.

Ziua 3 | PRAGA - KARLOVY VARY
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea Orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Tur pietonal cu insotitorul de grup si program de cumparaturi. Intoarcere la Praga. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu - cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare hotel Clarion Congress 4*.

Ziua 4 | PRAGA - DRESDA: Florenta de pe Elba „Elbflorenz"
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda, supranumita si „Florenta de pe Elba". Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13-14 februarie 1945. Tur de oras cu ghid local. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

Ziua 5 | PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO 226 cu decolare catre Bucuresti la ora 09:45. Aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 12:35.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Facebook/Fortuna Business Travel

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE
 Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

Servicii incluse:
• Zboruri directe Bucuresti - Praga - Bucuresti, Compania TAROM
• Cazare 4 nopti cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4* sau similar
• Tur de oras Praga cu ghid local de limba romana
• Tururi si vizite pietonale cu insotitorul de grup
• Transferuri aeroport - tur de oras - hotel
• Transfer hotel - aeroport
• Insotitor de grup

Servicii neincluse:
• Taxele de aeroport si combustibil: 130 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• Intrarile la obiectivele turistice
• Excursiile optionale

RezervaAlte oferte

 • City Break ISTANBUL

  City Break ISTANBUL

  OFERTE City break Istanbul, zbor Tarom, plecari in perioada 13 Aprilie 2016 - 22 Martie 2017, 4 nopti, transfer, ghid insotitor si hotel 4 *. Istanbul Program SOCIAL pentru toti! 4 nopti / 5 zile, plecari Miercurea.  PENTRU TOATE VARSTELE = ...

  vezi detalii

  299 €

 • Vacanţe PRAGA ✔ oferte 8 Martie 2017!

  Vacanţe PRAGA ✔ oferte 8 Martie 2017!

  Oferte Vacante si City Break 8 Martie PRAGA, zbor Tarom, perioada 6-10 Martie, durata 5 zile/4 nopti, cazare hotel PARK 4*. Vei avea OCAZIA unica sa respiri primavara la Praga. Ziua 1: BUCURESTI - PRAGAIntalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri ...

  vezi detalii

  245 €

 • Vacanţe PRAGA februarie 2017, zbor CSA

  Vacanţe PRAGA februarie 2017, zbor CSA

  Oferte City Break Praga, zbor CSA, perioade 1-5, 8-12, 15-19, 22-26 Februarie 2017. Tarifele incep de la, sunt de persoana/loc in camera dubla si sunt totale, fara costuri ascunse. Pachet 4 nopti cu mic dejun, hoteluri de 3, 4 si 5 stele ...

  vezi detalii

  359 €