De la: 1447 € Rezerva

Croazieră Rotterdam- Bruges- Hamburg- Anglia (7 nopți), cu zboruri incluse!

Croazieră Rotterdam- Bruges- Hamburg- Anglia (7 nopți), cu zboruri incluse!

Ultima cabina disponibila (exterioara cu geam fantastica)!

Croaziera Marea Nordului (imbarcare Hamburg), perioada 15- 22 septembrie 2019, cazare 7 nopti pe vas cu pensiune completa cu stat peste noapte in Rotterdam.

Pachet COMPLET: bilete de avion incluse, cazare in tipul de cabina aleasa cu toate mesele, transferuri aeroport- vapor- aeroport, taxe portuare si de aeroport incluse + insotitor roman de grup!

Itinerariu: Hamburg- pe mare- Le Havre (Franta)- Southampton (Londra)- Bruges (Belgia)- Rottterdam- Rotterdam- Hamburg.

Ne-am gandit ca pe langa destinatiile de grup organizat de pana acum, sa va propunem o destinatie noua si anume: Coasta Europei de Vest. Locuri precum Hamburg, Le Havre, Southampton, Bruges sau Rotterdam, asteapta sa le descoperi arhitectura, cultura si istoria dar mai ales, sa le descoperi frumusetea care le face atat de iubite de turistii din intreaga lume.

15 Septembrie - Bucuresti - Hamburg
Intalnire cu insotitorul de grup/reprezentantul agentiei la Aeroportul Otopeni in jurul orei 04:00 pentru imbarcarea pe cursa Lufthansa cu destinatia Hamburg. Zborul va fi la ora 06:25 si vom face o escala in Munchen. Se ajunge in Hamburg in jurul orei 10:00 si se va oferi un tur al orasului cu ghid in limba engleza, dupa care va veti indrepta spre port unde va veti imbarca pe vasul MSC Preziosa pe itinerariul de mai jos:

Hamburg, supranumit si "Poarta Lumii", este o metropola splendida care ofera o multime de activitati, arhitectura spectaculoasa si viata de noapte la moda, tuturor turistilor care o viziteaza. Inca din Evul Mediu orasul era locul de tranzactionare, oameni de diferite nationalitati faceau schimb de marfuri, aceasta indeletnicire asigurandu-le tuturor traiul zilnic. La momentul actual, Hamburg este un oras de prima clasa, unul dintre cele mai interesante si mai bogate de pe teritoriul Germaniei.

Le Havre este locul ideal pentru o vacanta inedita. Este un orasel splendid, cochet, cu oameni linistiti si relaxati, un loc aflat la intretaierea dintre lumea anglo-saxona si cea latina. Orasul are multe spatii verzi pline de flori, tufe de fragi neculesi, stradute curate, cladiri venite din alt secol si care se incapataneaza sa se arate in toata splendoarea lor.
Southampton, important oras-port la Canalul Manecii, este punctul de plecare al celebrului transatlantic Titanic, care a pornit de aici pe 10 aprilie 1912, avand ca destinatie finala New York. Este un oras cultural ce vibreaza de istorie, iar printre obiectivele turistice din Southampton, punem enumera: Muzeul Titanicului, Galeria de Arta Moderna, Muzeul de Arheologie, Muzeul Maritim sar si teatrul Mayflower.

Bruges (Zeebruges), are o arhitectura deosebita, fiind unul dintre cele mai bine conservate orase medievale ale Belgiei. Are o arhitectura deosebita si ofera turistilor o multime de atractii si obiective turistice absolut incantatoare, avand de asemenea si un aer deosebit de interesant si unic intre orasele Europei.


Amsterdam este fara doar si poate, unul dintre cele mai frumoase, vibrante si cosmopolite orase ale Europei. Orasul este un centru cultural deosebit, cu peste 50 de muzee, cu multe biserici si o arhitectura interesanta, specifica tarilor nordice. Este un oras al superlativelor, iar una dintre acestea este ca are 165 de canale (mai multe decat Venetia) si 1285 de poduri (mai multe decat Parisul).

22 Septembrie: Hamburg - Bucuresti
Dupa ce se va debarca in Hamburg, va veti indrepta spre aeroport pentru imbarcarea pe cursa Lufthansa cu destinatia Bucuresti. Zborul va fi la ora cu o escala in Frankfurt iar in Bucuresti veti ajunge la ora 17:45.

Despre MSC Preziosa: O capodopera minunata ce a fost lansata in 2013! MSC Preziosa apartine clasei Fantasia si este cel de-al 12-lea vas din flota MSC. Cu un design la fel de sofisticat ca si surorile ei, pune la dispozitia pasagerilor binecunoscutul MSC Yacht Club si MSC Aurea Spa. La bordul vasului MSC Preziosa puteti sa va bucurati de muzica live, puteti savura mancaruri delicioase sau puteti sa va distrati la discoteca panoramica. Copiii si adolescentii se pot bucura de aqua park-ul DOREMI, special creat. In cadrul MSC Aurea Spa, puteti incerca traditionalul masaj Balinez sau tratamente de infrumusetare ultramoderne ca si: sauna, baile turcesti, centru fitness, camera pentru thalassoterapie si zona de relaxare.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Detalii suplimentare si fotografii despre cabine si vapor la sectiunea Download alaturata.

CONTACT 021 336 07 55, 0744 333 432 si office@fortunabusiness.ro

Esalonare plati, se poate plati in lei sau in euro astfel:

- 45 % din tariful pachetului turistic la momentul inscrierii
- 35 % din tariful pachetului turistic cu minim 90 de zile inainte de navigare
- 20 % din tariful pachetului turistic cu minim 65 de zile inaintea navigarii

Pretul incepe de la, este de persoana/loc in cabina dubla interioara si difera in functie de tipul de cabina.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Va informam ca incheierea unei asigurari de calatorie STORNO (riscuri majore acoperitoare) este optionala dar foarte recomandata. Va sfatuim sa uzati de acest mijloc de protectie financiara (se poate incheia la agentie odata cu inscrierea, aprox 70 lei/persoana sub 65 de ani).

SERVICII STANDARD INCLUSE PENTRU TOATE EXPERIENTELE (BELLA, FANTASTICA):

Tariful include:
- zborul din Bucuresti pana in Hamburg cu o escala in Munchen si retur Hamburg - Bucuresti cu o escala in Frankfurt cu compania aeriana Lufthansa
- transferul aeroport - port - aeroport
- tur de oras in Hamburg cu ghid in limba engleza
- croaziera 7 nopti la bordul vasului MSC Preziosa
- taxele portuare - 140 euro/persoana
- taxele de aeroport - 84.35 €/pers pentru zborul din Bucuresti - pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion (cu 3 saptamani inainte de plecare)
- insotitor de grup roman (in cazul intrunirii unui grup minim de 24 persoane, agentia va furniza un insotitor de grup roman. La ofertarea tarifului, se are in vedere si costul aferent insotitorului de grup in ipoteza intrunirii numarului minim de persoane. In cazul in care nu se va intruni acest numar minim de persoane, agentia nu va mai asigura insotitorul de grup).
- cazare pe nava in cabina aleasa (acestea detin cabina de dus si WC, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, TV- fiecare cabina are steward);
- 3 mese in restaurantele principale la restaurantele de tip buffet
- gustari intre mese
- suc, gheata, cafea, lapte, ceai si apa (de la dozatoarele din bufetele de pe vas)
- accesul la terenul de Baschet/Volei
- accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu scaune pentru plaja si prosoape de plaja;
- accesul la biblioteca
- accesul in toate barurile, lounge-urile si cluburile vasului
- accesul la toate spectacolele de pe vas
- accesul gratuit la sala de gimnastica, la piscine, jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging;
- accesul la Aqua Park (doar pe vasele MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Seaside si MSC Seaview)
- accesul la galeriile de arta
- accesul la zona de jocuri Arcade
- program zilnic cu sumarul principalelor noutati si evenimente care se desfasoara la bordul navei;
- participarea la jocuri, karaoke, lectii de dans, la spectacole cu live music, cabaret, petreceri cu teme, discoteca;
- biroul de informatii la bord este deschis 24 ore /zi;
- workshopuri de mestesuguri si hobby-uri
- acces in cluburi si activitati pentru copii si adolescent
- room-service 24 ore (livrarea este gratuita in cabina, se achita doar costul preparatelor)
- cluburi de noapte si discoteci
- spectacole in stil Broadway

Tariful nu include:
- bacsisul (10 euro/persoana/noapte)
- jocurile de noroc si cazino-ul
- serviciile de cazare pre si post imbarcare
- bauturile alcoolice, non-alcoolice si apa imbuteliata
- serviciile de Spa si tratamentele de frumusete, masaj, laundry service, centru medical, meniuri speciale la diferite restaurante;
- excursiile optionale
- apelurile telefonice date in afara navei din cabina;
- asigurarile de sanatate
- mesele la restaurantele cu specific
- serviciile de Babysitting
- taxa pentru serviciile de bar de 15% din valoarea produsului este adaugata automat la fiecare cumparare de la bar sau de la restaurant. Aceasta taxa nu este perceputa de agentia de turism ci de catre linia de croaziere.
- serviciile medicale de la bordul vasului.

Rezerva
Alte oferte