De la: 1999 € Rezerva

Croazieră Europa de NORD, MSC Preziosa (Deluxe) ❋ cu zbor inclus!

Croazieră Europa de NORD, MSC Preziosa (Deluxe) ❋ cu zbor inclus!

Europa de Nord (Insulele Britanice), perioada 24 August- 1 Septembrie 2017. Croaziera, bilet avion, transfer, taxe portuare si taxe de aeroport incluse! Tariful este COMPLET, total de persoana/loc in cabina Yacht Club Deluxe Suite.

Vedem Scotia, Irlanda si Marea Nordului. Durată: 7 nopţi/8 zile. Itinerariu: Hamburg- Invergordon (Regatul Unit)- Greenock (Edinburgh)- pe mare- Dublin (Irlanda)- Cork (Irlanda)- zi pe mare- Southampton.

MSC YACHT CLUB este un paradis al relaxarii si rafinamentului ce ofera servicii exclusiviste precum majordom, concierge, spatii dedicate, restaurante gourmet si acces la Aurea SPA. MSC PREZIOSA este cea mai noua nava MSC, a patra din clasa Fantasia, inaugurata la 23 martie 2013. Superba nava, caracterizata prin lux si opulenta, poate gazdui 4345 oaspeti. Printre facilitatile navei MSC Preziosa se numara 7 restaurante, numeroase baruri, aqua park, centru SPA, galerie de arta, magazine, cinematograf 4D, simulator formula 1, bowling si multe altele.

Suitele Yacht Club sunt expresia elegantei si luxului pe o nava de croaziera. Sunt cabine situate intr-o oaza de liniste si intimitate, o zona exclusivista, separata complet de celelalte zone ale navei. Servicii personalizate, piscina, Jacuzzi, majordom, concierge si restaurante gourmet formeaza reteta unei vacante perfecte!
Pozitia pe nava: puntile 15,16; Suprafata: 26 - 39 mp
Facilitati: Majordom, balcon, pat matrimonial/ twin, garderoba, aer conditionat, baie cu dus, TV, minibar, telefon, uscator de par, cosmetice hoteliere, halat, papuci.

Special pentru oaspetii MSC Yacht Club: spatii dedicate- Lounge-ul Top Sail si puntea „One Pool", un complex exclusiv pentru oaspetii MSC Yacht Club (piscina, jacuzzi, terasa pentru plaja). Tot exclusiv: restaurante panoramice - Le Muse pe MSC Divina, L'Etoile pe MSC Fantasia, L'Olivo pe MSC Splendida si Le Palmeraie pe MSC Preziosa.

- Majordom
Fiecare apartament are desemnat un majordom care se va ocupa discret si cu profesionalism de servirea ceaiului de dupa amiaza, livrarea de ziare in functie de preferintele dvs, schimbarea prosoapelor, prioritate la check-in si check-out etc.
- Concierge
Personal dedicat pentru oaspetii MSC Yacht Club, disponibil 24 ore din 24, pentru prioritizarea rezervarilor dvs. si serviciile speciale pe care le solicitati la bord, servicii turistice in port, rezervari la centrul MSC Aurea Spa, rezervari restaurante, acces la laptopuri.
- Restaurante gourmet
Pentru oaspetii MSC Yacht Club nu exista perioade fixe in care sa ia masa. Totusi, daca doriti o anume masa, la o anumita ora, o puteti rezerva prin majordomul dvs. Restaurantul gourmet al MSC Preziosa este Le Palmeraie.
Pe langa deliciile culinare, oaspetii au incluse si bauturile in toate spatiile dedicate MSC Yacht Club si cele din minibarul din apartament.
- MSC Aurea Spa
MSC Yacht Club oferta acces privat cu liftul la opulentul centru MSC Aurea Spa. Ca oaspete MSC Yacht Club aveti acces gratuit la un thermal suite constand dintr-o superba sauna si o baie turceasca.

Cele mai bune oferte croaziere Europa de NORD 2017 sunt chiar aici:) Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro sau 021.336.07.55

BINE ATI VENIT la bord:)

ORAR DE ZBOR, Compania Lufhansa
24 August 2017: Bucuresti 06:05 - Hamburg 10:05, via Frankfurt
01 Septembrie 2017: Londra 16:30 - Bucuresti 23:45, via Frankfurt

Tariful include:
- cazare 8 nopti la bordul navei de croaziera in Yacht Club deluxe Suite;
- toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, ceaiul de dupa amiaza, cina;
- bauturile servite in spatiile dedicate MSC Yacht Club;
- un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara;
- seara de gala cu o cina speciala;
- utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness;
- participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi);
- bilet avion Bucuresti - Hamburg si Londra - Bucuresti, Compania Lufthansa;
- transfer aeroport - port - aeroport;
- taxe portuare si taxe de aeroport.

Tariful nu include:
- servicii medicale la bord;
- articolele puse la vanzare in magazinele de la bord;
- excursiile optionale la tarm, internetul, asigurarea medicala.

RezervaAlte oferte