De la: 1499 € Rezerva

Croazieră Insulele Britanice (Europa de Nord) 🇬🇧 MSC Preziosa cu zbor inclus!

Croazieră Insulele Britanice (Europa de Nord) 🇬🇧 MSC Preziosa cu zbor inclus!

CROAZIERA MSC Europa de Nord (Insulele Britanice), perioada 24 August- 1 Septembrie 2017. Cu pensiune completa, zboruri Lufthansa, transfer, taxe portuare si taxe de aeroport incluse!

Tariful este COMPLET, total de persoana/loc in cabina cu BALCON Bella, nu include service charge-ul (care se va achita exclusiv la bordul liniei de croaziera). Ultimele cabine libere!

Vedem Scotia, Irlanda si Marea Nordului. Durată: 8 nopţi/9 zile. Itinerariu: Hamburg- Invergordon (Regatul Unit)- Greenock (Edinburgh)- pe mare- Dublin (Irlanda)- Cork (Irlanda)- zi pe mare- Southampton.

Despre MSC PREZIOSA: o capodopera minunata ce a fost lansata in 2013! MSC Preziosa apartine clasei Fantasia si este cel de-al 12-lea vas din flota MSC. Cu un design la fel de sofisticat ca si surorile ei, pune la dispozitia pasagerilor binecunoscutul MSC Yacht Club si MSC Aurea Spa. La bordul vasului MSC Preziosa puteti sa va bucurati de muzica live, puteti savura mancaruri delicioase sau puteti sa va distrati la discoteca panoramica. Copiii si adolescentii se pot bucura de aqua park-ul DOREMI, special creat. In cadrul MSC Aurea Spa, puteti incerca traditionalul masaj Balinez sau tratamente de infrumusetare ultramoderne ca si: sauna, baile turcesti, centru fitness, camera pentru thalassoterapie si zona de relaxare. Printre facilitatile navei MSC Preziosa se numara 7 restaurante (dintre care 2 in regim bufet), numeroase baruri, aqua park, centru SPA, galerie de arta, magazine, cinematograf 4D, simulator formula 1, bowling si multe altele.

Cabina exterioara cu balcon: Cabinele cu balcon sunt alegerea perfecta pentru cei care prefera sa se bucure de peisaje si briza marii la orice ora din zi sau noapte, din linistea si intimitatea propriului balcon. Sunt spatioase, sunt luminoase, sunt chic, ce v-ati dori mai mult?

Suprafata: 17 - 42 mp. Facilitati: Balcon, pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, minibar, telefon, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).

Note: Unele cabine de tip bella pot avea vederea obturata. Suprafata cabinelor variaza in cadrul categoriei, incluzand atat cabine standard cat si cabine pentru persoane cu dizabilitati care au o suprafata mai mare. Itinerariul croazierei si orarul de zbor pot suferi modificari.

Cele mai bune oferte croaziere Europa de NORD 2017 sunt chiar aici:) Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro sau 021.336.07.55

BINE ATI VENIT la bord:)

Oferta este valabila in limita cabinelor disponibile.

Esalonare plati: 50 % AVANS in momentul rezervarii. Diferenta se achita cu pana la 63 zile inainte de imbarcare.

ORAR DE ZBOR, Compania Lufhansa
24 August 2017: Bucuresti 06:05 - Hamburg 10:05, via Frankfurt
01 Septembrie 2017: Londra 16:30 - Bucuresti 23:45, via Frankfurt

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (DOAR dupa confirmarea rezervarii!)

• Conform reglementarilor in vigoare, minorii pot sa calatoreasca in strainatate in cazul in care:
- sunt insotiti de ambii parinti sau tutorii legali;
- sunt insotiti de un parinte sau tutore legal care poate face dovada acordului celuilalt parinte asupra calatoriei minorului. Acordul scris trebuie legalizat notarial.
- adultul insotitor, in cazul in care acesta nu este niciunul dintre parinti sau tutorele legal, trebuie sa prezinte autoritatilor de frontiera, alaturi de imputernicirea ambilor parinti sau a tutorelui legal, si cazierul judiciar propriu eliberat cu mai putin de 14 zile inainte de inceperea calatoriei.
• Itinerariul poate suferi modificari. Linia de croaziere isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
• Asigurarea medicala nu este inclusa in pret, dar este recomandata. La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor portuare si de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti.
• Cabinele rezervate sunt din categoria standard. Nu se pot alege puntea sau numarul cabinei.
• Pentru acest program agentia nu poate accepta solicitari de partaj in cabina.
• La imbarcare este necesara constituirea unui depozit financiar in numerar/ garantarea cu un card de credit activ (card de debit alimentat), pentru eventualele cheltuieli de la bordul vasului, nefiind posibila utilizarea numerarului la bord.

Tariful include:
- cazare 8 nopti la bordul navei de croaziera in cabina cu balcon bella;
- toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, ceaiul de dupa amiaza, cina (bufet si restaurant desemnat a la carte pentru pranz si cina);
- apa, ceai, lapte, cafea la dozator, doar in restaurantul bufet;
- un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara;
- petrecerea de bun venit oferita de capitan si seara de gala cu o cina speciala;
- utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness;
- participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi);
- bilet avion Lufthansa Bucuresti - Hamburg si Londra - Bucuresti;
- transfer aeroport - port - aeroport;
- taxe portuare si taxe de aeroport.

Tariful nu include:
- servicii medicale la bord
- articolele puse la vanzare in magazinele de la bord
- excursiile optionale la tarm
- accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente si servicii personalizate)
- bauturile alcoolice si non alcoolice
- internetul
- asigurarea medicala
- service Charge-ul 9 Eur/zi/persoana

RezervaAlte oferte