De la: 1249 1119 € Rezerva

Croazieră Mallorca, IBIZA, Italia, Franța 2019 🐟 MSC Fantasia cu zboruri incluse!

Croazieră Mallorca, IBIZA, Italia, Franța 2019 🐟 MSC Fantasia cu zboruri incluse!

ULTIMELE 3 cabine disponibile, crazy sales pentru inscrieri pana in 12 aprilie!

Croazieră Italia- Spania (Palma de Mallorca, Ibiza), durata 7 nopti pe vapor cu pensiune completa, perioada 29 iunie- 6 iulie 2019, grup organizat cu zboruri incluse si însoţitor român.

Pretul ESTE complet, incepe de la, este de persoana/loc in cabina dubla si INCLUDE zboruri dus-intors, taxe de aeroport, portuare si transferuri aeroport-port!

Itinerariu: Genova- Marsilia- Palma de Mallorca (stat peste noapte)- IBIZA - zi pe mare- Napoli- Livorno- Genova.

Despre vasul MSC FANTASIA:

MSC Fantasia este cea mai mare nava de croaziera construita vreodata pentru un armator european. Nava amiral a flotei MSC Cruises este o capodopera a stilului italian: combinatia perfecta intre tehnologie avansata, eleganta desavarsita si servicii exclusiviste.
Construita in spiritul ecologiei, nava de croaziera MSC Fantasia se incadreaza in tendinta moderna ce tine seama in primul rand de mediu, fara a face insa nici un fel de rabat in privinta confortului oferit oaspetilor.
MSC Fantasia nu ofera doar un voiaj de placere, ci o adevarata aventura a descoperirii. Pentru prima data pe o nava, oaspetii vor pasi pe trepte decorate cu cristale Swarovski. Un plafon transparent permite pasagerilor sa guste din plin magia calatoriei pe mare in timp ce privesc cerul instelat. Pasagerii au la dispozitie un spatiu public de 27.000 mp, inclusiv luxuriantul spatiu MSC Aurea Spa, 5 restaurante, 4 piscine, 12 bazine de hidromasaj, cafe-baruri, magazine, un spatiu destinat copiilor, un simulator de Formula 1 si un cinematograf interactiv 4D. MSC Fantasia este primul vas de croaziera care propune un program excusivist: pasagerii VIP pot petrece un sejur in MSC Yacht Club, complex ce dispune de 99 apartamente, un bar, solar, 2 piscine cu hidromasaj, o piscina skydome, un spatiu rezervat observation lounge vitrat dotat cu bar,concierge si vedere panoramica spre prora navei. Toti oaspetii VIP ai MSC Yacht Club vor beneficia de Butler service, un majordom va va oferi asistenta la check-in, va va ajuta cu transportul si despachetarea bagajelor, va va servi la ora 5 ceaiul traditional English high tea si va avea grija ca trabucurile si bauturile sa nu lipseasca. Acesta va face pentru dumneavoastra rezervari la restaurant si la MSC Aurea Spa, va organiza excursii ad hoc si chiar mici petreceri private!
MSC Fantasia face ca luxul sa aiba un nou si spectaculos inteles - orice fantezie poate deveni realitate.

Oferta speciala valabila in limita locurilor si cabinelor.

► REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro, 021 336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Cele mai bune oferte Croaziere Mediterana de Vest: Mallorca, Italia, Spania sunt aici.

Esalonare plati, se poate plati in lei sau in euro astfel:
- minimum 40 % avans la inscriere, diferenta cu pana la 60 de zile inainte.

Pretul incepe de la, este de persoana/loc in cabina dubla si difera in functie de tipul de cabina (suplimentele pentru cabine single, triple sau quad vor fi comunicate la cerere).

Modalitate plata: numerar (euro sau lei), transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Pentru aceasta calatorie este nevoie de pasaport sau buletin.

Optional, pachete de bauturi alcoolice la bordul vaporului- acestea se pot rezerva din tara cu cateva luni inainte (detalii la Download).

Tariful include:
- cazare 7 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales
- toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, ceaiul de dupa amiaza, cina (bufet sau restaurant desemnat a la carte pentru pranz si cina);apa, ceai, lapte, cafea la dozator pe tot parcursul zilei si sucuri la dozator in timpul micului dejun, doar in restaurantul bufet;
- un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara
- petrecerea de bun venit oferita de capitan; seara de gala cu o cina speciala
- utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness
- participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi).
- bilet avion cu bagaj de cala inclus, Bucuresti - Milano si retur
- transfer aeroport - port - aeroport;
- insotitor de grup
- taxe portuare si taxe de aeroport.

Tariful nu include:
- servicii medicale la bord
- articolele puse la vanzare in magazinele de la bord
- excursiile optionale la tarm
- accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente si servicii personalizate)
- internetul
- asigurarea medicala
- service Charge-ul 10 Eur/zi/prsoana

RezervaAlte oferte