De la: 1559 € Rezerva

Croazieră Malta-Sicilia-Spania (MSC Bellissima) 🛳 cu zboruri INCLUSE!

Croazieră Malta-Sicilia-Spania (MSC Bellissima) 🛳 cu zboruri INCLUSE!

Croaziera MSC Bellissima (cel mai nou vas de la MSC), durata 7 nopti cu zboruri incluse din Bucuresti dus-intors + 1 noapte de cazare in Genova cu mic dejun + transferuri aeroport-vapor-retur.

Perioada 27 aprilie- 5 Mai 2019 (petreci Pastile si 1 Mai pe un vas de croaziera), port imbarcare/debarcare: Genova.

Pretul incepe de la, este complet, TOTAL de persoana/loc in cabina dubla, include taxele portuare si de zboruri internationale.

 

MSC BELLISSIMA o sa fie lansata si botezata in Martie 2019.

Itinerariu croaziera: Genova- Napoli- Messina (Taormina)- Valletta (Malta)- zi pe mare- Barcelona - Marsilia- Genova.

Despre MSC Bellissima: aflat inca in constructie, va oferi o gamă uimitoare de caracteristici pentru a rivaliza cu cele ale navei sale sora, MSC Meraviglia. În primul rând, tehnologia inovatoare MSC for Me oferă o experiență îmbunătățită la bord, care vă conectează la colegii dvs., la echipaj și la nava în sine. Promenada din două etaje dispune de o cupolă spectaculoasă cu LED-uri de 80 de metri și este dotată cu intregi galerii de cumpărături, mâncare și băuturi. Există 20 de baruri și 10 restaurante pentru a alege, inclusiv restaurante de specialitate. Pentru divertisment, vă puteți bucura de 2 spectacole noi, Cirque du Soleil®, concepute special pentru MSC Bellissima, și va puteti relaxața în parcul de apă Desert Theme - o oază pentru copii și familii.

Cabina interioara
Aceste cabine sunt prevazute cu un pat matrimonial care poate fi transformat in doua paturi (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), aer conditionat, baie cu dus, televizor, posturi de radio (disponibile pe canale TV), telefon si optional, conexiune la internet, contra cost pentru laptop, minibar, seif. Dimensiune: aprox. 16 mp

Cabina exterioara
Aceste cabine sunt prevazute cu un pat matrimonial care poate fi transformat in doua paturi (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), geam, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon, minibar si seif. Dimensiune: cca. 15 -18 mp.

Cabina cu balcon
Aceste cabine sunt prevazute cu un pat matrimonial care poate fi transformat in doua paturi (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), aer conditionat, balcon, baie cu dus, sifonier spatios, televizor, posturi de radio (disponibile pe canale TV), telefon, conexiune la internet (contra cost), minibar, seif. Dimensiune: cca. 19 mp.

Una din cele mai bune oferte de CROAZIERE MSC Mediterana, cu plecare din Italia 2019.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Pretul incepe de la, este de persoana/loc in cabina dubla interioara si difera in functie de tipul de cabina.

Esalonare plati: 40 % avans la inscriere, diferenta cu pana la 60 de zile inainte de plecare.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email)

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei asigurari de calatorie storno este optionala dar foarte recomandata. Va sfatuim sa uzati de acest mijloc de protectie financiara.

Acte necesare calatorie: CI valabil sau pasaport.

Optional, pachete de bauturi alcoolice:
Cheers Adult (cod 704): 16.5 euro/ persoana/zi
Consum nelimitat de bauturi alcoolice si non alcoolice: vin (selectie posibila intre 2 vinuri albe, 2 rosii si un rose), apa, bere la draft si soft drinks in timpul pranzului si cinei. Pachetul este valabil in restaurantele principale si la restaurantele de tipl bufet. Nu este valabil in restaurantele a la carte.
Cheers Copil (cod 709): 9 euro/ persoana/zi
Consum nelimitat de soft drinks si apa in timpul pranzului si cinei. Pachetul este valabil in restaurantele principale si restaurantele de tip bufet. Nu este valabil in restaurantele a la carte.

Allegrissimo Adult, All Inclusive 24 ore (cod 431): 26 euro/ persoana/zi
Consum nelimitat de bauturi alcoolice si non alcoolice, selectie de vinuri la pahar (alb, rosu, rose si spumos din selectia Allegrissimo), bere la draft, soft drinks, apa plata, bauturi calde si o gama variata de bauturi si cocktailuri din lista de bar, inghetata la cornet sau cupa. Bauturile incluse in pachet pot fi consumate in toate barurile si restaurantele, inclusiv in restaurantele a la carte si spatiile tematice. Exclus: minibar si apa in cabina.
Allegrissimo Copil, All Inclusive 24 ore (cod 432): 12 euro/ persoana/zi
Consum nelimitat de bauturi soft, apa, sucuri de fructe, cocktail-uri fara alcool, milkshake-uri si smoothies, inghetata la cornet sau cupa. Bauturile incluse pot fi consumate in toate barurile si restaurantele, inclusiv restaurante a la carte si spatii tematice. Exclus: minibar si apa in cabina.

Tariful include:
- cazare 1 noapte hotel 3* cu mic dejun in Genova;
- cazare 7 nopti la bordul navei de croaziera in functie de cabina aleasa ;
- toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, ceaiul de dupa amiaza, cina (bufet sau restaurant desemnat a la carte pentru pranz si cina);
- apa, ceai, lapte, cafea, in restaurantul bufet;
- un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara;
- petrecerea de bun venit oferita de capitan;
- seara de gala cu o cina speciala;
- utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness;
- participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi);
- bilet avion cu bagaj de cala inclus, Bucuresti - Milano si retur;
- transfer aeroport - hotel - port - aeroport;
- insotitor de grup (valabil doar la intrunirea numarului minim de 30 pasageri)
- taxe portuare si taxe de aeroport.

Tariful nu include:
- servicii medicale la bord
- articolele puse la vanzare in magazinele de la bord
- excursiile optionale la tarm
- accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente si servicii personalizate)
- bauturile alcoolice si non alcoolice servite in afara restaurantului bufet
- internetul
- asigurarea medicala
- service Charge-ul 10 Eur/zi/persoana

RezervaAlte oferte