De la: 1899 1699 € Rezerva

Croazieră Spania, Maroc cu sejur Lisabona și Insulele AZORE (10 nopți) ⚓️ cu zboruri incluse!

Croazieră Spania, Maroc cu sejur Lisabona și Insulele AZORE (10 nopți) ⚓️ cu zboruri incluse!

Pentru rezervari efectuate pana luni 26 august ai reducere 400 euro/cabina dubla.

Croaziera cu zboruri incluse Mediterana de Vest, pachet complet 10 nopti, perioada 2- 12 octombrie 2019.

Cu insotitor roman de grup!

Tariful incepe de la, este COMPLET, total de persoana, cu insotitor roman de grup, pensiune completa pe vapor (fara bauturi alcoolice), zboruri tur-retur, cazare 3 nopti hotel 4* mic dejun Ponta Delgada, Azore, cazare 2 nopti hotel 4* mic dejun Lisabona, transferuri aeroport - port - aeroport, taxe portuare si de aeroport incluse!

Rezervați acum, înainte de a fi prea târziu!

Itinerariu: Genova- zi pe mare- Malaga- Casablanca (Maroc)- pe mare- Lisabona.

Vedem Insulele Azore,  Spania, Maroc, Portugalia, bonus tur de Lisabona cu pranz inclus!

Despre MSC PREZIOSA: o capodopera minunata ce a fost lansata in 2013! MSC Preziosa apartine clasei Fantasia si este cel de-al 12-lea vas din flota MSC. Cu un design la fel de sofisticat ca si surorile ei, pune la dispozitia pasagerilor binecunoscutul MSC Yacht Club si MSC Aurea Spa. La bordul vasului MSC Preziosa puteti sa va bucurati de muzica live, puteti savura mancaruri delicioase sau puteti sa va distrati la discoteca panoramica. Copiii si adolescentii se pot bucura de aqua park-ul DOREMI, special creat. In cadrul MSC Aurea Spa, puteti incerca traditionalul masaj Balinez sau tratamente de infrumusetare ultramoderne ca si: sauna, baile turcesti, centru fitness, camera pentru thalassoterapie si zona de relaxare. Printre facilitatile navei MSC Preziosa se numara 7 restaurante (dintre care 2 in regim bufet), numeroase baruri, aqua park, centru SPA, galerie de arta, magazine, cinematograf 4D, simulator formula 1, bowling si multe altele.

Ziua 1
02.10.2019

Intalnire in aeroport Otopeni cu insotitorul de grup, pentru zbor Bucuresti - Milano. Transfer din aeroportul Milano catre Genova pentru imbarcare la bordul MSC PREZIOSA.

Zilele 1-5
02.10-06.10.2019 Croaziera la bordul MSC Preziosa: Genova - Malaga - Casablanca.

Ziua 6
07.10.2019 Debarcam de pe vasul MSC Preziosa, suntem preluati din port si continuam cu plimbarea cu Tur de Lisabona (pranz inclus), urmand ca apoi sa fim transferati la aeroport Lisabona pentru zborul catre Ponta Delgada Azore. Transfer la Hotel 4* Insulele Azore pentru cazare.

Zilele 7 - 8
08.10 - 09.10.2019 - Timp liber Azore, sau propunere inscriere excursii optionale Sete Cidades & Lagoa do Fogo, Tur cu barca pentru admirarea balenelor si delfinilor (excursiile sunt detaliate pe ultima pagina).

Zilele 9 - 10
10.10.2019 - 11.10.2019

10.10.2019 Preluare de la Hotel Ponta Delgada pentru zbor catre Lisabona. Suntem asteptati pentru transfer la Hotel 4* Lisabona. Timp liber Lisabona sau propunere inscriere excursii optionale Sintra, Cascais & Estoril (excursiile sunt detaliate pe ultima pagina).

Ziua 12
12.10.2019
Preluare de la Hotel Lisabona pentru zbor catre Otopeni.

Cele mai bune oferte croaziere cu zbor inclus Mediterana de Vest 2019 sunt chiar aici:)

Detalii suplimentare și inscrieri la office@fortunabusiness.ro sau 021.336.07.55.

Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!

 

Esalonare plati: avans 40 % din pretul pachetului in momentul rezervarii, diferenta se achita cu pana la 60 zile inainte de imbarcare.

Modalitate plata: numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Pentru aceasta calatorie este nevoie de pasaport - document valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara. Nu este recomandat pasaportul temporar. Suplimentele pentru cabine single, triple sau quad vor fi comunicate la cerere.

• Conform reglementarilor in vigoare, minorii pot sa calatoreasca in strainatate in cazul in care:
- sunt insotiti de ambii parinti sau tutorii legali;
- sunt insotiti de un parinte sau tutore legal care poate face dovada acordului celuilalt parinte asupra calatoriei minorului. Acordul scris trebuie legalizat notarial.
- adultul insotitor, in cazul in care acesta nu este niciunul dintre parinti sau tutorele legal, trebuie sa prezinte autoritatilor de frontiera, alaturi de imputernicirea ambilor parinti sau a tutorelui legal, si cazierul judiciar propriu eliberat cu mai putin de 14 zile inainte de inceperea calatoriei.
• Itinerariul poate suferi modificari. Linia de croaziere isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
• Asigurarea medicala nu este inclusa in pret, dar este recomandata. La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor portuare si de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti.
• Cabinele rezervate sunt din categoria standard. Nu se pot alege puntea sau numarul cabinei (acestea se afla in momentul emiterii tichetelor de imbarcare pentru intreg grupul).
• Pentru acest program agentia nu poate accepta solicitari de partaj in cabina.

• La imbarcare este necesara constituirea unui depozit financiar in numerar/ garantarea cu un card de credit activ (card de debit alimentat), pentru eventualele cheltuieli de la bordul vasului, nefiind posibila utilizarea numerarului la bord. Excursiile optionale ale liniei de croaziera se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele agentiei din Romania.

* Pretul incepe de la, este de persoana/loc in cabina dubla/sejur, difera in functie de tipul de cabina, tipul de ocupatie al cabinei si include taxele portuare si de zboruri (pentru a vedea tarifele celorlalte tipuri de cabine click pe sectiunea Download alaturata).

Tariful include:
- cazare 5 nopti la bordul navei de croaziera in functie de cabina aleasa;
- toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, ceaiul de dupa amiaza, cina (bufet sau restaurant desemnat a la carte pentru pranz si cina);
- apa, ceai, lapte, cafea, in restaurantul bufet;
- un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara;
- petrecerea de bun venit oferita de capitan;
- seara de gala cu o cina speciala;
- utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness;
- participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi);
- cazare 3 nopti Hotel 4* mic dejun Ponta Delgada, Azore;
- cazare 2 nopti Hotell 4* mic dejun Lisabona;
- bilet avion cu bagaj de cala inclus, Bucuresti - Milano/ Lisabona - Ponta Delgada/ Ponta Delgada -Lisabona si Lisabona - Bucuresti;
- transfer aeroport - port - aeroport;
- insotitor de grup (valabil doar la intrunirea numarului minim de 22 pasageri)
- taxe portuare si taxe de aeroport.

Tariful nu include:
- servicii medicale la bord;
- articolele puse la vanzare in magazinele de la bord;
- excursiile optionale la tarm;
- accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente si servicii personalizate);
- bauturile alcoolice si non alcoolice servite in afara restaurantului bufet;
- internetul;
- asigurarea medicala;
- service Charge-ul 10 Eur/zi/persoana.

Rezerva
Alte oferte