De la: 1299 € Rezerva

Croazieră Insulele Grecesti- Croația- Italia ⛱ zboruri incluse din Bucureşti!

Croazieră Insulele Grecesti- Croația- Italia ⛱ zboruri incluse din Bucureşti!

CROAZIERA Italia, Insulele Grecesti + Croatia, perioada 30 iunie- 7 iulie 2018.

ZBORURI incluse Lufthansa dus-intors din Bucuresti, insotitor roman de grup si transferuri incluse.

Itinerariu: Venetia- Split (Croatia)- zi pe mare- Santorini- Mykonos (2 zile)- Dubrovnik (Croatia)- Ancona (Italia)- Venetia.

Durata: 7 nopti/8 zile, oferta valabila pentru inscrieri pana pe 2 MARTIE!

Tariful este total de persoana/loc in cabina interioara si INCLUDE 7 nopti pensiune completa, zboruri tur-retur, transferuri vapor-aeroport, taxe de aeroport si portuare! Nu include service charge-ul (care se va achita exclusiv la bordul liniei de croaziera).

Despre MSC SINFONIA:

Primul pas facut pe bordul vasului de croaziera MSC Sinfonia, un vas de lux din flota MSC Cruise, inseamna inceputul unei calatorii in timp catre Sudul Africii, in mijlocul unei atmosfere marcate de elegantul stil italian.
MSC Sinfonia este o nava deosebita, atat in privinta designului, cat si in privinta confortului pentru ca armonizeaza excelenta stilului continental cu un serviciu de clasa mondiala si atentia la detalii. Echipajul atat de primitor si profesionist va fi incantat sa va primeasca, oferindu-va servicii de calitate non stop.
MSC Sinfonia si-a primit numele ca un omagiu adus marilor compozitori europeni si evoca de la capodoperele romantice ale lui Beethoven pana la muzica vivace a lui Mozart sau tonurile contemporane ale lui Debussy, Ceaikovski si Brahms. Cu siguranta croaziera dumneavoastra va fi un timp al armoniei, atat pentru cei care se afla pentru prima data pe un vas de croaziera, cat si pentru experimentatii oceanelor! Pentru prima data la bordul unui vas de croazoera MSC Cruise, nava MSC Sinfonia este dotata cu un Simulator virtual de Golf de ultima generatie care permite jucatorilor, in special incepatorilor, sa isi exerseze loviturile in timp ce se afla pe mare. De dotari ultramoderne beneficiaza sala pentru jocuri video si spatiul destinat adolescentilor, ‘Teen Area'. Puteti desigur sa povestiti prietenilor de acasa toate aventurile din timpul calatoriei dumneavoastra de la internet café! Mai mult decat atat: rasfatati-va la coafor, centrul de infrumusetare sau sala de sport. Cu o paleta larga de oferte de divertisment intre care puteti alege: spectacole, muzica, discoteci, cazinouri si multe altele, MSC Sinfonia va ofera o ‘simfonie' de posibilitati. Soare, mare si multa distractie, o croaziera la bordul MSC Sinfonia va fi o adevarata desfatare.

Unica plecare organizata de CROAZIERA Mediterana de Est si Insulele Grecesti e chiar aici.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile.

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro, 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Oferta valabila pentru inscrieri pana la 2 MARTIE!!

Pretul incepe de la, este de persoana/loc in cabina dubla interioara si difera in functie de tipul de cabina.

Pentru inscriere: copii de buletin (pe care ni le trimiteti pe email odata cu cererea).

Detalii suplimentare la sectiunea Download alaturata.

Esalonare plati: 40 % avans la inscriere, diferenta cu pana la 65 de zile inainte de plecare.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (doar dupa primirea facturii de avans pe email).

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei asigurari de calatorie este optionala dar foarte recomandata. Va sfatuim sa uzati de acest mijloc de protectie financiara.

Acte necesare calatorie: buletin valabil sau pasaport.

Suplimentele pentru cabine single, triple sau quad vor fi comunicate la cerere (cu raspuns pozitiv sau negativ din partea MSC).

 

• Conform reglementarilor in vigoare, minorii pot sa calatoreasca in strainatate in cazul in care:
- sunt insotiti de ambii parinti sau tutorii legali;
- sunt insotiti de un parinte sau tutore legal care poate face dovada acordului celuilalt parinte asupra calatoriei minorului. Acordul scris trebuie legalizat notarial.
- adultul insotitor, in cazul in care acesta nu este niciunul dintre parinti sau tutorele legal, trebuie sa prezinte autoritatilor de frontiera, alaturi de imputernicirea ambilor parinti sau a tutorelui legal, si cazierul judiciar propriu eliberat cu mai putin de 14 zile inainte de inceperea calatoriei.
• Itinerariul poate suferi modificari. Linia de croaziere isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
• Asigurarea medicala nu este inclusa in pret, dar este recomandata. La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri.
• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor portuare si de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti.
• Cabinele rezervate sunt din categoria standard. Nu se pot alege puntea sau numarul cabinei.

• Pentru acest program agentia nu poate accepta solicitari de partaj in cabina • La imbarcare este necesara constituirea unui depozit financiar in numerar/ garantarea cu un card de credit activ (card de debit alimentat), pentru eventualele cheltuieli de la bordul vasului, nefiind posibila utilizarea numerarului la bord. Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele agentiei din Romania.

Tariful include:
- cazare 7 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales;
- toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, ceaiul de dupa amiaza, cina (bufet sau restaurant desemnat a la carte pentru pranz si cina); apa, ceai, lapte, cafea (la dozator, doar in restaurantul bufet)
- activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara
- petrecerea de bun venit oferita de capitan si seara de gala cu o cina speciala
- utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness
- participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi).
- taxe portuare si taxe de aeroport
- bilete de avion (bagaj de mana inclus), Otopeni - Venetia, Compania Lufthansa
- Transfer aeroport - hotel - aeroport
- insotitor de grup la bordul navei (limba romana, la intrunirea unui grup minim de 30 pers.).

Tariful nu include:
- servicii medicale la bord
- articolele puse la vanzare in magazinele de la bord
- excursiile optionale la tarm
- accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente si servicii personalizate)
- bauturile alcoolice si non alcoolice
- internetul
- asigurarea medicala
- service Charge-ul 10 Eur/zi/persoana
- bagaj de cala - 30 euro/ pasager/ sens de zbor (23 kg)

RezervaAlte oferte