De la: 999 € Rezerva

Nou! Croazieră MSC Divina (Valencia, Sardinia) și circuit Sicilia cu ZBORURI incluse

Nou! Croazieră MSC Divina (Valencia, Sardinia) și circuit Sicilia cu ZBORURI incluse

Croaziera Mediterana de Vest + mini circuit Sicilia cu transport inclus pana la vapor, cu insotitor roman de grup!

Servicii: croaziera 5 nopti, cazare 3 nopti in Sicilia, bilet avion, transferuri, insotitor roman de grup, tur de Catania, excursie inclusa la Enna - Cefalu, taxe portuare si taxe de aeroport incluse!

Preturile sunt asadar complete, totale de persoana/loc in camera dubla si difera in functie de tipul de cabina.

Plecare 25 octombrie, vapor MSC DIVINA.

Ziua 1 - 25.10.2019: Sicilia, Catania. Incepem explorarea Siciliei cu un tur de Catania (inclus), oras al carui centru este declarat monument Unesco. Vedem Piazza del Duomo, centrul orasului, catedrala dedicata Sfintei Agatha, ruinele teatrului roman Odeon, Castelul Ursino si faimoasa fantana a Elefantului, datand din 1736 si simbol al orasului Catania. Incheiem ziua cazandu-ne la Hotel Excelsior 4* (sau similar).

Ziua 2 - 26.10.2019: Sicilia, timp liber in Catania sau optional excursie Etna si Taormina. Etna, unul dintre cei mai activi vulcani din lume, este situat pe coasta estica a Siciliei. Solul vulcanic fertil este foarte bun pentru agricultura extensiva, vii si livezi, care se intind pe versantii josi ai muntelui si campia Cataniei in sud. Prima noastra oprire este Rifugio di Sapienza (aproximativ 1800 m) de unde putem vedea o parte din craterele Etnei. Nu numai ca vom vedea insa vom si degusta buchetul vinurilor "vulcanice" si vom lua pranzul la o ferma locala. Cotinuam excursia in Taormina unde vizitam teatrul Grec, care ne ofera panorama superba a Golfului Schiso si a Etnei. Dupa turul pietonal al Taorminei, zona Umberto I, ne intoarcem in Catania. Tarif 130 euro/ persoana (grup minim 25 persoane). Cazare Hotel Excelsior 4* (sau similar).

Ziua 3 - 27.10.2019 - Sicilia, Excursie de 1 zi Enna&Cefalu (inclusa). La ora 09:00 vom pleca spre Piazza Armerina, situata in inima Siciliei si populara pentru splendida Villa del Casale, luxoasa resedinta romana si una dintre cele mai importante dovezi arheologice ale perioadei romane in Sicilia. Mozaicurile care acopera podelele vilei ilustreaza minunat obiceiurile si traditiile vietii romanilor. Pranz in Enna (inclus) si plecare spre Cefalu', un satuc incantator situat pe maulul marii. O plimbare pe strada principala ne poarta spre Osterio Magno, o cladire fortificata de origini normande si loc de scaun pentru regii de atunci. Vizitam imensa catedrala fondata in 1131 si continuam spre Santo Stefano din Camastra, loc faimos in intreaga lume pentru ceramica adusa la nivel de arta, traditie ce dureaza inca din secolul al XV-lea. Cazare in Palermo. Hotel Ibis Style 4* (sau similar)

Ziua 4 - 28.10.2019 - Sicilia, Palermo. Dupa micul dejun, transfer in portul Palermo sau, optional, excursie Palermo si Monreale. Incepem cu vizita Catedralei din Palermo, construita in 1185, si continuam cu Palatul Regal unde vom vizita interiorul Capelei Palatine. Urmatoarea oprire este Monreale unde vom avea ocazia sa vedem Catedrala, opera a artei bizantine, ale carei mozaicuri aurite ocupa 6340 mp., a 2a din lume din acest punct de vedere dupa Sfanta Sofia din Istanbul. La ora 14:00 ajungem in portul Palermo, la fix pentru imbarcarea pe MSC Divina. Tarif: 85 euro/ persoana (grup minim 25 persoane).

Zilele - 4 - 9 - croaziera la bordul MSC Divina: Sardinia - Palma de Mallorca - Valencia - Marsilia - Genova.

Despre MSC DIVINA: MSC Divina, una dintre cele mai noi stele ale flotei MSC (construita in 2012), readuce eleganta si opulenta navelor de pasageri ale epocii de aur intr-o noua viziune. O interpretare spatioasa, ultramoderna ce te invaluie in confort si o mare varietate de facilitati sportive si de relaxare, dublate de divertisment de clasa mondiala.
Lasati-va privirea sa se bucure de anvergura, stilul, atentia la detalii si facilitatile oferite: teatrul gen Broadway, scari cu cristale Swarovski, piscina infinita, opulenta MSC Aurea Spa si exclusivistul MSC Yacht Club.
Descoperiti Royal Suite-ul Sophia Loren. Oaspetii apartamentului 16007, se pot bucura de glamourul si stilul unui apartament proiectat pentru si cu ajutorul Sophiei Loren. Nuantele bogate de rosu sunt predominante si superbe fotografii in rolurile sale memorabile decoreaza peretii. O replica a mesei de toaleta pe care Sophia Loren o are in camera sa este in cabina pentru a le oferi oaspetilor posibilitatea sa se pregateasca asemeni unui star de cinema. Acum puteti explora marile si oceanele asa cum n-au mai fost exporate nicicand, de la bordul unei nave care este pur si simplu divina.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor si cabinelor disponibile.

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Detalii orar itinerariu si despre cabine gasesti la sectiunea Download alaturata.

Pretul incepe de la, este TOTAL de persoana/loc in cabina dubla interioara si difera in functie de tipul de cabina.

Pentru aceasta calatorie este nevoie de pasaport/CI - document valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara. Nu este recomandat pasaportul temporar.

Esalonare plati: 40 % avans la inscriere, diferenta se achita cu pana la 63 de zile inainte de imbarcare.

Modalitate plata (recomandam plata in EURO): numerar (euro sau lei), transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale iar sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele agentiei.

*Tarife valabile in functie de disponibilitatea la momentul rezervarii.

Tariful include:
- cazare 5 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales;
- toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, ceaiul de dupa amiaza, cina si in anumite seri, o gustare sau bufet noaptea; apa, ceai, cafea in restaurantul bufet;
- un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara
- petrecerea de bun venit oferita de capitan si seara de gala cu o cina speciala
- utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness
- participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi);
- bilete de avion Otopeni - Catania si Milano - Bucuresti, cu bagaj de cala inclus 20 kg;
- taxele portuare si de aeroport;
- 3 nopti cazare cu mic dejun, hoteluri 4* - Sicilia (2 nopti in Catania si 1 noapte in Palermo);
- tur de Catania;
- excursie de 1 zi cu pranz inclus - Enna&Cefalu;
- transferuri aeroport - hotel - port - aeroport;
- insotitor de grup

Tariful nu include:
- servicii medicale la bord
- articolele puse la vanzare in magazinele de la bord
- excursiile optionale la tarm
- accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente si servicii personalizate)
- internetul
- asigurarea medicala
- service Charge-ul 10 Eur/zi/persoana

Rezerva
Alte oferte