Despre Noi - dedicaţi călătoriilor tale!

Despre Noi - dedicaţi călătoriilor tale!

Găsiți cele mai bune prețuri pentru următorul sejur. Sunteți în căutare de inspirație? De 16 ani respirăm vacanţe, inspirăm călători.

Fie că doreşti un city break, o croazieră, la plaja în Grecia, Portugalia sau Spania, o vacanţă pentru luna de miere, un bilet de avion sau un eveniment corporate scrie-ne la  office@fortunabusiness.ro, suna la 021 336.07.55 (L-V, orele 9:30-18)  sau  foloseste secţiunea de   REZERVĂ dedicată fiecărei oferte de vacanţă.

Povestea Fortuna Business TRAVEL începe în anul 2001, acum mai bine de 16 ani.

Ai auzit de noi in:

Stirile PRO TV (Incont)

Saptamana Financiara - Românii iubesc CROAZIERELE. Cererea a crescut cu 300%!

Ziarul Puterea

✔ Dailly Business

✔ TooChic Magazine

Business Magazin

BURSA

Un eveniment de afaceri? Divizia de Evenimente organizeaza conferinte, petreceri corporate, seminarii, programe team-building, lansari de produse, incentive-uri cu alegerea celor mai bune locatii la cel mai bun pret. In mod evident, toate eforturile sunt canalizate catre realizarea satisfactiei clientilor nostri, singura baza pe care activitatea noastra poate creste intr-un mediu competitiv si sustenabil.

La fel ca tine, iubim vacantele iar consultanţii noştri de turism cu experienţă vor fi bucuroşi să vă ofere tot sprijinul necesar şi toate informaţiile de care aveţi nevoie. CONTACT office@fortunabusiness.ro / 021 336.07.55

SC Fortuna Business Travel SRL

Punct de lucru: Bdul Regina Maria nr. 19, sector 4, Bucuresti