Despre Noi - dedicaţi călătoriilor tale!

Despre Noi - dedicaţi călătoriilor tale!

Găsiți cele mai bune prețuri pentru următorul sejur. Sunteți în căutare de inspirație? Ce bine că există Fortuna Business TRAVEL. 

Fie că doreşti un city break, o croazieră, un sejur la SKI, charter în Grecia, Portugalia sau Spania, o vacanţă pentru luna de miere, un bilet de avion, sau un eveniment corporate scrie-ne la  office@fortunabusiness.ro suna la 021 336.07.55 (L-V, orele 9:30-18) sau foloseste secţiunea de REZERVĂ dedicată fiecărei oferte de vacanţă.

Povestea Fortuna Business TRAVEL începe în anul 2001, acum mai bine de 16 ani.

Ai auzit de noi in:

Stirile PRO TV (Incont)

Saptamana Financiara - Românii iubesc CROAZIERELE. Cererea a crescut cu 300%!

Ziarul Puterea

✔ Dailly Business

✔ TooChic Magazine

Business Magazin

BURSA

Un eveniment de afaceri? Divizia de Evenimente organizeaza conferinte, petreceri corporate, seminarii, programe team-building, lansari de produse, incentive-uri cu alegerea celor mai bune locatii la cel mai bun pret. In mod evident, toate eforturile sunt canalizate catre realizarea satisfactiei clientilor nostri, singura baza pe care activitatea noastra poate creste intr-un mediu competitiv si sustenabil.

Colaborarea cu firma noastra va asigura servicii de o calitate ireprosabila, care pot motiva o relatie de lucru exclusiva cu Fortuna Business Travel, reciproc benefica nu numai din punct de vedere financiar. Este dificil sa gasiti cea mai potrivita locatie si sa puneti la punct toate detaliile legate de transportul si cazarea participantilor. Apelati cu incredere la echipa Fortuna experimentata in organizarea acestor tipuri de evenimente. Prin partenerii din toata tara si din strainatate, dispunem de metode rapide si eficiente pentru a confirma disponibilitatea unei anumite locatii si a face cele mai bune alegeri si rezervari pentru cele mai memorabile evenimente.

La fel ca tine, iubim vacantele:) Colegii noştri cu experienţă vor fii bucuroşi să vă ofere tot sprijinul necesar şi toate informaţiile de care aveţi nevoie, înaintea plecării în vacanţă. CONTACT office@fortunabusiness.ro / 021 336.07.55

SC Fortuna Business Travel SRL

Punct de lucru: Bdul Regina Maria nr. 19, sector 4, Bucuresti

Sediu social: Aleea Parva nr 4, Bl D12, Sc C, Ap 22, Sector 6, Bucuresti, Capital social: 3.000,00 lei. RO14150520. J40/7419/2001