De la: 319 €
+ taxe
Rezerva

Carnavalul din VENEȚIA 2019 (7 zile) ❤ orașul oglindit în apă!

Carnavalul din VENEȚIA 2019 (7 zile) ❤ orașul oglindit în apă!

Excursie Carnaval VENETIA, plecari 14 si 21 februarie, 1 martie 2019, transport autocar norme europene, durata 7 zile (6 nopti) mic dejun.

Descopera beneficiile unui circuit organizat cu ghid roman autorizat:

• 2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup
• Excursie la Bologna si Modena
• Bilete de tren pe ruta Padova-Venetia-Padova in cele doua zile de vizitare a Carnavalului
• Tururi panoramice de oras Ljubliana si Budapesta
• Insotitor roman de grup

Ziua 1 BUCURESTI - BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Sebes - Deva - Arad - Timisoara - Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Benczur 3* Budapesta sau similar.

Ziua 2 BUDAPESTA - LJIUBLIANA - PADOVA
Mic dejun. Excursia continua spre Slovenia traversand Ungaria prin zona lacului Balaton si ajungem in capitala Sloveniei unde vom face un tur de oras Ljiubliana: Podul triplu - ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, fantana Robba, Podul Dragonilor. Ne continuam apoi drumul catre Italia, iar spre seara ajungem in zona Veneto unde in zilele urmatoare vom participa zilele urmatoare la celebrul Carnaval Venetian. Cazare Hotel B & B Padova 3* sau similar.

Ziua 3 & Ziua 4 CARNAVALUL DE LA VENETIA
Mic dejun. Transfer cu autocarul la gara din Padova pentru a lua trenul catre Venetia (cea mai eficienta cale de transfer catre Venetia asaltata de vizitatori). În fiecare an, în această perioadă, toate străzile, canalele, pieţele şi fiecare colţişor al Veneţiei se transformă prin culoare, muzică, mister şi bună dispoziţie într-o uriaşă scenă pentru nesfârşitele spectacole şi petreceri ale carnavalului. Impreuna cu insotitorul de grup vom face un tur pietonal care nu va rata Piata San Marco cu basilica San Marco, Palatul Dogilor, podul Rialto peste Canal Grande si alte monumente celebre ale Venetiei si vom participa la evenimentele gazduite de celebrul Carnaval (cele mai importante le gasiti in tabelul aferent datelor de plecare). Retur cu trenul la Padova si transfer cu autocarul la hotel. Seara, timp liber la dispozitie in Padova. Cazare Hotel B & B Padova 3* sau similar Padova.

Ziua 5 EXCURSIE LA BOLOGNIA SI MODENA
Mic dejun. Excursie la Bologna si Modena. Astazi ne vom petrece ziua in „Orasul Rosu", denumit asa datorita acoperisurilor locuintelor aflate aici, orasul cetate din nordul Italiei. La inceput locuit de etrusci si mai tarziu de romani, Bologna este cunoscut pentru viata sa culturala si universitara - aici se afla ce mai veche universitate din Europa, dar si pentru gastronimia locala. Vom patrunde impreuna cu insotitorul de grup in Piazza Maggiore, inima orasului, unde vom admira Fantana lui Neptun, continuand apoi cu Primaria, Sala Borsa - cea mai mare librarie clasica din Bologna, Palazzo Re Enzzo, Palazzo dell'Archiginnasio, Teatro Anatomico si incheind cu cele doua turnuri inclinate Garisenda si Asinelli, simbolurile orasului. Continuam catre Modena unde vom putea admira monumente incluse in patrimoniul mondial UNESCO, muzee spectaculoase si restaurante excelente. Modena este si locul de nastere a unor personalitati marcante ale Italiei precum Luciano Pavarotti si Enzo Ferrari. Timp liber la dispozitie. Intoarcere la Padova. Cazare Hotel B & B Padova 3* sau similar Padova.

Ziua 6 PADOVA - BUDAPESTA
Mic dejun. Ne indreptam spre Budapesta, unde ajungem in cursul serii si vom face un tur panoramic din autocar iar seara, optional, va propunem Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 35 Euro/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare hotel Expo 4* sau similar Budapesta.

Ziua 7 BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara la Bucuresti in functie de conditiile de trafic.

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro , 021 336 07 55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Pretul este cel afisat, de adult/ loc in cam. dubla.

Pentru inscriere sunt necesare datele din buletin: nume, prenume corecte, data de nastere.

Recomandam plata in EURO.

Modalitate plata: numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Esalonare plati: 50 % avans la inscriere iar diferenta cu pana la 30 de zile inainte de plecare.

Transferuri GRATUITE la imbarcare din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Tg.Frumos, Roman, Bacau, Onesti
• Rm.Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE
 Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

Pachetul include:
• Transport cu autocar propriu pe toata durata excursiei
• 6 nopti cazare cu mic dejun astfel:
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Benczur 3* Budapesta sau similar
o 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel B & B Padova 3* sau similar
o 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar
• 2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup
• Excursie la Bologna si Modena
• Bilete de tren pe ruta Padova-Venetia-Padova in cele doua zile de vizitare a Carnavalului
• Tururi panoramice de oras Ljubliana si Budapesta
• Insotitor roman de grup

Servicii neincluse:
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
• biletele de vaporetto
• taxa de oras la hotelul din Padova: 1.90 Euro/persoana/zi (se achita individual la hotel)

RezervaAlte oferte