De la: 1192 € Rezerva

Circuit EGIPT + croazieră pe Nil și mini-sejur în Hurghada!

Circuit EGIPT + croazieră pe Nil și mini-sejur în Hurghada!

FĂRĂ COSTURI ASCUNSE 👌

Circuit EGIPT, perioada 2- 12 martie 2018, zboruri Turkish Airlines, durata 10 zile/ 9 nopti cu mese incluse si cazari de 5 stele.

Pretul este complet, total de persoana/loc in camera dubla cu taxe de viza si de zboruri incluse!

Descopera avantajele unui circuit cu insotitor roman de grup:
• Bilet de avion Turkish Airlines Bucuresti - Cairo - Bucuresti prin Istanbul
Vizite incluse conform program (Piramide, Muzeu de Egiptologie in Cairo, Gradina Botanica in Aswan, Templul Horus & Sobek in Kom Ombo, Templul Lui Horus in Edfu, Valea Regilor, Templul lui Hatshepsut, Colosii lui Memnon - Templul Karnak si Templul Luxor) din Luxor
• Cairo: 1 Noapte cazare hotel 5* cu Demipensiune
• Tren cu vagon dormit: 1 noapte cu Demipensiune
Vas de croaziera pe Nil 5*: Pensiune Completa
• Hurghada: cazare la hotel 5* cu tip de masa All Inclusive
• Asistenta in limba romana/ghid egiptolog pe toata durata programului

• Toate Taxele sunt incluse ( taxa de viza, taxa de aeroport si Bacsisuri )
• Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Travel Protection, indiferent de varsta
• Nou BONUS transfer intern inclus in pret (detalii la SERVICII mai jos).

Ziua 1 (02.03.2018) Bucuresti - Cairo
19:35- Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnirea cu reprezentatul agentiei si imbarcare pe cursa Turkish Airlines spre Cairo via Istanbul.Decolare din Bucuresti la 21:35, sosire la Istanbul la 00:05 si plecare mai departe catre Cairo la 01:35. Sosire la Cairo la 02:45(oralocala). Transfer la hotel Le Meridian Pyramids 5*, situat in zona piramidelor, cu priveliste superba spre Piramida lui Keops. Cazare hotel Le Meridian Pyramids 5*sau similar.

Ziua 2 (03.03.2018) Cairo
Mic dejun. Ziua incepe dimineata devreme cu vizita exterioara a piramidelor din Ghiza. Istoria fascinanta a Egiptului Antic ne va face sa ne intoarcem in timp cu 2750 de ani inainte de Iisus Hristos pentru a explora grandioasele monumente. Piramida lui Keops, Khefren, Micherinos sau Sfinxul sunt doar cateva dintre obiectivele pe care le vom explora in aceasta incursiune in Cairo - cea mai importanta capitala a Egiptului Antic. Ziua continua cu vizita la Palatul Parfumurilor unde ne vom delecta cu esentele specifice Egiptului Antic (lotus, papyrus, secretul desertului, etc). Pranzul va fi servit la un restaurant local pe malul Nilului. Dupa masa, ne intoarcem din nou in timp vizitand faimosul Muzeu de Egiptologie care gazduieste peste 100.000 de piese expuse. Avem ocazia sa admiram vestitele comori ale lui Tut Ankh Amoun descoperite in mormantul lui in 1922. Dupa terminarea vizitei, dar nu inainte de a ne opri la un atelier de Papirus pentru a descoperi cum s-a reusit fabricarea hartiei din Papirus. Dupa terminarea vizitelor in cosmopolitul Cairo, ne indreptam spre gara din Giza, pentru a ne imbarca in tren cu vagon de dormit si ne indreptam spre Aswan. Cina se va servi in tren.

Ziua 3 (04.03.2018) Excursie EGIPT, Cairo - Aswan.
Mic dejun in tren, transfer de la Gara din Aswan la Hotel Helnan sau similar; Va propunem o excursie optionala la cel mai important templu din Egipt - Abu Simbel - ridicat in dinastia 19, de catre Ramsess al II lea. Inclus in Patrimoniul UNESCO, Abu Simbel este remarcabil prin masivele statui de piatra nisipoasa ale lui Ramses si ale sotiei sale Nefertari. Este un templu unic datorita modului in care Soarele patrunde in interiorul camerei sacre, doar in doua zile din an -21 februarie -Ziua Regelui și 22 octombrie - Ziua Incoronarii sale. Dupa terminarea vizitei, ne intoarcem la hotel, cina sicazare la hotel/ Aswan.

Ziua 4 (05.03.2018) Circuit Egipt, Aswan / Kom Ombo
Checkout de la hotelul Helnan, incepem ziua cu vizita la gradina botanica din Aswan unde pot fi admirate diverse specii de plante originare din Africa, Asia, dar si din Europa. Gradina se afla pe o insula folosita pana in 1899 de catre locuitorii din Nubia si este unica in tot nordul Africii, gazduind peste 400 de specii de plante subtropicale si exotice. Dupa terminarrea vizitei ne imbarcaram pe vasul de croaziera pentru a servi masa de pranz. Ne indreptam spre Kom Ombo unde se viziteaza templul lui Sobek si Horus. Kom Ombo in Heroglifa (limba Egipteana veche) inseamna "pamantul auriu" - motivul denumirii fiind legat de faptul ca la o distanta de 70 km de la malul vestic al Nilului se afla o mina de aur. Cina pe vas si divertisment. Pe timpul noptii vasul navigheaza catre Edfu.

Ziua 5 (06.03.2018) Edfu
Dimineata devreme se ajunge la Edfu unde se viziteaza templul lui Horus Behdet, in traducere, Horus cel luptator. Pe peretele acestui important templu este inscriptionata legenda care vorbeste despre lupta dintre zeul Horus si zeul Set (unchiul lui Horus). Motivul luptei dintre cei doi a fostrazbunarealui Horus pe Set, care l-a omoratpe Osiris, tatal lui Horus. Trebuie mentionat ca de la aceasta legenda a pornit religia Egipteana Veche. Transferul la templu se face cu trasuri cu cai. Micul dejun se va servi pe vas dupa terminarea vizitei templului. Ne indreptam mai departe spre Luxor, iarpranzulva fi servitpe vas. Dupa masa, timp liber pentru relaxare pe puntile special amenajate sau la piscina de pe vas. In drumulnostruspre Luxor, trecemprinecluza din Esna. Seara cina pe vas si timp liber pentru divertisment.

Ziua 6 (07.03.2018) Excursie EGIPT, Luxor
Mic dejun pe vas. Incepem vizita in Valea Regilor unde vom avea acces la 3 morminte ale faimosilor regi din perioada Egiptului Antic. Valea Regilor a fost folosita ca si necropolis timp de 500 de ani intre dinastiile 18 si 20, cu aproxmativ 1500 de ani inainte de Iisus Hristos. Au fost descoperite 63 de morminte regale, ultimul si cel mai faimos mormant descoperit apartinand faronului Tut Ankh Amoun (dinastia 18). Mormantul a fost descoperit intact, iar toate comorile sunt expuse azi la muzeul de egiptologie din Cairo. Continuam vizita la templul reginei Hatshepsut - prima femeie faraon - unic prin tehnica de constructie. Mai departe, se viziteaza siturile arheologice "Colosii lui Memnon".
Dupa ce terminam vizita, ne intoarcem pe vasul de croaziera pentru a servi pranzul. Dupa masa, continuam pe malul estic al Nilului, la Templul Luxor cu frumoasele lui coloane si camera de nastere a lui Amenofis III. Vizitam apoi complexul de Temple Karnak, dedicat Zeului Amon Raa. Numele antic al cetatii era Ipetisut ("cel mai ales dintre locuri"), aceasta reflectand superioritatea templului. Dimensiunile sale sunt impresionante: Catedrala Saint Paul din Londra sau celebrul Notre Dame din Paris ar fi pierdute intre pereții lui. Seara cina pe vas, urmata de Galabia Party.
Atentie! La vizita se recomanda o tinuta sport (pantaloni scurti, bluza cu maneca scurta, palarie de soare, ochelari si incaltaminte sport inchisa).

Ziua 7 (08.03.2018) Sejur EGIPT, Luxor - Hurghada
Mic dejun, check out de pe vasul de croaziera la ora 7:00 dimineata si plecare cu autocarul spre Hurghada (208 km), superba statiune de la Marea Rosie.
Cazare, pranz si cina la hotel Sunrise Garden 5* All Inclusivesau similar. Timp liber pentru relaxare sau plaja.

Ziua 8 (09.03.2018) Vacante Hurghada
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursii optionale. Va propunem, optional, croaziera pe Marea Rosie (aproximativ 7 ore) cu masa de pranz inclusa pe vas. Pe durata croazierei aveti posibilitate sa faceti baie la Insula Giftun(timp la dispozitieaprox 1 ½ ora), precum si snorkeling in largul Marii Rosii, unde se pot admira diverse specii de pesti colorati si corali de o frumusete remarcabila. Nu uitati costumul de baie, prosopul, crema de plaja si ochelarii de soare! Atentie: echipamentul pentru snorkeling se va oferi pe vas, dar va recomandam sa veniti cu echipamentul personal daca aveti (ochelari de snorkeling si tub). Cazare sicina la hotel/ Hurgada.

Ziua 9 (10.03.2018) Vacanta Hurghada
Mic Dejun. Timp liber sau excursii optionale. Jeep Safari este o alegere potrivita pentru a treia zi in Hurgada. Veti fi preluati de la hotel cu masini jeep 4 x 4 in jurul orei 13:00, durata excursiei este de aproximativ 6 ore. Aventura in desert incepe cu o plimbare cu ATV-urile. Ne vom deplasa intr-un sat de beduini pentru a descoperi viata si traditiile acestora. Vom avea ocazia sa admiram uimitorul apus de soare in desert si vom face o scurtaoprire lamini gradinazoologica, pentru a vedeaanimalele din desert. Seara o vomincheia cu cinasi program artistic cu dansuri orientale si folclorice. Dupa incheierea programului artistic ne intoarcem la hotel. Atentie! Pentru aceasta excursie se recomanda o tinuta sport (pantaloni lungi, bluza cu maneca lunga, esarfa, palarie de soare, ochelari si incaltaminte sport inchisa)

Ziua 10 (11.03.2018) Hurghada - Cairo
Mic Dejun. Timp liber sau excursii optionale. Va recomandam o excursie cu submarinul galben pentru a admira coralii si speciile de pesti colorati din Marea Rosie. Submarinul se scufunda timp de 30 de minute la o adancime de 30 m (durata excursiei este de aprox 2:30 h) sau timp liber pe plaja privata a hotelului. Check out la ora 12:00, dar putem folosi plaja hotelului pana la ora 17:00; la ora 18:00 ne indreptam spre Aeroportul International din Cairo.

Ziua 11 (12.03.2018) Cairo - Bucuresti
Sosire la Aeroportul International din Cairo la ora 01.30 pentru imbarcare la cursa Turkish Airlines, cu decolare la ora 03:40 pe ruta Cairo - Istanbul 06:55 / Istanbul. 08:15 - Bucuresti 08:35 (ora locala).

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Modalitate plata: numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancară din toată ţara (DOAR dupa confirmarea rezervarii si primirea facturii de avans pe email).

Esalonare plati: plata se poate efectua in EURO sau LEI, integral sau cu 50 % avans la inscriere si diferenta cu pana la 30 de zile inainte de plecare (tarife calculate pentru grup de 25 de turisti). Pentru inscriere sunt necesare copii dupa actele de identitate/ pasaport ale turistilor.

Acte necesare pentru calatorie: Pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Asigurarea medicala de calatorie ESTE inclusa in pret.

Servicii incluse
• 9 nopticazare in hotelurisi vas 5*: Cairo 2 nopti, Aswan 1 noapte, croaziera 3 nopti, Hurghada 3 nopti.
• Mesele conform programului:
o Cairo demipensiune
o Aswan demipensiune
o Croaziera pensiune completa
o Hurghada All inclusive
• Bilet de avion Otopeni - Cairo -Optopeni cu Turkish Airlines prin Istanbul.
• Taxe de aeroport 216 eur/pers
• Taxa de viza 24 eur/pers
• Bacsis 30 eur/pers
• Vizite: 1 zi intreaga vizita piramide cu intrare inclusa in zona piramidelor, Muzeul de egiptologie cu intrare inclusa.
• Croaziera cu vizite la: gradina botanica /Aswan, Templul lui Sobeck/ Kom Ombo, Templul lui Horus/Edfu, Malul de vest ( Templul Luxor &Templul Karnak ) si malul de est/ Valea Regilor, Templul Hatshepsut si colosii lui Memnon;
• Transfer in Cairo: Aeroport - hotel la sosire;
• Transfer autocar cu A/C, scaune rabatabile, sistem video audio, Luxor - Hurghada; Hurghada - Aeroport Cairo;
• BONU Si nclus in tarif!- NOU! Transfer intern din Brasov, Constanta, Iasi, Galati, Rm. Valcea, Pitesti la Aeroportul Otopeni. Solicitarea de transfer trebuie mentionata in momentul efectuarii rezervarii!
• BONUS! Asigurare Medicala si STORNO indiferent de varsta - Travel Protection;
• Ghid local pe intreg cursul excursiei;
• Ghid insotitor de grup vorbitor de limba romana;

Preturile nu includ
• Bauturi la mese (exceptie Hurghada All inclusive);
• Cheltuieli personale;
• Intrarea in camera Mumiilor la muzeul de egiptologie;
• Intrarea in incinta piramidei;
• Alte obiective turistice decat cele mentionate;
• Excursii optionale.

RezervaAlte oferte

 • Circuit Splendorile CHINEI ❂ plecări 2018!

  Circuit Splendorile CHINEI ❂ plecări 2018!

  CIRCUIT CHINA, zbor KLM- Air France, plecari 13, 20 Martie, 15, 24 Mai 2018, durata 7 nopti/9 zile (mese conform program). VEDEM Beijing - Marele zid Chinezesc - Xian & Armata de teracota - Shanghai. INCLUS: transfer cu tren de mare ...

  vezi detalii

  999 €

 • Carnavalul din VENEȚIA 2018 ❤ orașul oglindit în apă!

  Carnavalul din VENEȚIA 2018 ❤ orașul oglindit în apă!

  Excursie Carnaval VENETIA, perioada 9-15 februarie 2018, transport autocar propriu norme europene, durata 7 zile (6 nopti) mic dejun. Descopera beneficiile unui circuit organizat cu ghid roman autorizat: • 2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup• Excursie la ...

  vezi detalii

  299 €

 • Circuit CRACOVIA, Auschwitz, Budapesta 🚗 autocar, 6 zile!

  Circuit CRACOVIA, Auschwitz, Budapesta 🚗 autocar, 6 zile!

  Excursie Budapesta-Cracovia + Auschwitz, plecari 23 Mai (Rusalii), 14 August si 16 Octombrie 2018, durata 6 zile (5 nopti) cu mic dejun. Experiente poloneze, transport autocar propriu cu insotitor roman de grup! Cracovia este fosta capitala a Poloniei regale, un oras fermecator, ...

  vezi detalii

  290 €