De la: 1110 € Rezerva

Circuit RUSIA (Moscova şi Sankt Petersburg), magie răsăriteană!

Circuit RUSIA (Moscova şi Sankt Petersburg), magie răsăriteană!

Excursie RUSIA (Moscova, St. Petersburg), plecari septembrie: 6.09 (9 locuri libere), 12.09 (10 locuri libere).

Pretul este de persoana/ loc in camera dubla si include taxele de zboruri si VIZA!

Durata 8 zile (7 nopti), din care 4 nopti in St. Petersburg si 3 nopti in Moscova, hoteluri de 4 stele cu mic dejun.

Afla toate detaliile in randurile de mai jos si descopera beneficiile si avantajele unui circuit de grup cu ghid roman insotitor:

• 7 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti in Moscova la 4* si 4 nopti in St. Petersburg la hotel 4*;
• 1 cina la restaurantul hotelului in Moscova;
• tururi panoramice cu ghid local in Moscova si Sankt Petersburg;
• vizita metrou Moscova - cu intrare la statiile reprezentative;
• vizitarea Complexului Kremlin (plimbare prin interiorul Kremlinului si vizitarea a doua catedrale);
• vizitarea Fortaretei Petru si Pavel;
• vizitarea Muzeului Ermitaj;
• insotitor roman de grup;
• taxa viza si procesare acte
• taxele de aeroport si catering PROGRAMUL CIRCUITULUI:

Ziua 1: BUCURESTI - MOSCOVA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:30, pentru imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT, cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:30. Cazare la hotel 4* in Moscova. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 2: MOSCOVA
Mic dejun. In aceasta zi, vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Timp liber pentru pranz sau vizitarea Catedralei Sfantului Vasile (intrarea este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup, pret informativ: 10 EURO/persoana). Continuam programul cu vizitarea Complexului Kremlin (plimbare prin interiorul Kremlinului si vizitarea a doua catedrale). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Ziua 3: MOSCOVA
Mic dejun. Timp liber sau, optional, vizita la Galeriile Tretyakov - tezaurul national de arta al Rusiei. Dupa-amiaza, se poate opta pentru o croaziera pe raul Moscova.

Ziua 4: MOSCOVA - SANKT PETERSBURG
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire in fosta capitala a Rusiei la ora 14:25. Transfer si cazare la hotel 4* in Sankt Petersburg.

Ziua 5: SANKT PETERSBURG
Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam orasului St. Petersburg unde vom avea un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Kazan, Catedarala Sf. Isaac, fortareata Petru si Pavel (intrare inclusa) - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus, acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.

Ziua 6: SANKT PETERSBURG - PETERHOF (optional)
Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac (a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume), Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.

Ziua 7: SANKT PETERSBURG - PUSKIN (optional) Mic dejun. In cursul diminetii vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt prezente in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, optional, va propunem o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

Ziua 8: SANKT PETERSBURG - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor in jurul orei 11:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau plimbari individuale. Dupa- amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Aeroflot cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Moscova). Sosire la Otopeni in cursul noptii, la ora 23:45.

Pretul este de persoana/loc in camera dubla, si include taxele de zboruri Aeroflot + taxa de viza (detalii la SERVICII).

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro sau prin sectiunea de Rezerva.

Noi ne ocupam de VIZA.

Pentru inscriere ne transmiti copii de pasaport valabile.

Esalonare plati: 60 % avans la inscriere, diferenta cu pana la 30 de zile inainte de plecare.

Modalitate plata (recomandam plata in euro): numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

NOTA! Pentru obtinerea vizei de intrare in Rusia sunt necesare urmatoarele acte:

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
 pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie, cu minim 2 pagini libere;
 copie pasaport
  Fotografie color 3,5х4,5 cm pe fundal alb, cu imaginea clara a chipului (din fata), fara ochelari cu lentile
 formular tipizat, completat electronic prin intermediul site-ului http://visa.kdmid.ru (se va completa de catre turist sau de catre agentul care efectueaza inscrierea);
 copie asigurare medicala

IMPORTANT: avand in vedere ca pe aceasta destinatie sunt foarte multe plecari si procesarea vizei dureaza, documentele necesare obtinerii acesteia se depun cu cca o luna inainte de plecare.

EXCURSII OPTIONALE, preturi informative (se achita la fata locului):
• Galeriile Tretyakov: 35 euro/persoana;
• Croaziera pe raul Moscova: 35 euro/persoana;
• Excursie Peterhof (Marele Palat si parcuri): 75 euro/persoana;
• Seara folclorica traditional ruseasca: 65 euro/persoana;
• Excursie Marile Catedrale ale St Petersburgului: 45 euro/persoana;
• Excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar: 70 euro/persoana;

Foto: Pixabay, Pexels.

 

 

Rezerva
Alte oferte