De la: 745 € Rezerva

Circuit sudul Franței (Coasta de Azur), 8 zile tarif complet!

Circuit sudul Franței (Coasta de Azur), 8 zile tarif complet!

Excursie Provence si Coasta de Azur (sudul Frantei), zboruri Tarom, plecare 3 octombrie (2 locuri libere) 2019, durata 8 zile/ 7 nopti cu mic dejun din care: 7 nopti in NISA.

Tariful este complet, total de persoana/loc in camera dubla.

Descopera avantajele unui circuit organizat cap coada cu ghid inclus:

• tur panoramic de Nisa de jumatate de zi

• excursie la Monte Carlo cu tur panoramic de oras si oprire in Eze

• transferuri aeroport - hotel - aeroport

• insotitor roman de grup • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Cand spui Provence, spui idilic, fermecator, inmiresmat, colorat, plin de viata si parfum mediteranean! Sudul Frantei va asteapta sa il descoperiti intr-o vacanta magnifica la un tarif irezistibil!

Ziua 1: BUCURESTI - NISA Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 08:00 (plecarile 22.08 si 03.10) si la ora 15:20 (plecarea din 15.09) pentru imbarcare pe zborul direct al companiei TAROM cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora locala 11:40 (22.08 / 15.08) / 18:50 (15.09), transfer si cazare la hotel Days Inn Nice Centre 3* sau similar. Grupurile din 22.08 si 03.10: Dupa-amiaza vom explora, impreuna cu insotitorul de grup, Nisa - un oras frumos, viu, plin de culoare si de obiective turistice si culturale, muzee, biserici, dar si mici parcuri umbrite de palmieri. Seara, plimbare pe vestita Promenade des Anglais si prin zona veche a orasului.

Ziua 2: NISA Mic dejun continental. In prima parta a zilei ne vom bucura de un tur panoramic de oras cu autocarul. Nisa, capitala neoficiala a Coastei de Azur, este un oras cu un patrimoniu arhitectural deosebit. Palate, vile, biserici in stil baroc construite in diferite epoci, gradini frumoase si ingrijite, peisaje de vis ne vor incanta ochii pe parcursul turului panoramic. Dupa amiaza, plimbare cu insotitorul de grup prin Orasul vechi, un loc plin de viata atat ziua, cat si noapte, cu stradute pitoresti marginite de numeroase vile si palate uimitoare. Cele mai importante monumente din Vieux Nice pe care le vom vedea sunt Cours Saleya - piata in aer liber, Chapelle de a Misericorde - o biserica in stil baroc ce dateaza din 1740, Palais Lascaris, Chapelle de l'Annonciation. Cazare la hotel 3*.

Ziua 3: NISA - CANNES (excursie optionala) Mic dejun continental. Optional, excursie la Cannes pe parcursul careia vom vizita faimosul oras care este situat intr-un peisaj feeric, marginit de apele limpezi ale Mediteranei si de versantii abrupti ai Alpilor. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup, admirand Palatul Festivalurilor si Aleea Starurilor, Boulevard de la Croisette, vasele cu panze si yachturile moderne din portul vechi al orasului, cazinoul Palm Beach. Tarif informativ: 30 EURO/ persoana (minim 20 participanti). Dupa-amiaza, intoarcere la hotel.

Ziua 4: NISA - MONTE CARLO - NISA (50 km) Mic dejun. Astazi va invitam in orasul luxului si elegantei, Monte Carlo. Ne vom bucura de un tur panoramic de oras pe parcursul careia vom avea ocazia sa admiram Palatul Princiar, Catedrala si Monumentul ridicat in memoria printesei Grace, vestitul traseu pentru circuitul de Formula 1 Grand Prix si Cazinoul din Monte Carlo. Vom avea timp liber in zona in care se afla Palatul Princiar. Resedinta Printului de Monaco, construita in 1191 ca fortareata genoveza, a fost luata de familia Grimaldi in 1297. Zona este atat de frumoasa incat vom considera ca am evadat in paradis. La intoarcere ne vom opri in satucul cocotat pe munte, Eze. Construit in intregime din piata, Eze se inalta la 427m deasupra marii si vorbeste lumii despre timpuri apuse cand locuitorii isi observau inamicii venind pe mare si se refugiau aici pentru a scapa de pericol. Doritorii pot vizita vestita fabrica de parfumuri, Fragonard.

Ziua 5: NISA - ST TROPEZ (excursie optionala) Mic dejun. Optional, croaziera la St Tropez. Calatoria pe mare dureaza 2h, iar pe parcurs vom putea admira proprietati celebre, dar si peisajele de vis pentru care este recunoscuta Coasta de Azur. St Tropez este o fosta asezare pescareasca, facuta celebra de Brigitte Bardot la mijlocul secolului trecut si de celebritatile si milionarii care isi petrec vacanta aici. Ne vom bucura de cateva ore libere pentru a explora micuta statiune si principalele ei atractii: Citadela orasului cu al ei Muzeu de Istorie Maritima, portul si Muzeul Jandarmeriei, cunoscuta cladire din filmele cu Louis de Funes. Revenim in Nisa cu vasul de croaziera in jurul orei 19:00. Tarif informativ: 90 EURO/ persoama (minim 20 participanti).

Ziua 6: NISA - SAINT PAUL DE VENCE (excursie optionala) Dupa micul dejun, va propunem o excursie optionala la Saint Paul de Vence. Este unul din cele mai frumoase orasele fortificate de pe Coasta de Azur. Istoria sa incepe in 1388, atunci cand Nisa este cedata Savoiei si Saint Paul devine localitate de granita si este fortificata. Mai tarziu, oraselul devine un magnet pentru staruri de cinema si artisti, in prezent fiind recunoscut ca important centru al artelor si culturii. Tarif informativ: 35 EURO/ persoama (minim 20 participanti). Dupa amiaza revenim in Nisa si va recomandam o plimbare de seara pe renumita Promenade des Anglais. Cazare la hotel 3*.

Ziua 7: NISA Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, va recomandam o plimbare pe Coline du Chateau si la Turnul Bellanda, ce dateaza din secolul al XVI-lea. Iubitorii de arta si nu numai pot vizita Muzeul Matisse, muzeu construit intr-o vila istorica genoveza inconjurata de frumoase gradini italiene. In apropierea acestui muzeu se afla Manastirea Notre Dame de Cimiez, un edificiu in stil gotic ce adaposteste obiecte de cult importante. Un alt obiectiv ce merita vizitat este catedrala ortodoxa rusa Saint Nicolas. Inspirata de stilul moscovit, catedrala are un decor bogat decorat cu multe icoane ornamentale si picturi murale. Cazare la hotel 3*.

Ziua 8: NISA - BUCURESTI Mic dejun. Grupurile care vor pleca pe 29.08 / 10.10: La ora 10:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:25 si sosire la ora 15:45. Grupurile care vor pleca pe 22.09: Eliberarea camerelor la ora 11:00. Timp liber pentru plimbari si cumparaturi. La ora 16:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:35 si sosire la 22:55.

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile.

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Documente necesare calatorie: carte de identitate valabila sau pasaport.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Esalonare plati:

⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere

⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii

⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

Orar de zvor informativ (ore locale):

15.09: Bucuresti 17:20 - Nisa 18:50 durata zborului: 2h30minute

22.09 Nisa 19:35 - Bucuresti 22:55 durata zborului: 2h20minute


EXCURSII OPTIONALE (preturi informative, minim 20 persoane):

Cannes & Antibes: 30 EURO/ persoana (transport autocar si insotitor roman de grup)

• Croaziera la St Tropez: 90 EURO/ persoana (transport vaporas si insotitor roman de grup).

• St Paul de Vence: 35 EURO/ persoana (transport autocar si insotitor roman de grup).

Foto: Pixabay.

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul (cursa directa) Bucuresti - Nisa si retur cu compania TAROM

• 7 nopti cazare cu mic dejun continental la hotel Kyriad Nice Port 3*

• tur panoramic de Nisa de jumatate de zi;

• excursie la Monte Carlo cu tur panoramic de oras si oprire in Eze;

• transferuri aeroport - hotel - aeroport; • insotitor roman de grup; • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna octombrie 2018. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala de calatorie (optionala); • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; • taxa de oras impusa de autoritatile locale din Nisa: 1.5 EURO/persoana/zi (se achita personal, la receptia hotelului si poate suferi modificari);

Rezerva
Alte oferte