De la: 850 € Rezerva

Circuit sudul Franței (PROVENCE), tarif complet!

Circuit sudul Franței (PROVENCE), tarif complet!

E ca la un concert, locurile sunt limitate iar plecarea e una singura, rezerva acum.

Excursie PROVENCE (sudul Frantei), zbor Tarom, perioada 4- 11 septembrie 2018, durata 8 zile/ 7 nopti cu mic dejun din care: 3 nopti in Nisa, 2 nopti in Marsilia, 1 noapte in Nimes, 1 noapte in Aix en Provence.

Tariful este complet, total de persoana/loc in camera dubla cu taxe de zboruri si combustibil incluse.

Descopera avantajele unui circuit organizat cap coada cu ghid inclus:

• tur panoramic de Marsilia de jumatate de zi cu ghid local;
• tururi pietonale cu insotitorul de grup in Nisa, Aix en Provence si Avignon;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• insotitor roman de grup.
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Cand spui Provence, spui idilic, fermecator, inmiresmat, colorat, plin de viata si parfum mediteranean! Sudul Frantei va asteapta sa il descoperiti intr-o vacanta magnifica la un tarif irezistibil!

Ziua 1: BUCURESTI - NISA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 08:10 pentru imbarcare zbor direct al companiei TAROM cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora locala 11:40, transfer si cazare la hotel Park Inn Nice by Radisson 4* sau similar. Dupa-amiaza vom explora, impreuna cu insotitorul de grup, Nisa - un oras frumos, viu, plin de culoare si de obiective turistice si culturale, muzee, biserici, dar si mici parcuri umbrite de palmieri. Seara, plimbare pe vestita Promenade des Anglais si prin zona veche a orasului.

Ziua 2: NISA (excursie optionala CANNES)
Mic dejun. Optional, excursie la Cannes pe parcursul careia vom vizita faimosul oras care este situat intr-un peisaj feeric, marginit de apele limpezi ale Mediteranei si de versantii abrupti ai Alpilor. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup, admirand Palatul Festivalurilor si Aleea Starurilor, Boulevard de la Croisette, vasele cu panze si yachturile moderne din portul vechi al orasului, cazinoul Palm Beach. Dupa-amiaza, intoarcere la hotel.

Ziua 3: NISA (excursie optionala MONACO)
Mic dejun. Optional, excursie la Monaco, pe parcursul careia vom avea ocazia sa admiram Palatul Princiar, Catedrala si Monumentul ridicat in memoria printesei Grace, vestitul traseu pentru circuitul de Formula 1 Grand Prix si Cazinoul din Monte Carlo.

Ziua 4: NISA - MARSILIA
Dupa micul dejun, plecam spre Marsilia. Incepem ziua cu un tur panoramic cu ghid local al celui mai vechi oras al Frantei admirand: cladirea Primariei, cartierul Panier (zona veche a orasului), Teatrul Lenche si Grec, biserica St-Laurent, fostul palat de justitie Pavilion Daviel. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbare in gradina feerica, Parc Chanot.
Cazare la hotel Balladins Marseille St-Charles 3* sau similar.

Ziua 5: MARSILIA
Mic dejun. Timp liber. Optional, va propunem excursie la Chateau d'If, loc de legenda in care a fost inchis contele de Monte Cristo.

Ziua 6: MARSILIA - NIMES
Dupa micul dejun, plecam spre Nimes. Pe drum, oprire pentru admirarea marelui apeduct roman, "Le Pont du Gard". Dupa-amiaza, sosire in Nimes, tur pietonal cu insotitorul de grup. Nimes este un fost oras roman, pastrandu-se aici structuri precum arenele romane care seamana cu Colosseumul din Roma si Maison Carree, un templu construit in secolul I. Seara, cazare la hotel Novotel Atria Nimes Center 4* sau similar.

Ziua 7: NIMES - AVIGNON - AIX EN PROVENCE
Mic dejun. Astazi plecam spre Aix en Provence, insa pe drum vom face o scurta oprire in Avignon, resedinta papilor din Franta Medievala. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup in acest incantator orasel, fost centru al aristocratiei franceze. Cazare la hotel Escale Oceania Aix en Provence 3* sau similar. Ziua 8: AIX EN PROVENCE - NISA - BUCURESTI
Dimineata devreme transfer la aeroportul din Nisa pentru imbarcare pe cursa TAROM spre Bucuresti cu plecare la ora 12:25. Sosire la Bucuresti la 15:45.

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile.

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Documente necesare calatorie: carte de identitate valabila sau pasaport. Recomandam plata in EURO.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (DOAR dupa confirmarea rezervarii).

Esalonare plati:
 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale, poate suferi modificari):
Bucuresti 10:10 - Nisa 11:40
Nisa 12:25 - Bucuresti 15:45

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente majore ce cauzeaza anularea calatoriei.

Photos source: Pixabay.

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul (cursa directa) Bucuresti - Nisa si retur cu compania TAROM;
• 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*: 3 nopti in Nisa, 2 nopti in Marsilia, 1 noapte in Nimes, 1 noapte in Aix en Provence;
• tur panoramic de Marsilia de jumatate de zi cu ghid local;
• tururi pietonale cu insotitorul de grup in Nisa, Aix en Provence si Avignon;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• insotitor roman de grup.
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala (recomandata);
• asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);
• intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
• tips pentru sofer si ghidul local (se practica).

RezervaAlte oferte