De la: 47 € Rezerva

Oferte BALCHIK & Kavarna (Vacante Golf si SPA)

Oferte BALCHIK & Kavarna (Vacante Golf si SPA)

Oferte Balchik, Kavarna si Topola 2017. Tarifele sunt de persoana/ noapte, fara transport inclus, valabile in limita locurilor disponibile.

Regasiti in oferta de mai jos de la sectiunea Download si resorturi de GOLF & leisure.

Balchik este un oraș la țărmul Mării Negre, în nord-estul Bulgariei, regiunea Dobrici, la o distanță de 42 km de Varna. În prezent este una dintre atracțiile turistice ale Bulgariei la Marea Neagră.
Aici se află Castelul din Balcic, reședința de vară preferată a Reginei Maria, înconjurat de o la fel de celebră grădină botanică unicat în Europa centrală și de est, în special datorită colecției de cactuși.
Datorită versanților de calcar din perimetrul său, localitatea a fost supranumită Orașul Alb. Întreaga zonă a fost numită Coasta de Argint din aceleași motive.
Balchikul are o istorie bogata, putindu-se observa si astazi urmele multor culturi. A fost creat acum aproximativ 2.600 de ani, fiind un succesor al localitatii trace Kruni si al orasului grecesc antic Dionissopolis.
Doua atractii turistice importante, aflate in relativa apropiere, sunt Capul Kaliakra, situat la circa 35 de kilometri distanta, si oraselul Nessebar, ceva mai departe - circa 120 de kilometri. Si, desigur, mult mai aproape, se afla salba de statiuni turistice, printre care se numara Albena si Nisipurile de Aur.

Oferte Balcik/ Vacante Balchik/ Resorturi de GOLF Bulgaria/ Vacante Golf 2017/ Vacante SPA

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile (in anumiti termeni si conditii)!

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Tarife diferentiate in functie de hotelul ales si de perioada sejur.

 • Hotel Elit Spa & Wellness

  Localizare: Hotelul Elit Spa & Wellness este situat chiar in centrul statiunii Balchik si este deschis ...

  57 €

RezervaAlte oferte

 • Splendorile CHINEI ❂ plecări NOI 2017

  Splendorile CHINEI ❂ plecări NOI 2017

  CIRCUIT CHINA, zbor KLM, plecari 4 Iulie, 29 August si 26 Septembrie 2017, durata 7 nopti/9 zile (mese conform program). VEDEM Beijing - Marele zid Chinezesc - Xian & Armata de teracota - Shanghai. INCLUS: transfer cu tren de mare viteza ...

  vezi detalii

  999 €

 • Circuit SPANIA-Portugalia 🇪🇸 tot ce vrei de la vacanţă!

  Circuit SPANIA-Portugalia 🇪🇸 tot ce vrei de la vacanţă!

   Oferte Vacante PORTUGALIA-SPANIA, zbor Tarom, plecari 11 Iulie, 14 Septembrie, durata 12 nopti/13 zile cu mic dejun (detalii la sectiunea Download). Hoteluri de 4* si TURURI de oras la: Barcelona, Valencia, Granada, Sevilla, Lisabona, Porto, Salamanca si Madrid. Oameni, culturi si ...

  vezi detalii

  799 €

 • Vacanţe PERU 2017 ❂ pe urmele Incaşilor!

  Vacanţe PERU 2017 ❂ pe urmele Incaşilor!

  Oferte PERU 2017, circuit 11 zile/9 nopti, zbor Air France, perioada 24 Martie-3 Aprilie. Pachetul INCLUDE transferuri, insotitor roman de grup si BONUS: asigurare storno şi medicală inclusă indiferent de vârstă.Highlights: LIMA - PARASCAS - NAZCA - AREQUIPA - PUNO - ...

  vezi detalii

  1990 €