De la: 47 € Rezerva

Oferte BALCHIK & Kavarna (Vacante Golf si SPA)

Oferte BALCHIK & Kavarna (Vacante Golf si SPA)

Oferte Balchik, Kavarna si Topola 2017. Tarifele sunt de persoana/ noapte, fara transport inclus, valabile in limita locurilor disponibile.

Regasiti in oferta de mai jos de la sectiunea Download si resorturi de GOLF & leisure.

Balchik este un oraș la țărmul Mării Negre, în nord-estul Bulgariei, regiunea Dobrici, la o distanță de 42 km de Varna. În prezent este una dintre atracțiile turistice ale Bulgariei la Marea Neagră.
Aici se află Castelul din Balcic, reședința de vară preferată a Reginei Maria, înconjurat de o la fel de celebră grădină botanică unicat în Europa centrală și de est, în special datorită colecției de cactuși.
Datorită versanților de calcar din perimetrul său, localitatea a fost supranumită Orașul Alb. Întreaga zonă a fost numită Coasta de Argint din aceleași motive.
Balchikul are o istorie bogata, putindu-se observa si astazi urmele multor culturi. A fost creat acum aproximativ 2.600 de ani, fiind un succesor al localitatii trace Kruni si al orasului grecesc antic Dionissopolis.
Doua atractii turistice importante, aflate in relativa apropiere, sunt Capul Kaliakra, situat la circa 35 de kilometri distanta, si oraselul Nessebar, ceva mai departe - circa 120 de kilometri. Si, desigur, mult mai aproape, se afla salba de statiuni turistice, printre care se numara Albena si Nisipurile de Aur.

Oferte Balcik/ Vacante Balchik/ Resorturi de GOLF Bulgaria/ Vacante Golf 2017/ Vacante SPA

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile (in anumiti termeni si conditii)!

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Tarife diferentiate in functie de hotelul ales si de perioada sejur.

  • Hotel Elit Spa & Wellness

    de la 57 €

Localizare: Hotelul Elit Spa & Wellness este situat chiar in centrul statiunii Balchik si este deschis pentru toti vizitatorii din intreaga lume. Este unul dintre cele mai moderne hoteluri din Balchik. Este localizat chiar in centrul zonei Palatului si are vedere catre mare, Gradina botanica si Palatul Reginei Maria.
Facilitati: bar, recepţie deschisă nonstop, grădină, terasă, camere nefumători, camera cu facilităţi pentru persoane cu handicap, lift, check-in/check-out express, seif, incălzire, cameră de bagaje, aer condiţionat, zonă pentru fumători, restaurant (à la carte), terasă la soare,saună, solar, Spa & Centru de wellness, masaj, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, cadă cu hidromasaj, bibliotecă, bowling, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, piscină în aer liber.
Camere : hotelul dispune de 54 de camere si 7 apartamente spatioase si confortabile.Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, cablu tv, mini-bar, baie si terasa.

Tarife valabile in limita locurilor disponibile.

Galerie
« vezi toate hotelurile
RezervaAlte oferte