De la: 1295 € Rezerva

Vacanţe SCOŢIA de poveste şi ANGLIA grandioasă!

Vacanţe SCOŢIA de poveste şi ANGLIA grandioasă!

Vacante Anglia-Scotia, plecare 28 august 2018, zboruri Tarom, durata 10 zile/9 nopti mic dejun.

Puncte 'fierbinti': Londra - Stonehenge - Bath - Stratford - Warwik - Liverpool - Lake District - Glasgow Edinburgh - Durham - Leeds - York - Cambridge. INCLUSE tururi de oras cu ghizi locali in Londra, Bath, Glasgow, Edinburgh si York.

MEGA AVANTAJE:  transferuri aeroport - hotel - aeroport ;
• transport cu autocar pentru intreg traseul;
• tururi de orase cu ghizi locali
• vizite si intrari la obiectivele turistice conform programului (Stonehenge, Baile Romane din Bath, Casa Memoriala Shakespeare, Anne Hattaway, Castelul Warwick, Catedrala din Glasgow, Catedrala din Durham, Catedrala York Minster);
• plimbare pe lacul Windermere;
• insotitor roman de grup.

Unul dintre bestseller-uri, un itinerariu ce ne va familiariza cu istoria, cultura si frumusetea naturala a Angliei si Scotiei.
Vom pasi pe urmele razboinicilor, regilor si reginelor, scriitorilor si poetilor, pe taramuri romantice invaluite in legende.
Vom descoperi cosmopolita Londra, capitala Scotiei, Edinburgh, si vom traversa zone rurale cu peisaje ametitoare.

 

Ziua 1 (28.08): BUCURESTI - LONDRA
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 10:30 pentru imbarcare pe cursa TAROM, cu destinatia Londra - centrul cultural si artistic al Regatului Unit. Sosire la Londra la ora 14:05, transfer in oras si cazare la hotel Ibis Earls Court 3*/similar. Dupa amiaza timp liber pentru vizite optionale.

Ziua 2 (29.08): LONDRA - STONEHENGE - BATH
Mic dejun. Plecare spre Stonehenge, cel mai important sit preistoric al Marii Britanii, un monument ce a fost subiectul multor teorii cu privire la originea sa, variind de la arheologie la explicații din mitologie sau chiar de natura paranormala. Vizitarea monumentului (intrare inclusa). Sosire la Bath, veche asezare romana, o bijuterie arhitecturala desavarsita, foarte bine conservata. Tur de oras cu ghid local si vizitarea Bailor Romane (intrare inclusa). Orașul a devenit renumit prin baile romane care dateaza din anii 43 i.Hr. acestea fiind construite de romani, datorita existenței în regiune a apelor termale. Cazare in Bath la hotel Bailbrook House 4* sau similar.

Ziua 3 (30.08): BATH - OXFORD - STRATFORD UPON AVON - WARWICK - LIVERPOOL
Mic dejun. Plecare spre Oxford, vizitarea orasului universitar. Continuarea traseului cu Stratford upon Avon, vizitarea Casei Memoriale William Shakespeare si a Casutei Annei Hattaway (intrari incluse).
Orasul Stratford este situat pe malurile raului Avon unde se gaseste Teatrul Regal Shakespeare, sediul Companiei Regale Shakespeare, un loc deosebit de important pentru artistii din intreaga lume. Datorita asocierii cu acest nume, Stratford este un vestit punct turistic, fiind vizitat de peste doua milioane de turiști anual. Oprire la Warwick pentru vizitarea castelului (intrare inclusa). Castelul Warwick a fost locul de resedinta a celor mai puternice familii engleze si reprezinta cel mai frumos castel medieval al Angliei. Cazare in Liverpool la hotel Mercure Liverpoool Atlantic Tower 4* sau similar.

Ziua 4 (31.08): LIVERPOOL - LAKE DISTRICT - GLASGOW
Mic dejun. Plecare spre nordul Angliei. Scurta oprire in Kendal, oras situat in zona lacurilor, una dintre cele mai frumoase regiuni din Anglia. Traseul continua cu Lake District (cel mai mare parc national al Angliei). "Țara Lacurilor" din Anglia se caracterizează printr-o diversitate neobișnuită a peisajului. In marile lacuri se reflectă piscurile celor mai inalti munti din Anglia - The Cumbrian Mountains. Scurta croaziera (inclusa) pe Lacul Windermere, de la Bowness la Ambleside. Sosire si cazare in Glasgow la Hotel Hilton Garden Inn 4* sau similar.

Ziua 5 (01.09): GLASGOW - EDINBURGH
Mic dejun. Tur de oras in Glasgow cu ghid local: vizitarea Catedralei, cea mai complexa dintre toate catedralele Scotiei, o neobisnuita biserica dubla, construita un corp deasupra celuilalt, dedicata sfantului protector al orasului Glasgow-St Mungo. Dupa amiaza plecare spre Edinburgh. Tur de oras Edinburgh cu ghid local. Familiarizare cu primul "Oras Literar" al UNESCO, ce atrage milioane de iubitori ai artelor in fiecare an. Cazare in Edinburgh la hotel Novotel Edinburgh Centre 4* sau similar.

Ziua 6 (02.09): EDINBURGH
Mic dejun. Zi libera in capitala Scotiei. Optional vizitarea castelului care adaposteste bijuteriile Coroanei Scotiene. Va invitam sa cunoasteti in detaliu vechea fortareata ce a servit ca baza militara in timpul razboiului contra Angliei. Veti intelege faima acestui oras si motivul pentru care aici se organizeaza anual numeroase festivaluri. Cazare in Edinburgh la acelasi hotel.

Ziua 7 (03.09): EDINBURGH - DURHAM - YORK
Mic dejun. Plecare spre Durham pentru vizitarea Catedralei (intrare inclusa). Catredrala mai este cunoscuta si cu numele complet de Catedrala lui Hristos, a Fecioarei Maria si a Sfantului Cuthbert din Durham. Aceasta a fost intemeiata in anul 1093 ramanand, pana astazi, un centru activ in viata religioasa a Bisericii Anglicane. Urmatoarea oprire este in York. Aici vom participa la un tur de oras cu ghid local al fostei capitale militare a Britaniei si vom vizita Catedrala York Minster. Aceasta frumoasa catedrala gotica este folosita pe post de resedinta episcopala de catre cel de-al doilea episcop ca importanta din intreaga Anglie. Este, de asemenea, renumita pentru colectia imensa de ferestre-vitraliu pe care o detine inca din perioada medievala. Cazare in York la hotel Queens (hotel boutique)/similar.

Ziua 8 (04.09): YORK - CAMBRIDGE - LONDRA
Dupa micul dejun plecare spre Londra. Ne vom opri in Cambridge, unde vom face un tur pietonal si optional putem vizita colegiul. Cazare la Londra la hotel Ibis Earls Court 3* sau similar.

Ziua 9 (05.09): LONDRA
Mic dejun. Tur de oras panoramic Londra cu ghid local: Parlamentul, Big Ben, cel mai mare ceas cu clopot si al treilea turn cu ceas ca înălțime din lume, Catedrala Westminster Abbey (intrare optionala), abatia in care aproape toate incoronarile monarhilor englezi a avut loc si bineinteles Piccadilly Circus. Dupa amiaza timp liber. Optional vizita la Madame Tussauds - Muzeul Figurilor de Ceara. Cazare Londra la acelasi hotel.

Ziua 10 (06.09): LONDRA
Mic dejun. Predarea camerelor si transfer catre aeroport in jurul orei 12:00 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 14:50 (ora locala) si sosire la Bucuresti la ora 20:05.

Cele mai bune circuite si vacante ANGLIA- SCOTIA 2018 sunt aici. Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Plecare 28 August 2018, documente de calatorie: carte identitate sau pasaport.

Esalonare plati: 40 % avans la inscriere si diferenta cu pana la 30 de zile inainte de plecare.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (DOAR dupa confirmarea rezervarii!)

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente majore ce cauzeaza anularea calatoriei.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti (Otopeni) 12:30 - Londra 14:05
Londra 14:50 - Bucuresti (Otopeni) 20:05

Photos: PIXABAY.

SERVICII INCLUSE:
• transport avion Bucuresti - Londra si retur cu compania Tarom;
• 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri 3* si 4*: 3 nopti in Londra, 1 noapte in Bath, 1 noapte in Liverpool, 1 noapte in Glasgow, 2 nopti in Edinburgh, 1 noapte in York;
• transferuri aeroport - hotel - aeroport ;
• transport cu autocar pentru intreg traseul;
• tururi de oras cu ghizi locali in Londra, Bath, Glasgow, Edinburgh si York;
• vizite si intrari la obiectivele turistice conform programului (Stonehenge, Baile Romane din Bath, Casa Memoriala Shakespeare, Anne Hattaway, Castelul Warwick, Catedrala din Glasgow, Catedrala din Durham, Catedrala York Minster);
• plimbare pe lacul Windermere;
• insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport 150 EURO/ persoana (pot suferi modificari) - se achita la agentie;
• asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
• asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);
• bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (se practica, cca 35 EURO/persoana, se achita local).

RezervaAlte oferte