De la: 740 €
+ taxe
Rezerva

Revelion ANDALUZIA ✿ Granada, Sevilla, Alhambra incluse!

Revelion ANDALUZIA ✿ Granada, Sevilla, Alhambra incluse!

Circuit Revelion sudul Spaniei (Andaluzia), perioada 29 decembrie 2019- 5 ianuarie 2020, cazare 7 nopti cu mic dejun + 3 cine, zboruri Blue Air cu bagaj de cala, ghid roman pe toata durata.

Ce mai aștepți? Înscrierile au început iar plecarea e una singură.

Profita de singura plecare organizata cu ghid roman si excursii incluse:

 Bilet de intrare, ghid local si casti pentru vizita la Gradinile Alhambra si palatul Generalife
 Excursie la Cordoba si Carmona
 Tur de oras Sevilla cu ghid local
 Excursie la Pueblos Blancos: Arcos de la Frontera - Grazalema - Ronda
• Ghizi locali la Alhambra si Sevilla
• Insotitor de grup din partea agentiei

29 decembrie | BUCURESTI - MALAGA - GRANADA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B 135 cu destinatia Malaga. Decolare la ora 08:30, sosire la Malaga la ora 10:45. Ne imbarcam in autocar si plecam spre Granada, unde ajungem in mai putin de doua ore. Dupa-amiaza, vizita cu ghid local la Alhambra - monument UNESCO si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita gradinile Alhambrei, palatul si gradinile Generalife. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Seara, optional, spectacol de flamenco in Sacromonte. Cazare hotel Leonardo 4* sau similar Granada.

30 decembrie | GRANADA - CORDOBA - CARMONA - SEVILLA
Mic dejun. Dimineata plecam spre Cordoba - orasul andaluz care a fost cu mai bine de 1000 de ani in urma capitala de califat, cel mai mare oras din Europa si un remarcabil centru de cultura. Vom poposi pe malul Gudalquivirului si ne vom indrepta spre centrul istoric dominat de turnul-clopotnita, fostul minaret al impunatoarei Mezquita - azi Catedrala (intrare optionala) marturie a celor sapte veacuri de dominatie maura in Al-Andalus. Inainte de ajunge la Sevilla poposim la Carmona, numita si Lucero de Europa (Luceafarul Europei) unul din cele mai vechi orase ale continentului care ne va surprinde cu centrul sau istoric unde vom intra prin Puerta de Sevilla cum a facut si regele Fernando al III-lea cel Sfant care a recucerit orasul. Transfer la hotel. Seara, timp liber la dipozitie Sevilla. Cazare hotel Ayre 4* sau similiar Sevilla.

31 decembrie | SEVILLA - CAPITALA ANDALUZIEI
Mic dejun. Tur de oras pietonal Sevilla cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna - una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa (locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929), continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si, pe langa zidurile Alcazarului Regal, ajungem la Catedrala care pastreaza in interior impresionanta Capilla Mayor si monumentalul mormant al lui Cristofor Columb. Catedrala din Sevilla este cea mai mare catedrala gotica din lume si a fost construita pe locul moscheii principale de la care se pastreaza minaretul, azi turnul-clopotnita Giralda de unde avem cea mai frumoasa panorama asupra orasului. Timp liber la dispozitie in Sevilla si pregatire pentru Revelion. Plaza Nueva de Sevilla, este locul traditional de intampinare a Anului Nou in Sevilla unde la fel ca in multe orase spaniole se organizeaza petrecerea ce culmineaza obiceiul de a manca cele 12 boabe de struguri (las uvas de la suerte) pentru fiecare bataie a ceasului la trecerea dintre ani, pentru fiecare punandu-si cate o dorinta. Optional, servicrea cinei de Revelion la restaurant local (organizatorii vor definitiva programul si tarifele la sfarsitul lunii septembrie). Cazare hotel Ayre 4* sau similiar Sevilla.

01 ianuarie | SEVILLA - LA MULTI ANI 2020 !
Mic dejun. In prima zi a anului va recomandam sa hoinariti prin acest oras seducator in care regasesti tot farmecul Andaluziei. Sevilla, are o cultura uimitor de relaxata si se spune ca este un oras mare cu o atitudine de oras mic. Exista multe lucruri pentru care sa indragesti Sevilla. Are o istorie bogata, cu un amestec unic de influente culturale. Este un oras plin de culoare, plin de viata, prietenos, primitor si încantator, cu o mancare incredibil de proaspata si delicioasa care chiar dupa o zi poate te va convinge sa ramai aici pentru tot restul anului! Cazare hotel Ayre 4* sau similiar Sevilla.

02 ianuarie | PUEBLOS BLANCOS: ARCOS DE LA FRONTERA, GRAZALEMA, RONDA - TORREMOLINOS
Mic dejun. Plecam spre Costa del Sol pe un itinerariu inedit pentru a descoperi unul din cele mai fascinante peisaje andaluze: satele albe (pueblos blancos). Prima oprire va fi in Arcos de la Frontera, situat intr-o pozitie strategica, in vechea si glorioasa Taifa de Arcos unde vom patrunde intr-un labirint de stradute albe, cu biserici dominate de stilul Mudejar si terase fermecatoare unde puteti opri pentru a degusta specialitatile locale.
Continuam cu Grazalema, un sat plin de viata cu case vopsite in alb si strazi pietruite ce conduc in inima satului. Aici vom descoperi: Plaza de España, aliniata cu baruri si restaurante, primaria satului (ayuntamiento) si biserica parohiala, Iglesia de la Encarnación. Excursia continua apoi catre Ronda, a treia cea mai vizitata destinatie turistica din sudul Spaniei, cu un centru vechi cu o dispunere tipic medievala cu importante reminescente arabe si monumente ca Plaza de Toros, Colegiata Santa Maria la Mayor, Fuente de los Ochos Canos si Puente Nuevo ( Podul Nou) cea nai cunoscuta atrcatie turistica ce ofera imagini panoramice de neuitat. Sosire pe Costa del Sol, in cusul serii. Cina si cazare Hotel Melia Costa del Sol 4* sau similar Torremolinos.

03 ianuarie | COSTA DEL SOL - GIBRALTAR
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare pe Costa del Sol, cu posibilitati de vizite optionale in Malaga, capitala Costei del Sol, orasul unde s-au nascut Picasso si Antonio Banderas sau in Marbella - cea mai renumita destinatie de vara a litoralului spaniol. Cina si cazare Hotel Melia Costa del Sol 4* sau similar Torremolinos.

04 ianuarie | COSTA DEL SOL - GIBRALTAR
Mic dejun. Timp liber la dispozitie si relaxare la facilitatile hotelului sau optional, Excursie de 1 zi in Gibraltar, un spatiu mic dar plin de detalii istorice si minuni geografice al carui simbol sunt macacii, singurele primate care traiesc in libertate in Europa. Teritoriu britanic din 1713, Gibraltarul domina stramtoarea de 14 km ce separa Europa de Africa, si dispune de propriul aeroport, moneda, timbre, ziare, radio, TV, garnizoana militara si navala, doua catedrale si un casino. Aici vom avea inclus un Gibraltar Rock tour in care vom vizita: Europa point - cel mai sudic punct al Gibraltarului, St. Michael's Ave si Apes Den unde vom intalnii cei mai celebri rezidenti ai Gibraltarului - „macacii". Tarif: 75 Euro/persoana, minim 20 de platitori si include: transport cu autocarul, Gibraltar Rock tour, insotitor de grup (se rezerva din tara la inscriere). Cina si cazare Hotel Melia Costa del Sol 4* sau similar Torremolinos.

05 ianuarie | MALAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B126 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:30, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 16:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile.

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Pentru inscriere sunt necesare datele din buletin pentru toti calatorii.

Pretul este de persoana, loc in camera dubla + taxe aeroport.

Esalonare plati: 30 % avans la inscriere, diferenta cu pana la 40 de zile inainte de plecare.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii fiscale de avans pe email).

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

Foto: depositphotos.

Servicii incluse in pret:
• Zbor direct Bucuresti => Malaga => Bucuresti, Compania Blue Air
(1 bagaj de mana si 1 bagaj de cala de 32kg incluse)
• Transport cu autocar local conform programului
• Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
 1 noapte Hotel Leonardo 4* sau similar Granada
 3 nopti Hotel Ayre 4* sau similar Sevilla
 3 nopti Hotel Melia Costa del Sol 4* sau similar Torremolinos.
• 3 cine la hotel in Torremolinos
• PACHET DE EXCURSII INCLUSE:
 Bilet de intrare, ghid local si casti pentru vizita la Gradinile Alhambra si palatul Generalife
 Excursie la Cordoba si Carmona
 Tur de oras Sevilla cu ghid local
 Excursie la Pueblos Blancos: Arcos de la Frontera - Grazalema - Ronda
• Ghizi locali la Alhambra si Sevilla
• Insotitor de grup din partea agentiei

Servicii neincluse:
• Taxele de aeroport si combustibil: 160 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
• Taxele de oras sau de statiune, acolo unde se aplica (se achita la receptia hotelurilor)
• asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
• bacsis pentru soferi si ghizi locali

Rezerva
Alte oferte