De la: 1980 € Rezerva

Revelion DOMINICANĂ 2019 ⛱ 8 nopți All Inclusive cu cină festivă inclusă!

Revelion DOMINICANĂ 2019 ⛱ 8 nopți All Inclusive cu cină festivă inclusă!

6 locuri libere in acest moment.

Locul perfect pentru "încărcarea bateriilor" şi a uita de orice griji.

Oferte REVELION DOMINICANA, zboruri Air France, perioada 27 decembrie 2018 - 5 ianuarie 2019.

AVANTAJELE acestui pachet unic cu plecare organizata din Romania:

- 8 nopţi cazare în Punta Cana hotel 5* (Grand Bahia Principe Bavaro) în junior suite în regim All Inclusive
- zbor cu o singură escală cu compania Air France
- Cină Festivă de Revelion
- Conducător român de grup
- BONUS asigurare medicală şi storno

Va invitam sa traversati puntea dintre ani in ritmuri de merengue si bachata, in mijlocul peisajelor paradisiace din Republica Dominicana, "cel mai frumos loc de pe Pamant" asa cum a apreciat-o la vremea sa, Cristofor Columb. Sa va plimbati pe fabuloasele plaje cu nisip alb bordate cu palmieri, sa descoperiti insule idilice, sa hoinariti pe stradutele pitoresti cu cladiri coloniale in Santo Domingo, cel mai vechi oras din "lumea noua", sa cumparati bijuterii cu larimar, piatra semipretioasa rara, care se gaseste numai in Republica Dominicana sau sa explorati o multime de alte locuri al caror romantism imbinat cu nuante exotice, va vor cuceri definitiv. Tariful este de persoana si nu include taxele de aeroport.

Pretul incepe de la/ este de persoana/loc in camera dubla si nu include taxele de zboruri oceanice (detalii la SERVICII mai jos).

Ziua 1 / 27.12.2018: Bucureşti - Paris - Punta Cana
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:50 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 1089 (06:50 / 09:10) de unde se va pleca spre Punta Cana cu zborul AF 968 (14:25 / 18:45). După sosire, întâlnire cu reprezentantul local pentru transfer la Hotel Grand Bahia Principe Bavaro 5*. Cazare în regim All Inclusive pentru toată perioada petrecută în acest hotel, locul perfect pentru "încărcarea bateriilor" şi a uita de orice griji.

Ziua 2 / 28.12.2018: Punta Cana
Mic dejun. Reuniune de informare asupra facilităților hotelului şi a excursiilor opţionale. Opţiunile de petrecere a timpului sunt aici inepuizabile: veţi putea descoperi unele dintre cele mai frumoase formaţiuni de corali din lume, pentru că aici există o barieră de corali care se întinde paralel cu ţărmul pe o distanţă de aprox. 8 km, veţi putea merge la pescuit, veţi putea face plimbări cu bărcile de viteză, cu ski jeturile, cu catamaranul, cu bărcile cu podeaua din sticlă, veţi putea practica sporturi pe nisip sau veţi putea lenevi pur şi simplu într-un hamac la umbra unui palmier. Fie că veţi opta pentru explorarea insulei, pentru o partidă de înot cu delfinii sau veţi opta să vă bucuraţi în continuarea zilei de plajă, de lecţiile de dans de la piscină, de facilităţile hotelului și încântătorul ritm de merengue care se aude la tot pasul, vă va asigura o continuă atmosferă de sărbătoare. Doritorii de cumpărături pot opta pentru un transfer către Palma Real Shopping Center sau San Juan Shopping Mall. Cazare.

Ziua 3 / 29.12.2018: Punta Cana - Insula Saona - Punta Cana
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării, plajei sau posibilitate de excursie opţională de o zi în Saona Island. Situată în apropierea ţărmului sud - estic, în apropierea provinciei La Altagracia, Insula Saona a fost descoperită în anul 1494 de Cristofor Columb, dându-i numele de Saona în onoarea prietenului său Michele da Cuneo, originar din Savona (nordul Italiei). Populara destinaţie turistică, Insula Saona este o arie protejată făcând parte din Parque Nacional del Este. Excursia va începe cu îmbarcarea în şalupe rapide pentru o experienţă de neuitat, o "bălăceală" într-o piscină naturală situată în mijlocul oceanului, loc în care toată lumea poate coborî din şalupe pentru a observa stelele de mare. Cu aceleaşi şalupe rapide se va merge spre Insula Saona, o perlă a Caraibelor, cu ape de culoare turcoaz şi plaje acoperite cu nisip alb, un alt colţ de rai al Republicii Dominicane şi totodată habitatul câtorva specii de păsări exotice şi broaşte ţestoase pe cale de dispariţie. Aici veţi avea ocazia de a vă bucura de câteva ore binemeritate de repaus idilic, de un barbeque servit pe plajă şi "asezonat" cu muzică şi dansuri specifice locului. Drumul de întoarcere către ţărm se va face cu un catamaran, pe puntea căruia veţi putea dansa nestingheriţi pe ritmuri de merengue sau bachata. Cazare.

Ziua 4 / 30.12.2018: Punta Cana
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării pe minunatele plaje ale Mării Caraibilor și de a savura cocktailurile oferite de barurile hotelului. Cazare.

Ziua 5 / 31.12.2018: Punta Cana
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării şi plajei. Seara, Cină specială de Revelion la restaurantul hotelului, cu muzică şi multă bună dispoziţie. În acest peisaj tropical, într-o atmosferă de neuitat, ne vom putea ura La Mulţi Ani 2019!

Ziua 6 / 01.01.2019: Punta Cana
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării, plajei sau opţional, plimbare de-a lungul ţărmurilor din Punta Cana, la bordul catamaranului Caribbean Festival, prilej de a vă bucura de lumea subacvatică, de a face snorkeling şi de a înota alături de rechini şi de pisici de mare într-un inedit acvariu deschis în reciful de corali. Vă veţi putea distra la bordul catamaranului, savurând o Cuba Libre, să dansaţi merengue, pentru că are cine să vă înveţe şi să vă bucuraţi de acest mini carnaval dominican. Cazare.

Ziua 7 / 02.01.2019: Punta Cana
Mic dejun. Zi liberă dedicată relaxării, plajei sau posibilitate de excursie opţională la Manati Park, situat în Bavaro Punta Cana, un parc tematic care se concentrează pe natura şi istoria Republicii Dominicane. În Manati Park, atât copiii cât şi adulţii vor putea petrece o zi de neuitat: veţi putea participa la spectacole variate, veţi putea face plimbări prin frumoasele grădini cu orhidee, păsări şi plante tropicale, veţi avea posibilitatea de a înota alături de delfini, veţi putea degusta deliciile culinare din restaurante şi veţi putea admira şi cumpăra lucrările meşteşugarilor locali. Spre seară întoarcere la hotel și cazare.

Ziua 8 / 03.01.2019: Punta Cana - Santo Domingo - Punta Cana
Mic dejun. Zi liberă dedicată plajei sau posibilitatea unei excursii opţionale de o zi în capitala ţării, Santo Domingo, cel mai vechi oraş din "lumea nouă", care păstrează încă vie amintirea începuturilor coloniale din timpul lui Cristofor Columb. Turul panoramic va include partea nouă a oraşului, cu portul modern plin de restaurante şi magazine, după care veţi face o incursiune pietonală în partea colonială a oraşului, trecută pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, care include Calle de las Damas, unde se află principalele clădiri istorice, inclusiv Cetatea Ozama. Veţi putea vizita Catedrala Santa Maria La Menor, care datează încă din anul 1540, veţi putea intra în Muzeul Caselor Regale şi în Muzeul Alcazar de Colon, Castelul lui Columb, construit de Diego Columb (fiul celebrului Cristofor Columb) împreună cu soţia sa, Maria Toledo. Timp liber pentru dejun (nu este inclus), după care veţi putea merge la shopping în renumitul Blue Mall. Vă recomandăm să nu rataţi bijuteriile cu piatra albastră numită larimar, piatra semipreţioasă rară, care se găseşte numai în Republica Dominicană, bijuteriile din chihlimbar, renumit aici pentru transluciditatea sa, trabucurile, romul dominican şi nu în ultimul rând, băutura specifică Mama Juana. Spre seară, întoarcere la hotel.

Ziua 9 / 04.01.2019: Punta Cana - Paris
Mic dejun. Până la ora 12:00, când se vor elibera camerele, vă veţi putea bucura de timp liber pentru plajă, plimbări sau cumpărături, însă până la plecarea din hotel veţi putea beneficia de regimul All Inclusive şi de toate facilităţile hotelului. (există posibilitatea de a rezerva camera pentru "late check out", contra-cost, cu minim o lună înainte de începerea circuitului). Transfer la aeroportul din Punta Cana pentru plecarea spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 969 (21:05 /10:25).

Ziua 10 / 05.01.2019: Paris - Bucureşti
Sosire la Paris la ora 10:25, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul AF 1088 (18:15 / 22:10).

Cele mai bune oferte sejur si vacante DOMINICANA sunt chiar aici:)

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile (in anumiti termeni si conditii)!

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Modalitate plata: numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii fiscale de avans pe email).

ACTE NECESARE PENTRU CĂLĂTORIE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei; nu se acceptă paşapoarte temporare.

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte

Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente majore ce cauzeaza anularea calatoriei.

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul: Bucureşti - Paris - Punta Cana şi Punta Cana - Paris - Bucureşti
- transferurile aeroport - hotel - aeroport cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 8 nopţi cazare în regim All Inclusive în junior suite superior la Hotel Grand Bahia Principe Bavaro 5*
- Cină Festivă de Revelion
- ghizi locali
- conducător de grup român
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 490 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxa de intrare în Republica Dominicană: 10 usd/pers. (se plăteşte la destinaţie sub forma cardului de turist) şi taxa de ieşire din Republica Dominicană: 20 usd/pers. (se plăteşte personal la ieşirea din ţară)
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale etc.
- bacşişuri: 10 usd/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale se pot realiza cu un număr minim de 15 participanţi (dacă nu se întruneşte numărul minim de participanţi, excursiile se pot realiza cu un extra cost sau se pot realiza împreună cu alţi turişti din afara grupului), tarifele acestora fiind informative. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local. Excursiile trebuie rezervate şi achitate în agenţie până la data de 15 Noiembrie 2018.
· Caribbean Festival (1/2 zi): 120 usd/pers.
· Insula Saona (full day): 120 usd/pers.
· Santo Domingo city tour (full day): 95 usd/pers.
· Manati Park: 50 usd/pers.

RezervaAlte oferte