De la: 545 € Rezerva

Revelion PARIS ✿ oraşul Luminilor ne aşteaptă (tarif TOTAL)

Revelion PARIS ✿ oraşul Luminilor ne aşteaptă (tarif TOTAL)

Oferte Revelion PARIS, zbor de linie Air France, perioada 30 decembrie 2018- 3 ianuarie 2019.

Durata 5 zile/4 nopti cu mic dejun, hotel Mercure Paris La Defense 4*.

Revelion in capitala Frantei, martor la spectacolul incendiar ce va cuprinde Turnul Eiffel si bulevardele din jurul sau. Se spune ca iti va purta noroc tot anul viitor daca te afli la trecerea dintre ani in Paris. Croaziera pe Sena inclusa in tarif!

Mai sunt incluse: transferuri aeroport-hotel asigurate, tur panoramic, ghid roman insotitor.

Pretul este COMPLET, total de persoana (loc in camera dubla) si include taxele de zboruri.

Ziua 1: BUCURESTI - PARIS Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 12.45. Decolare catre Paris cu compania AIR FRANCE. Sosire la Paris la ora locala 17:00. Transfer si cazare la hotel Mercure Paris La Defense 4* sau similar.

Ziua 2: PARIS, croaziera pe Sena si tur de oras Mic dejun. Transfer pentru croaziera pe Sena (o ora). Continuam turul de oras in centrul orasului pentru tur panoramic de oras in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale "orasului lumina": Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Intoarcere la hotel. Dupa cina, participare la petrecerea publica de Revelion care se va desfasura pe Champs Elysees, la Arcul de Triumf.

Ziua 3: LA MULTI ANI 2018! Mic dejun. Timp liber. Plimbare cu insotitorul de grup prin cartierul Montparnasse, prilej de admirare a Panteonului - impresionanta cladire construita initial ca biserica iar in prezent este si loc de veci pentru cateva dintre personalitatile Frantei (Voltaire, Victor Hugo, Emile Zola, Marie Sklodowska-Curie, Alexandre Dumas, intre altii). Tot in acest cartier se afla Sorbona - una dintre cele mai cunoscute universitati din lume, precum si Biserica St. Germain des Pres.

Ziua 4: PARIS Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru a admira Catedrala Notre Dame, Conciergerie si Sainte Chapelle (intrari optionale), dupa care continuam cu boemele stradute din Cartierul Latin cu admirarea principalelor obiective: Panteonul, Sorbona si Biserica St. Germain des Pres. Dupa amiaza, vizita in cartierul Montmartre, unde ne putem bucura de frumusetea bisericii Sacre Coeur si a Pietei Tertre. Cu aceasta ocazie, puteti obtine o amintire de neuitat din Paris: un portret pictat de renumitii artisti parizieni. Dupa o scurta pauza de cafea la una dintre cochetele cafenele, va recomandam sa urcati in Turnul Eiffel pentru a privi Parisul de la inaltime. De asemenea, optional, se poate vizita muzeul Louvre.

Ziua 5: PALATUL VERSAILLES (optional) Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber sau optional, excursie la Palatul Versailles, resedinta regala de la inaugurarea sa in anul 1682 si pana la revolutia din anul 1789. Construit de catre Ludovic al XIV, numit si "Regele Soare", palatul a fost socotit inca de la inceput "centrul lumii". Moda, muzica, dansul, eticheta de aici erau copiate pretutindeni. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Air France cu destinatia Bucuresti cu plecare la ora 18:15. Sosire in Bucuresti la ora 22:10.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Pentru inscriere ne transmiti copii de buletin valabile.

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcerea in tara sau carte de identitate valabila.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale), grup de 25 de turisti:
30.12.2018: Bucuresti 14:50 - Paris 17:00

03.01.2019: Paris 18:15 - Bucuresti 22:10

Conditii de inscriere si rezervare:

• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
• 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente majore ce cauzeaza anularea calatoriei.

EXCURSII OPTIONALE (minim 25 participanti, preturi informative):
• Palatul Versailles: 90 EURO/ persoana (minim 20 persoane) Pretul include: transport autocar, ghid local, insotitor de grup in limba romana, taxa de intrare. Preturile pentru excursiile optionale pot suferi modificari fata de prezenta oferta, in functie de disponibilitatile locale.

Surse foto: Pixabay.

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti - Paris - Bucuresti cu compania AIR FRANCE; • 4 nopti cazare cu mic dejun in Paris la hotel Mercure Paris La Defense 4* sau similar; • tur panoramic de Paris; • croaziera pe Sena de o ora; • transferuri aeroport - hotel - aeroport; • insotitor roman de grup; • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:
• taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: tarif informativ 7 EURO/persoana/sejur 4 nopti (se achita personal, la receptia hotelului); • asigurarea medicala (optionala) • asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice); • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

RezervaAlte oferte