De la: 395 € Rezerva

Oferta BOMBĂ ❂ 7 nopți în ANTALYA cu all inclusive DOAR 395 euro/pers!

Oferta BOMBĂ ❂ 7 nopți în ANTALYA cu all inclusive DOAR 395 euro/pers!

Perioada 5-12 Mai 2018, durata 7 nopti cu all inclusive, zbor direct si transferuri!

Antalya este cea mai cunoscuta regiune de litoral din Turcia, situata in sudul tarii, scaldata de apele Marii Mediterane.Principala asezare urbana a regiunii este orasul cu acelasi nume. A devenit renumita in randul turistilor europeni in special datorita resorturilor de lux si a faimosului concept all inclusive.

Ziua 1: BUCURESTI - ANTALYA Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), pentru imbarcare cursa charter compania TAROM. Sosire in Antalya si transfer la hotel 5* standard, in statiunea Belek (cazarile vor fi asigurate in 3 hoteluri diferite, pe modelul 3 nopti - 2 nopti - 2 nopti. Numele hotelurilor vor fi comunicate cu 3 zile inainte de plecare).

Zilele 2 - 7: ANTALYA Mic dejun. Timp liber pentru plimbari, cumparaturi sau plaja. De asemenea, puteti alege una dintre excursiile optionale propuse de partenerul nostru local. Cazare in regiunea Antalya. O zi o vom dedica orasului Antalya - renumita statiune de vacanta de pe coasta mediteraneana. Aici vom admira bulevardele umbrite de palmieri, portul, orasul vechi cu stradute inguste si case vechi din lemn imprejmuite de zidurile orasului vechi, precum si cascada Karpuzkaldiran. De asemenea, nu vom rata ocazia de a face cumparaturi intr-unul dintre cele mai vestite bazaruri din Antalya. Vom gasi la tot pasul magazine de bijuterii, pielarie sau textile cu o mare diversitate de produse. Aici va puteti pune in aplicare tehnicile de negociere pentru a obtine preturi cat mai mici.

Ziua 8: ANTALYA - BUCURESTI Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare cursa TAROM, cu destinatia Bucuresti.

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro sau prin sectiunea de Rezerva.

TERMENE DE PLATA:  20% din pretul pachetului turistic la inscriere;  60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;  20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Documente necesare: pasaport.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente majore ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul, zbor charter direct Bucuresti - Antalya si retur cu compania TAROM; • 7 nopti cazare cu all inclusive la hoteluri de 5*, in Belek (3 hoteluri diferite pe parcursul sederii); • transferuri aeroport - hotel - aeroport si intre hoteluri; • tur de oras Antalya; • asistenta turistica locala; • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata); • asigurarea storno (recomandata); • alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse; • excursiile optionale.

RezervaAlte oferte

 • Oferte CRETA 2018, soare din abundență și plaje adorabile!

  Oferte CRETA 2018, soare din abundență și plaje adorabile!

  Oferte Charter CRETA, zboruri directe Tarom (zona Heraklion-Malia-Hersonissos), pachete 7 nopti cu mese conform oferte. Perioada operare 12 Iunie- 25 Septembrie 2018. Despre Insula Creta: Este cea mai mare insula din Grecia si a cincea ca marime din Mediterana (dupa Sicilia, Sardinia, Cipru ...

  vezi detalii

  485 415 €

 • Oferte SANTORINI, mai mult cu mai puţin!

  Oferte SANTORINI, mai mult cu mai puţin!

  Oferte SANTORINI, zbor direct TAROM, sejur 7 nopti, mese conform hoteluri. Plecari saptamanale din Bucuresti intre 10 Iunie- 30 Septembrie 2018. Tarifele sunt de persoana/ loc in cam. dubla, complete (totale cu taxe de aeroport incluse) si difera in functie de hotel ...

  vezi detalii

  592 488 €

 • Oferte SKIATHOS şi SKOPELOS 2018 ✈️ Grecia are gust!

  Oferte SKIATHOS şi SKOPELOS 2018 ✈️ Grecia are gust!

  Oferte Vacante SKIATHOS si SKOPELOS (zboruri directe din Bucuresti si Cluj Napoca), durata 7 nopti cu mese conform oferte. Plecari intre 26 mai si 22 septembrie 2018. Tarifele sunt COMPLETE, de persoana/sejur/loc in camera dubla cu mese conform oferte si INCLUD ...

  vezi detalii

  449 401 €