De la: 711 482 € Rezerva

Oferte CRETA 2017, Insula legendelor ispititoare!

Oferte CRETA 2017, Insula legendelor ispititoare!

Oferte CRETA (Chania + Heraklion), zbor direct TAROM 7 nopti, plecari din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi intre 1/ 8 Iunie- 28/ 21 Septembrie 2017.

Iesi in castig cu zboruri fara escale, transferuri de la aeroport la hotel, asistenta turistica si asigurarea de calatorie inclusa!

Preturile incep de la, difera in functie de hotel, de data de plecare si sunt complete cu taxe de zboruri incluse, valabile in limita locurilor (mese conform hoteluri, detalii la sectiunea Download de mai jos).

Despre Insula Creta: este cea mai mare insula din Grecia si a cincea ca marime din Mediterana (dupa Sicilia, Sardinia, Cipru si Corsica). Masoara 250 km de la un capat la celalalt, iar in punctul cel mai ingust doar 12 km. In Creta vei gasi munti inalti, cel mai lung defileu din Europa, sute de plaje si unul dintre cele mai importante situri antice din intreaga Grecie: Knossos. Creta este insula lui Zorba Grecul si a creatorului sau, romancierul Nikos Kazantzakis. Este asezata chiar mai la sud decat unele locuri din Africa de Nord.
Heraklion, al cincilea oras ca marime din Grecia, are multe de oferit. Oamenii au locuit in Heraklion inca din epoca neolitica, apoi orasul a inflorit in chip de port al centrului minoic Knossos. Venetienii l-au cucerit si au facut din el capitala lor pentru intreaga Egee, si au construit un fort pentru protectia portului. Heraklion se mai lauda si cu Muzeul de Arheologie in care se afla unele dintre cele mai renumite obiecte antice din lume. Vestigiile vastului Palat Regal minoic de la Knossos, aflate la 5 km de Heraklion, constituie principala atractie turistica a Cretei. Acest palat a fost construit la o scara enorma, avand aproximativ 1.300 de camere si se estimeaza ca, in zilele sale de maxima glorie de la apogeul civilizatiei minoice, aici locuiau aproximativ 12.000 de oameni.
Portul Agios Nikolaos - un important centru administrativ, cultural si de comunicatii - este una dintre cele mai dezvoltate zone turistice din Creta si chiar din intreaga Grecie. Orasul, asezat in Golful Mirabello, se poate lauda nu doar cu unul, ci cu doua porturi: un incantator port pescaresc si, situat chiar in oras, un port interior care in realitate este un lac. Marginit de cafenele in aer liber, se spune ca acesta ar fi lacul in care facea baie zeita Atena.

Avantajele ofertei:
- Zbor charter TAROM- catering inclus pe perioada zborului
- Reduceri Last Minute
- Asistenta turistica in lb. romana
- BONUS Asigurare Travel Protection - Medicala si STORNO indiferent de varsta, pachet unic pe piata, complex si personalizat
- Camere cu confirmare imediata din allotment sau garantie
- Pachete pentru turisti VIP (Business class la avion, transferuri private)

Cele mai bune oferte vacante Creta sunt chiar aici:) Preturile sunt valabile pentru prima plecare (1 Iunie), din Bucuresti.

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro / prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Tarifele sunt de persoana/ sejur 7 nopti/ loc in camera dubla, complete fara costuri ascunse si difera in functie de hotel si data de plecare.

Hai cu noi in Creta sa descoperi plaje cu nisip fin, comori antice, orase vibrante, sate traditionale, bucataria cretana!

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (DOAR dupa confirmarea rezervarii).

 

Servicii incluse:
• 7 nopti cazare cu mese conform ofertei
• Zbor direct TAROM OTP-CHQ-OTP & CLJ-CHQ-CLJ
• Transfer grup aeroport /hotel /aeroport
• Asistenta turistica
• Taxe Aeroport
• Bonus! Asigurare Medicala si STORNO, indiferent de varsta

Preturile nu includ:
• Supliment Business Class: 95 €/pers
(include strict prealocare loc business si catering business in avion)

• Excursii optionale si intrarile la obiective
Cheltuieli personale, bacsisuri

RezervaAlte oferte

 • Oferte ZAKYNTHOS 2017, plecări din Bucureşti şi Cluj!

  Oferte ZAKYNTHOS 2017, plecări din Bucureşti şi Cluj!

  Oferte Vacante Zakynthos, zbor direct Tarom, pachet 7 nopti (mese conform oferte), preturi totale, complete cu taxe de aeroport incluse! Plecari din Bucuresti si Cluj-Napoca intre 3 iunie- 23 septembrie 2017. PROFITA, INSCRIE-TE si BUCURA-TE de tarifele speciale in limita locurilor. Despre ...

  vezi detalii

  629 455 €

 • Oferte CORFU (7 nopti) ✔️hoteluri pentru familii cu copii!

  Oferte CORFU (7 nopti) ✔️hoteluri pentru familii cu copii!

  Vacante CORFU 2017 cu reduceri de pana la 20 %, tarif total cu taxe de aeroport si transferuri incluse. Hotel Corfu Senses 3* cu all inclusive light. Alegerea ideala pentru familiile cu copii!  Despre Insula CORFU: este cea mai cunoscuta si ...

  vezi detalii

  652 564 €

 • Oferte SANTORINI, mai mult cu mai puţin!

  Oferte SANTORINI, mai mult cu mai puţin!

  Oferte SANTORINI, zbor direct TAROM, sejur 7 nopti, mese conform hoteluri. Preturi complete, totale cu taxe de aeroport incluse! Plecari din Bucuresti, Cluj Napoca si Timisoara intre 18 Iunie- 24 Septembrie 2017. Tarifele sunt de persoana/ loc in cam. dubla si difera in ...

  vezi detalii

  623 563 €