De la: 564 € Rezerva

Oferte Disneyland PARIS 2018

Oferte Disneyland PARIS 2018

Oferte Disneyland Paris, o lume de basm. Dam startul ofertelor speciale imbatabile pentru Iarna 2017-2018.

Pachetele sunt pentru 2 adulti si 2 copii cu varste < 7 ani si includ minimum 2 nopti cu demipensiune standard intr-un hotel Disney si acces nelimitat in cele 2 Disney Parks.

Descopera MAGIA! Zambetul si fericirea copilului tau sunt nepretuite.

Despre Disneyland Paris: este o stațiune de vacanță și de recreere în Marne-la-Vallée, un oraș aflat în zona de est a Parisului, Franța. Complexul este situat la 32 km (20 mile) distanță de centrul Parisului și se află în cea mai mare parte în comuna Chessy, Seine-et-Marne.

Disneyland Paris cuprinde două parcuri tematice, un centru comercial, districtul de mese și de divertisment și șapte hoteluri aflate în proprietatea Disney. De la deschiderea sa din 12 aprilie 1992, acesta a fost al doilea parc Disney care s-a deschis în afara Statelor Unite (după Tokyo Disney Resort) și primul care a fost deținut și operat de Disney.

Disneyland nu este un simplu parc al distractiei ci un oras al copilariei, un regat magic al bucuriei si jocului. Acest parc ce uimeste atat copiii cat si adultii are nevoie de cel putin 2-3 zile pentru a fi descoperit in intregime.

Al doilea parc tematic, Walt Disney Studios Park , a fost deschis publicului pe 16 martie 2002.
Cu 15.405.000 de vizitatori combinați de la stațiunile Disneyland Park și Walt Disney Studios Park, în anul fiscal 2009, stațiunea a devenit cel mai vizitat loc de vacanță din Franța și Europa.

Transportul dus-intors Paris nu este inclus (la cerere oferim bilete de avion la tarife foarte bune).

Pachetele prezente pentru Disneyland PARIS sunt valabile in limita locurilor disponibile.

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro sau 021 336 0755

Nu uita sa mentionezi in formularul de rezervare si varstele copiilor.

 

RezervaAlte oferte

 • Oferte THASSOS 2018

  Oferte THASSOS 2018

  Oferte Thassos Vara 2018, hoteluri recomandate de germani, de 3 , 4 si 5 stele. Preturile sunt pentru 7 nopti (de persoana) cu mese conform hotel, valabile in limita locurilor. Acum e momentul sa rezervam concediul estival in Grecia (detalii la sectiunea ...

  vezi detalii

  347 €

 • Sejur SKI AUSTRIA, relaxarea de după Revelion!

  Sejur SKI AUSTRIA, relaxarea de după Revelion!

  Oferte Vacanta SKI Austria, ianuarie si martie 2019, detalii complete la sectiunea Download de mai jos. Cazare 7 nopti cu 2 mese pe zi, hoteluri bune din oferta Dertour (tour operator german). Pretul incepe de la si este de persoana/loc in camera ...

  vezi detalii

  447 €