De la: 94 € Rezerva

Oferte ZANZIBAR 2017 (turism individual)

Oferte ZANZIBAR 2017 (turism individual)

Oferte ZANZIBAR (Tanzania), turism individual, preturile sunt pe noapte/persoana cu mese conform oferta (all inclusive/mic dejun/demipensiune). Cele mai bune tarife!

Zanzibarul este o destinatie exotica provocatoare, cu peisaje superbe, o alegere minunata pentru o vacanta de vis, o destinatie romantica ce va ramane mereu in suflet invaluita in aroma picanta a mirodeniilor. Situat in estul tarmului african, Zanzibar este un arhipelag alcatuit din insula principala - Zanzibar (Unguja) si Insula Pemba, carora li se alatura o serie de alte mici insule. Zanzibar este un teritoriu semi autonom al Tanzaniei.
Farmecul Zanzibarului este dat deopotriva de istoria fascinanta, de mirodeniile exotice, de plajele cu nisip alb si de oamenii ospitalieri. Plajele fine cu nisipuri albe, scaldate de apele turcoaz ale Oceanului Indian sunt adevarate oaze de liniste, intrerupte doar de sate pescaresti pitoresti, unde oamenii au o viata traditionala simpla, neatinsa de civilizatie de-a lungul anilor.
Sunt peste 25 de plaje in Zanzibar cu resorturi dintre cele mai diverse, de la cele amenajate in stilul traditional african pana la resorturi luxuriante, amenajate in cel mai clasic stil european, care cu siguranta vor satisface toate gusturile. In toate resorturile puteti avea activitati dintre cele mai diverse, de la sporturi nautice: surfing, diving, ski nautic, snorkeling, pana la sauna, masaje exotice si tratamente de frumusete, in spa-urile exotice ale resorturilor.

Stone Town (Mji Mkongwe, insemnand in dialectul swahili "orasul vechi") este vechea capitala a insulei Zanzibar. Orasul este construit pe o mica peninsula de forma triunghiulara aflata pe coasta de vest a insulei si este format dintr-o tesatura de stradute inguste, cu locuinte, magazine, bazaruri si moschei. Stradutele sunt atat de inguste, incat nu pot fi strabatute decat la pas sau cu vehicule foarte mici; usor de remarcat este amestecul de stiluri arhitecturale: swahili, arab, persan, indian si european. Vechiul oras comercial din perioada coloniala se remarca prin cele doua constructii deosebite: Beit-El-Ajaib (Casa Minunilor, construita de Sultanul Seyyid Barghash ca un palat pentru ceremonii) si Fortul Arab, fosta constructie coloniala convertita in fort in secolul al XVIII-lea. Stone Town cunoscut si ca locul de nastere al lui Freddie Mercury (din celebra trupa Queen) a fost inclus in Lista Patrimoniului Universal UNESCO in anul 2000.

Oferta si tarife valabile in perioada 1 Noiembrie- 30 Aprilie 2017, in limita locurilor disponibile (in anumiti termeni si conditii)! Serviciile de transport nu sunt incluse, la cerere agentia va poate oferi pachet complet (cu bilete de AVION).

Oferte Zanzibar/ Vacante Exotice/ Destinatii LUNA de MIERE/ Oferte Tanzania/ Oferte Honeymoon 2017

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro sau prin sectiunea de Rezerva.

RezervaAlte oferte

 • Vacanţe KENYA (Africa exotică şi plaje galactice)

  Vacanţe KENYA (Africa exotică şi plaje galactice)

  Oferte KENYA (Mombasa), perioada 1 Noiembrie-30 Aprilie 2017, turism individual, tarifele sunt pe noapte/persoana cu mese conform oferta (all inclusive/demipensiune). Mombasa este este al doilea oras ca marime al Kenyei, important port, centru turistic, comercial si cultural al tarii situat la tarmul ...

  vezi detalii

  61 €

 • Vacante ANTIGUA- Caraibele asa cum ar trebui sa fie!

  Vacante ANTIGUA- Caraibele asa cum ar trebui sa fie!

  Oferte Vacante ANTIGUA, hoteluri din Hermitage Bay, Soldier Bay si Jolly Beach. Tarifele sunt pe noapte/persoana cu mese conform hoteluri (all inclusive/mic dejun). Despre Antigua și Barbuda: o țară insulară localizată în estul Mării Caraibelor la limita cu Oceanul Atlantic.O mare parte ...

  vezi detalii

  173 €

 • Vacante REUNION- Insula de VIS din Oceanul Indian!

  Vacante REUNION- Insula de VIS din Oceanul Indian!

  Oferte REUNION, hoteluri din Saint Gilles si Saint Leu, perioada 1 Noiembrie- 30 Aprilie 2017. Tarifele sunt pe noapte/persoana cu mese conform hoteluri (mic dejun). Insula Reunion este situată în Oceanul Indian, la 210 de km vest de Maurițius, 800 de km est ...

  vezi detalii

  96 €