De la: 47 € Rezerva

Oferte HALKIDIKI 2018, paradisul secret!

Oferte HALKIDIKI 2018, paradisul secret!

Sejururi Halkidiki (oferte cazare), perioada Mai- Octombrie 2018.

Cele mai bune hoteluri si statiuni!

Dealuri verzi mangaiate bland de soarele Mediteranei, paduri dese de pini ce coboara lenes sa se racoreasca in mare, ape limpezi de un incredibil albastru turcoaz, plaje ocrotite de golfuri pitoresti… acesta este tabloul in care natura se regaseste in cea mai pura si mai seducatoare forma, alcatuind paradisul verde al peninsulei Halkidiki.

 

Tarifele sunt de persoana/noapte cu mese conform oferte.

Despre Halkidiki: este o zona peninsulara cu trei brate, situata în Nordul Greciei la o distanta de 90 km de Salonic, al doilea mare centru comercial al Greciei. Zona se bucura de un climat de tip mediteranean , cu veri insorite si uscate si cu ierni blande si ploioase, in perioada estivala temperaturile ajungand intre 22C si 28C.

Cele 3 brate ale peninsulei Halkidiki sunt: Kassandra este cel mai vestic brat, fiind si cel mai aproape de Thessalonik; este cel mai popular si cel mai locuit. Este recunoscut pentru plajele sale de nisip si stancoase, prin padurile intinse. Aici sunt numeroase hoteluri, taverne, discoteci, baruri, facilitati pentru sporturi nautice motorizate si nemotorizate.

Sithonia este bratul din partea centrala. Este o imbinare de nou si vechi, de mare si pamant. Sunt numeroase hoteluri afla de-a lungul coastei, baruri, restaurante, posibilitati de petrecere a timpului liber.
Athos este cel de-al treilea brat, locuit in exclusivitate de calugari. Este acoperit de intinse terenuri de paduri de pin. Accesul este permis doar barbatilor.

Oferte Pefkohori/ Oferte Kalithea/ Oferte Halkidiki Grecia 2018/ Oferte Hanioti Grecia/ Hoteluri Halkidiki

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile (in anumiti termeni si conditii)!

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Facebook/Fortuna Business Travel

Photos: Pixabay.

RezervaAlte oferte

 • Oferte HOTELURI LEFKADA 2018

  Oferte HOTELURI LEFKADA 2018

  Oferte Vacante si Hoteluri Lefkada, perioada aprilie-octombrie 2018, turism individual. Tu iti rezervi hotelul iar de transport te ocupi singur (la cerere oferim si pachete cu autocar inclus). Tarife valabile in limita disponibilitatii, acestea sunt de pers/noapte si difera in functie de ...

  vezi detalii

  39 €

 • Oferte Vacante THASSOS 2018

  Oferte Vacante THASSOS 2018

  Oferte Thassos 2018, turism individual. Cele mai variate oferte vacante in THASSOS! Tarifele sunt de persoana/noapte, difera in functie de perioada si hotel, nu includ transportul. La cerere oferim si pachete cu transport inclus (autocar). Despre Insula Thassos: Este cea mai nordica insula ...

  vezi detalii

  38 €