De la: 468 € Rezerva

Oferte HALKIDIKI 2019 ✿ reduceri de până la -25 %

Oferte HALKIDIKI 2019 ✿ reduceri de până la -25 %

Oferte HALKIDIKI 2019, vacante individuale, sejur de 7 nopti cu mese conform hoteluri.

Tariful din aceasta oferta se refera la Hotel Antigoni Beach Resort!

Plaje aproape exotice, statiuni cochete, ritm grecesc, de care te vei bucura la maximum.

Halkidiki este o zona peninsulara cu trei brate, situata în Nordul Greciei la o distanta de 90 km de Salonic, al doilea mare oras si centru comercial al Greciei. Zona se bucura de un climat de tip mediteranean, cu veri insorite si uscate si cu ierni blande si ploioase, in perioada estivala temperaturile ajungand intre 24 C si 32 C. Cele 3 brate ale peninsulei Halkidiki sunt:

Kassandra este cel mai vestic brat, fiind si cel mai aproape de Thessaloniki; este cel mai popular si cel mai locuit. Este recunoscut pentru plajele sale de nisip si stancoase, prin padurile intinse. Aici sunt numeroase hoteluri, taverne, discoteci, baruri, facilitati pentru sporturi nautice motorizate si nemotorizate.

Sithonia este bratul din partea centrala. Este o imbinare de nou si vechi, de mare si pamant, cu numeroase hoteluri afla de-a lungul coastei, baruri, restaurante, posibilitati de petrecere a timpului liber. Athos este cel de-al treilea brat, locuit in exclusivitate de calugari, fiind acoperit de intinse terenuri de paduri de pin. Iar Thassos nici nu mai are nevoie de descriere, fermecandu-ne an de an cu atmosfera lui boema, autentic greceasca.

Tariful este de persoana/per sejur in camera dubla cu mese conform oferte (transportul nu este inclus). Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile. Cele mai bune OFERTE si tarife la cazari individuale HALKIDIKI si THASSOS sunt chiar aici:)

Vacante Pefkohori si Hanioti/ Oferte Kalithea/ Hoteluri Kalithea/ Hoteluri Halkidiki 2019 

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Tarifele sunt de persoana/per sejur, 7 nopti cu mese conform hoteluri.

Rezerva
Alte oferte

 • Oferte Cazare- Hoteluri LEFKADA 2019

  Oferte Cazare- Hoteluri LEFKADA 2019

  Oferte Vacante si Hoteluri Lefkada, perioada mai-octombrie 2019, turism individual. Tu iti rezervi hotelul iar de transport te ocupi singur (la cerere oferim si pachete cu autocar inclus). Acum e momentul sa rezervi un sejur deosebit pe insula plina de magie, oferind ...

  vezi detalii

  56 €

 • Oferte Vacanță THASSOS 2019, insula de smarald!

  Oferte Vacanță THASSOS 2019, insula de smarald!

  Oferte Thassos 2019, turism individual. Tariful prezentat este valabil pentru Hotel Zoe, sejur perioada 8- 15 septembrie 2019.  • Resort modern complet renovat, ideal pentru familii, situat la aprox. 3 km de orasul Limenaria, • 200m pana la plaja ...

  vezi detalii

  280 €