De la: 38 € Rezerva

Oferte HOTELURI LEFKADA 2017

Oferte HOTELURI LEFKADA 2017

Oferte Vacante si Hoteluri Lefkada, periada aprilie-octombrie 2017, turism individual. Oferte tentante pentru destinatii si plaje impresionante. Tarife Early Booking valabile in limita disponibilitatii; sunt de persoana/noapte cu mese conform oferte. Acum e momentul sa rezervi un sejur deosebit pe insula plina de magie, oferind toate atuurile unui concediu perfect.

Despre Insula Lefkada: Lefkada (denumita si Lefkas) este a patra insula ca marime din Marea Ionica (dupa Kefalonia, Corfu si Zakynthos) cu lungime de 35 km si o latime de 15 km si una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei. Peisajele superbe, statiunile cochete, satele de munte, restaurantele si tavernele cu preparate delicioase, posibilitatile de distractie fac din Lefkada o destinatie de vacanta perfecta.

Partea de est a insulei are o infrastructura turistica bine dezvoltata. Printre acestea se numara statiunile: Nikiana, Ligia, Desimi, Poros. Intrarea in mare este lina, iar plajele sunt cu pietricele. Se recomanda incaltaminte speciala. Se pot practica sporturi acvatice. Porturile mici din diverse statiuni dau un farmec aparte insulei.

Partea de vest este mai salbatica. Plajele sunt superbe, cu nisip/nisip și pietricele mici, intrarea in mare este mai abrupta si se creeaza mici valuri. Statiunile Nidri si Vasiliki sunt animate, au o multime de restaurante, taverne, magazine, turisti.
Nidri este cea mai dezvoltata statiune turistica, situata in partea de est. De aici pleaca vasele de croazieră ce fac turul insulelor din jur. Tot din Nidri se vad insule mai mari sau mai mici precum: Madouri, Skorpios, Sparti, Skorpidi și Meganisi.
Vasiliki si-a pastrat aspectul pitoresc de-a lungul timpului dar este o statiune dezvoltata si atrage an de an tot mai multi turisti. Este cunoscuta la nivel mondial pentru wind-surfing.

Capitala insulei se numește tot Lefkada si este un oras cochet cu restaurante, terase, port cu ambarcatiuni care mai de care mai atragatoare si case traditionale multicolore.

In interiorul insulei puteti admira localitati mici cu case traditionale amplasate pe dealuri si munti, stradute inguste, biserici vechi si panorame deosebite asupra marii si golfurilor.
Locuri si activitati pe care nu trebuie sa le ratati:
• Capitala insulei;
• Cascada de la Dimosari;
• Manastirea Faneromeni - protectoarea insulei;
• Capul Doukato (Lefkatas) - cel mai sudic punct al insulei;
• Croazieră catre insulele din jur;
• Plajele din partea de vest a insulei;
• Stațiunile Nidri și Vasiliki.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile! Serviciile de transport nu sunt incluse.

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Detalii la sectiunea Download alaturata.

TERMENE DE PLATA OFERTA STANDARD:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

RezervaAlte oferte

 • Oferte PARGA 2017- Grecia de Vest

  Oferte PARGA 2017- Grecia de Vest

  Oferte Vacante PARGA, perioada 10 Mai- 30 Septembrie 2017. O selectie de hoteluri pentru toate bugetele. Tarifele incep de la si sunt de persoana/noapte cu mese conform oferte. COASTA IONICA se afla in vestul Greciei, fiind una din cele mai populare regiuni ...

  vezi detalii

  61 €

 • Vacante ZAKYNTHOS 2017

  Vacante ZAKYNTHOS 2017

  OFERTE si Hoteluri Insula Zakynthos Vara, perioada 1 Mai-31 Octombrie 2017, turism individual. Rezerva chiar ACUM! Tarifele sunt de persoana/noapte cu mese conform oferte. Anul acesta Zakynthos ne asteapta, e vremea lui. Despre Insula Zakynthos: o insula cu un trecut bogat, este ...

  vezi detalii

  54 €

 • Vacante Insula SAMOS, like a boss:)

  Vacante Insula SAMOS, like a boss:)

  Oferte vacante Insula SAMOS, turism individual 2017. O altfel de Grecia! Perioada 1 mai-20 octombrie. Nou, cu farmec, inedit, de vazut! Va prezentam doua insule situate foarte aproape de tarmul turcesc: Insula Lesbos si Insula Samos.Traseul cu masina personala spre ...

  vezi detalii

  70 €