De la: 54 € Rezerva

Vacante ZAKYNTHOS 2017

Vacante ZAKYNTHOS 2017

OFERTE si Hoteluri Insula Zakynthos Vara, perioada 1 Mai-31 Octombrie 2017, turism individual. Rezerva chiar ACUM!

Tarifele sunt de persoana/noapte cu mese conform oferte. Anul acesta Zakynthos ne asteapta, e vremea lui.

Despre Insula Zakynthos: o insula cu un trecut bogat, este insula muzicii, poeziei si ospitalitatii. Se spune ca a fost insula preferata de Artemis si Apollo pentru peisajele sale idilice, pentru minunatele plaje nisipoase, apele adanci, clare si albastre, pesterile de la malul marii, apusurile magice si climatul bland.
Munti cu paduri de pin, campii fertile, numeroase plaje, foarte diferite si greu de numarat, coaste impozante care au dus la formarea pesterilor, cum ar fi de exemplu minunata Pestera Albastra din nord-vestul insulei, fac din Zakynthos o insula a contradictiilor.
Plajele sunt pe toate gusturile: agolomerate sau ascunse si intime, cu nisip auriu sau pietricele albe marunte, unele late, altele mai inguste, frumoase si unele nu foarte aglomerate; de cele mai multe ori sunt inconjurate de munti, coaste stancoase, insulite rasfirate in apele turcoaz, golfuri pitoresti, paduri bogate, grote ascunse si stanci austere peste care se ridica in aer un miros placut si puternic de la crinii de mare ce cresc pe linga plaje.
Zakynthos (capitala insulei are acelasi nume) este situata pe coasta de est, intr-un golf si este centrul comercial si port al insulei. De vizitat: Marina, centrul comercial, strada Alexandrou Roma, piata centrala Ayios Markos, piata Dionysios Solomos, piata Rougos, manastirea Ayios Dionysios, muzee interesante, case vechi cu gradini scaldate in iasomie, cafenele si restaurante cu muzica traditionala.

Kalamaki este una din cele mai frumoase si pitoresti statiuni din Zakynthos, atragind anual mii de turisti datorita cu atmosferei relaxate. Statiunea este ideal situata intr-un golf in sud-estul insulei Zakynthos si se intinde de-a lungul unei plaje aurii care este declarata parc national datorita frumusetii sale si a speciilor de testoase caretta -care se gasesc aici.

Laganas este cea mai importanta statiune situata la 8 km de capitala Zakynthos si se mandreste cu una dintre cele mai frumoase si mari plaje din Grecia situata intr-un golf de 9 km. Este cea mai mare statiune turistica a insulei cu foarte multe restaurante grecesti si internationale, baruri, complexe hoteliere, viata intensa de noapte cu cluburi de toate felurile, sporturi nautice, animatie.

Tsilivi este un loc ideal de vacanta, la 5 Km de capitala Zakynthos, cu o plaja lunga de nisip si ape limpezi, viata de noapte bogata si numeroase magazine de toate felurile.
Alykes situata la 15 Km de capitala, statiunea este renumita pentru sporturile nautice ce se pot practica aici.

Oferte valabile in limita locurilor disponibile (serviciile de transport nu sunt incluse).

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro sau 021.336.07.55.

Detalii la sectiunea Download alaturata.

TERMENE DE PLATA OFERTA STANDARD:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

RezervaAlte oferte

 • Oferte PARGA 2017- Grecia de Vest

  Oferte PARGA 2017- Grecia de Vest

  Oferte Vacante PARGA, perioada 10 Mai- 30 Septembrie 2017. O selectie de hoteluri pentru toate bugetele. Tarifele incep de la si sunt de persoana/noapte cu mese conform oferte. COASTA IONICA se afla in vestul Greciei, fiind una din cele mai populare regiuni ...

  vezi detalii

  61 €

 • Vacante Insula SAMOS, like a boss:)

  Vacante Insula SAMOS, like a boss:)

  Oferte vacante Insula SAMOS, turism individual 2017. O altfel de Grecia! Perioada 1 mai-20 octombrie. Nou, cu farmec, inedit, de vazut! Va prezentam doua insule situate foarte aproape de tarmul turcesc: Insula Lesbos si Insula Samos.Traseul cu masina personala spre ...

  vezi detalii

  70 €

 • Oferte HOTELURI LEFKADA 2017

  Oferte HOTELURI LEFKADA 2017

  Oferte Vacante si Hoteluri Lefkada, periada aprilie-octombrie 2017, turism individual. Oferte tentante pentru destinatii si plaje impresionante. Tarife Early Booking valabile in limita disponibilitatii; sunt de persoana/noapte cu mese conform oferte. Acum e momentul sa rezervi un sejur deosebit pe insula ...

  vezi detalii

  38 €