De la: 55 € Rezerva

Oferte RIMINI, riviera italiana a Adriaticii!

Oferte RIMINI, riviera italiana a Adriaticii!

Oferte RIMINI Vara 2017, turism individual, perioada 29 aprilie-30 septembrie, hoteluri de 3 si 4* cu mic dejun/demipensiune.

Despre RIMINI: plajele superbe, hotelurile elegante, orasul curat, apropierea de San Marino, Venetia, Bologna sau posibilitatea de a te distra in Aquafan-ul de la Riccione (aqua park, delfinariu, muzeu, IMAX) sunt doar cateva dintre oportunitatile pe care acest oras le ofera turistilor. Este un oraş mediu cu aproape 150.000 de locuitori din regiunea Emilia-Romagna din Italia şi capitala provinciei Rimini. Acesta este situat la Marea Adriatică, pe coasta dintre raurile Marecchia şi Ausa.

Este una dintre statiunile de pe litoral cele mai renumite din Europa (uneori numit "Miami al Europei"), datorită celor 15 km de plajă de nisip, peste 1.000 de hoteluri şi mii de baruri, restaurante şi discoteci. Primele stabilimente pentru plaja au aparut în 1843. Rimini este, de asemenea, oraşul natal al celebrului regizor Federico Fellini. Este, de asemenea, un oraş fermecător din punct de vedere al artei, bogat în monumente romane şi renascentiste.

Cunoscut sub numele de „La Marina", malul mării este de departe primul motiv pentru cei ce vin la Rimini. Da, există un oraş vechi, dar acest lucru este, în general, ignorat de majoritatea turiştilor, deşi valoroase monumente dateaza din epoca romană şi medievală.

De-a lungul iernii, centrul oraşului este deschis tot timpul anului oferind evenimente culturale, restaurante bune şi oportunităţi excelente de cumpărături, mai ales în timpul perioadei de reduceri (ianuarie -februarie).

Transportul nu este inclus, tarife speciale Early Booking valabile pentru rezervare si plata 80 % pana la 25 Aprilie/10 Mai (detalii la sectiunea Download de mai jos). Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile.

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva.

RezervaAlte oferte

 • Oferte MUNTENEGRU 2017

  Oferte MUNTENEGRU 2017

  Oferte Muntenegru 2017, turism individual, perioada 1 Mai- 30 Septembrie. Certitudinea unei vacante de vis! Profita acum de ofertele speciale si rezerva un sejur pe cinste. Hoteluri din Muntenegru de 3 si 4*, atent selectionate in statiuni precum ...

  vezi detalii

  45 €

 • Vacanţe CROAŢIA 2017🇭🇷 ţară mică, atracţie mare!

  Vacanţe CROAŢIA 2017🇭🇷 ţară mică, atracţie mare!

  Oferte Croatia VARA 2017. Destinatia completa si perfecta aproape de casa! Poti alege din zeci de hoteluri din zonele Istria, Golful Kvarner sau Coasta Dalmatiei. Profita acum de ofertele speciale si rezerva o vacanta fabuloasa. Croatia are un litoral extraordinar la Marea ...

  vezi detalii

  46 €