De la: 2706 2421 € Rezerva

Revelion ZANZIBAR 🔮 10 nopţi în Insula Mirodeniilor

Revelion ZANZIBAR 🔮 10 nopţi în Insula Mirodeniilor

Oferte Zanzibar Revelion 2018, zboruri incluse Fly Dubai, plecare 26 Decembrie, durata 10 nopti/ 11 zile cu all inclusive.

Pretul incepe de la, este de pers/ sejur/ loc in camera dubla si nu include taxele de zboruri+ viza (detalii despre hoteluri la Download mai jos). Tarife speciale Early Booking valabile pentru rezervari pana la 30 Iunie!

Frumusetea Zanzibarului, aceasta insula scaldata de apele albastre si calde ale Oceanului Indian, nu poate fi descrisa in cuvinte. Aceasta este ocazia perfecta sa descoperiti toate comorile "Insulei Mirodeniilor" dar si sa va relaxati pe una dintre renumitele plaje cu nisipuri albe marginite de palmieri care se leagana in bataia alizeelor.

Impresii Zanzibar, despre Zanzibar: este un teritoriu semi-autonom, la 23 de mile distanţă faţă de Tanzania, şi chiar dacă face parte din comunitatea ţărilor din Estul Africii, în toate aspectele ce privesc politica, religia, cultura, mâncarea, viaţa de aici este foarte diferită. Arhipelagul a fost vizitat de-a lungul secolelor de negustori venind din Peninsula Arabică şi India; astfel a devenit un punct de interes pentru negustorii de mirodenii dar şi de sclavi. Locuitorii se consideră cetăţeni a Zanzibarului şi nu ai Tanzaniei, cu propria guvernare şi propriile legi. Tanzania este un conglomerat de religii, în timp ce în Zanzibar care a fost secole la rândul condus de sultanatul Omanului, religia predominantă este islamismul.
Reputaţia de insulă a Paradisului, nu este o exagerare: plaje cu nisip fin, băi de soare, snorkeling, recife de corali, mâncăruri cu fructe de mare şi apusuri de soare superbe, cu vedere la Oceanul Indian. Zanzibar este fără îndoială o destinaţie de vis, locul ideal pentru o escapadă, unde te poţi relaxa şi uita de cotidian.

De vazut in Zanzibar, atractii turistice: nu ar trebui să părăseşti această destinaţie până nu vizitezi Stone Town, declarat în anul 2000 centru cultural UNESCO. Oraşul este foarte sigur. Primul lucru pe care îl vei remarca sunt construcţiile vechi cu un aer aparte, bazarurile, moscheele primitive, dar şi casele în stil arăbesc care amintesc de faptul că Zanzibarul a fost ani de-a rândul sub conducerea sultanatului Oman.
* Dacă eşti un iubitor al shopping-ului, în Stone Town vei găsi genţi, accesorii, bijuterii, haine, obiecte de decor lucrate manual.
* Cea mai cunoscută piaţă de alimente din Stone Town este Darajani, unde vei găsi fructe proaspete, fructe de mare şi bineînţeles condimente. La fel de celebră şi apreciată este şi Piaţa de alimente, deschisă doar noaptea, aflată în Grădinile Forodhani. Este şi locul unde te poţi bucura de o cină sănătoasă.
* Una dintre cele mai interesante ţări din Africa din punct de vedere gastronomic, propune un delicious amestec de mâncăruri indiene, arăbeşti, chinezeşti, portugheze și africane. Dar secretul stă în condimente. Nu degeaba este numită Insula Mirodenilor, doar aici le poţi lua direct de la sursă: cuişoare, scorţişoară, piper negru sau nucşoară. Incearcă ugali african, chapatti indian, curry swahili şi bineînţeles fructe de mare.
* Un alt lucru interesant pe care îl poţi face aici este un "Tur al Condimentelor" sau Spice Tour. Mirodeniile se află pe primele locuri în ceea ce priveşte exportul din Zanzibar, dar şi un motiv de mândrie. Vei descoperi o lume extrem de colorată şi condimentată: nucşoară, cuişoare, tumeric, curry, piper, ghimbir.
* Băutul ceaiului este un obicei des întâlnit. Nu rataţi ceaiul de ghimbir, cu aromă de vanilie.Cele mai multe ceainării servesc ceaiul după lăsarea serii.
* Zanzibar este o destinaţie care se adresează tuturor, este un loc în care poţi întâlni localnici foarte prietenoşi, amuzanţi şi foarte calmi. Fiecare zi petrecută aici este cu siguranţă o nouă oportunitate de a-ţi face noi prieteni.
* Din punct de vedere cultural, cu siguranţă turiştii vor fi fascinaţi de acestă parte de lume, foarte diferită de Europa. Zanzibar este un arhipelag ce nu a fost locuit timp de sute de ani.
* Plajele sunt foarte curate şi extrem de frumoase, cu nisip fin.
* Nu ar trebui să ratezi dhow safari, într-o barcă tradiţională swahili. Prin intermediul acestei croaziere poţi descoperi frumuseţile subacvatice (snorkeling şi scufundări).
* În Zanzibar sunt o serie de galerii şi muzee ce valorifică trecutul acestei insule: Zanzibar Galery, Muzeul Palatului, Muzeul Memorial.
* Cei mai mulţi călători consideră că în Zanzibar au găsit cea mai bună cafea din Africa, adusă din Kilimanjaro. Aşadar, dacă ai plăcerea de a fi în vacanţă aici, nu ar trebui să ratezi o cană de cafea pregătită la una dintre cafenelele din zonă sau chiar la hotel.
* Unul dintre cele mai cunoscute locuri de aici este Pădurea Jozani, din Parcul Naţional, unde se pot vedea maimuţele din specia colobus dar si alte specii sălbatice.
* La doar 20 de minute distanţă de insulă, de mers cu barca, se află Insula Inchisorii unde poţi admira de aproape ţestoasele gigant. Unele dintre acestea au ajuns la vârsta de 300 de ani. Este cu siguranţă un loc ce merită vizitat.
* Pentru cei aflaţi în luna de miere sau doritori de escapade, există posibilitatea de a închiria pentru câteva ore o insulă privată.

Cele mai bune oferte sejur Zanzibar sunt aici. Informatii si Rezervari la office@fortunabusiness.ro/ telefon 021 336.07.55.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile.

Orar de zbor informativ
FZ 798 | Otopeni - Dubai 13:35 - 20:15
FZ 675 | Dubai - Zanzibar 01:55 - 06:45 +1

FZ 680 | Zanzibar - Dubai 23:25 - 06:15 +1
FZ 798 | Dubai - Otopeni 09:20 - 12:50

*Orarul de zbor este unul orientativ si poate suferi modificari. Va rugam sa verificati orele corecte de zbor in momentul efectuarii rezervarii si inaintea plecarii

In cazul rezervarilor cu Early Booking:
• 30% din valoarea pachetului se va achita in momentul rezervarii;
• Diferenta de 70% din valoarea pachetului se va achita cu pana la 30 iunie 2017;
• Penalizare 30% pentru anulari efectuate pana la data de 1 septembrie;
• Penalizare 100% pentru anulari efectuate dupa data de 1 septembrie;
In cazul rezervarilor din oferta Standard:
• 50% din valoarea pachetului se va achita in momentul rezervarii;
• Diferenta de 50% din valoarea pachetului se va achita cu 45 zile inainte de data de plecare;
• Penalizare 50% pentru anulari efectute din momentul rezervarii pana la 45 zile inainte de data calatoriei;
• Penalizare 100% pentru anulari efectuate cu mai putin de 45 zile inainte de data plecarii;

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (DOAR dupa confirmarea rezervarii)

Important:
Conform Ambasadei Tanzaniei la Berlin (care asigura si reprezentarea diplomatica si consulara pentru Romania) nu este obligatoriu niciun vaccin. http://tanzania-gov.de
Totusi, va recomandam o consultatie de specialitate la Centrul Medical si de Tratament "Dr Victor Babes", in cadrul sectiei de Epidemiologie Imunizari Vaccinuri - Sos. Mihai Bravu, nr 281, tel 021.317.95.03, email centru@cdt-babes.ro.

Servicii incluse
• bilet de avion compania Fly Dubai,
Bucuresti - Dubai - Zanzibar - Dubai - Bucuresti
· transfer aeroport - hotel - aeroport
· 10 nopţi cazare hotel de 4*
· regim masa: All Inclusive
· asistenţă turistică locală în limba engleză pe toata perioada sejurului
· cina festivă acolo unde se menţionează

Nu sunt incluse
· taxe de aeroport 290 ( euro/persoana)
· taxa de viza 50 usd/pers (se achita pe aeroportul din Zanzibar)
· serviciile de masa si bauturile care nu sunt incluse in program
· excursii optionale;
· asigurare medicala de calatorie si storno (nu sunt obligatorii dar agentia va recomanda sa le incheiati)
· alte cheltuieli personale

RezervaAlte oferte