Asigurari

Asigurari

Fortuna Business Travel este in parteneriat cu firma de asigurari GENERALI ROMANIA Asigurari si Reasigurari de 3 ani.

Septembrie 2012
Noua companie, Generali România, oferă toate categoriile de produse de asigurare, atat generale, cat si de Viata, adresandu-se atat segmentului de persoane fizice, cat si corporatii. Clienţii beneficiază de servicii mai bune, o gamă mai largă de produse şi expertiză atât la nivel local, cât şi internaţional.

Am învăţat să fim atenţi zi de zi la nevoile oamenilor și ale companiilor, să furnizăm servicii de încredere, de înaltă calitate care să le sporească soliditatea investiţiilor.

De-a lungul timpului, ne-am adaptat schimbărilor de pe piaţă și deseori, suntem motorul care ţine în mișcare această industrie.

Septembrie 2011: Generali Asigurari si Ardaf fuzioneaza pentru a deveni Generali Romania
Generali Romania este numele noii companii rezultate din fuziunea Generali Asigurari si Ardaf.

Astfel, Generali Romania devine cel de-al 7-lea jucator de pe piata romaneasca de asigurari, cu o cota de piata de 6,6% (conform datelor CSA pentru primul semestru 2011).

Noua companie va oferi toate categoriile de produse de asigurare, care vor fi vandute sub doua branduri şi reţele de vanzare distincte, Generali Asigurari şi Ardaf. Aceasta fuziune nu va aduce nicio schimbare pentru clientii deja existenti. Acestia vor beneficia, insa, de servicii mai bune, o gama mai larga de produse si expertiza atat la nivel local, cat si international.

 

Tarife estimative incadrate in intervale temporale:

-pentru 8 zile - 36 RON (Europa);

-pentru 15 zile - 48 RON (Europa);

-pentru 8 zile - 40 RON (Intreaga Lume);

-pentru 15 zile - 53 RON (Intreaga Lume);

-pentru 8 zile - 36 RON (Intreaga lume fara USA, Israel si Canada);

-pentru 15 zile - 48 RON (Intreaga lume fara USA, Israel si Canada);

Conditii de asigurare:

Travel

 

XTreme