De la: 325 € Rezerva

City Break ISTANBUL (3 nopți, cu bagaj de cală) ✪ magnificul Orientului!

City Break ISTANBUL (3 nopți, cu bagaj de cală) ✪ magnificul Orientului!

Sejur Istanbul, zboruri Tarom cu bagaj de cala, perioada 29 noiembrie- 2 decembrie 2019 (8 locuri libere).

Vei ateriza pe noul aeroport din Istanbul, cel mai mare din Europa!

Tariful este complet per adult/ loc in camera dubla.

Durata 4 zile/3 nopti cu mic dejun, cu transferuri aeroport- hotel - aeroport.

• Ghid local, insotitor de grup roman pe toata durata programului
• Taxe de aeroport incluse
• Transfer de grup aeroport NOU Istanbul - hotel si retur
GRATUIT! Tur pietonal al zonei istorice a orasului Istanbul (Sultanahmet)
GRATUIT! Asigurare Medicala si STORNO Travel Protection indiferent de varsta

• Excursii optionale de exceptie

29.11.2019 Bucuresti-Istanbul-Turul pietonal al zonei Sultanahmet
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda lsi intalnire cu insotitorul de grup la ora 06.00 dimineata, pentru imbarcare la cursa TAROM RO261, cu decolare la ora 08.35 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 09.50. Tur pietonal in zona veche a orasului Istanbul: Hipodromul, Sfanta Sofia, Sultanahmet (fara intrari incluse). Dupa-amiaza si seara libera pentru cumparaturi si explorarea pietonala a zonei istorice. Cazare la hotel 4*superior.

30.11.2019 Istanbul - Palatul Dolmabahce - Buyuk Ada - Marea Marmara
Mic dejun. Timp liber. Optional, turul Insulelor printilor, transport cu tramvaiul pana la port si imbarcare pe vas de linie, cu destinatia finala Buyuk Ada, unde faceti o placuta plimbare cu faetonul (trasura) si unde sunteti asteptati cu un pranz pescaresc gustos. Va propunem alternativ turul Palatului Dolmabahce si doua continente, un tur de jumatate de zi ce include vizitarea ultimului palat al sultanilor, construit in sec. al XIX-lea de arhitectii otomani Karabet si Nikogos Balyan pe o suprafata de 110 mii mp, locul unde parintele Turciei moderne Mustafa Kemal Ataturk, a trecut in nefiinta in 1938. Din anul 1952 Palatul devine muzeu, adapostind o pretioasa colectie de antichitati europene, mobilier, candelabre, in 285 de camere si 46 de sali. In cateva minute aveti sansa sa traversati Bosforul pe podul cu acelasi nume, ce uneste cele doua continente, sa suiti pe Culmea Camlica, de unde aveti o panorama completa a orasului, a Marii Marmara si a Marii Negre. Cazare la hotel 4*superior.

01.12.2019 Istanbul - Croaziera si Palatele Bosforului - Seara Orientala
Mic dejun. Timp liber sau optional o Croaziera pe Bosfor, cu vizita la fabrica de pielarie si la Bazarul Egiptean. Se face o scurta oprire la mormantul lui Suleyman Magnificul si apoi se traverseaza centrul istoric pentru imbarcarea pe vasul de croaziera cu plecare din Portul Galata. Aveti sansa sa navigati prin Stramtoarea Bosfor ce desparte cele doua continente, Europa si Asia si uneste apele Marii Negre cu Marea Marmara. De pe vas puteti admira de-a lungul Bosforului: Palatul Dolmabahce, Palatul Beylerbeyi, Palatul Ciragan, cartierele rezidentiale cu vile si conace de lemn, Fortareata Rumeli, cele doua poduri, Patriarhia Ortodoxa din Fanar, zidul bizantin de aparare lung de 22 km, ce a reprezentat cea mai puternica fortificatie a evului mediu. Se face o oprire si aveti timp liber pentru vizitarea Bazarului Egiptean, de mirodenii, construit intre 1597 - 1664, considerat al doilea bazar acoperit ca vechime din Istanbul.
Seara, va propunem optional, o Cina traditionala turceasca la Sultana 1001 de Nopti www.sultanas-nights.com sau la Kervansaray www.kervansaraytr.com. Cazare la hotel 4*superior.

02.12.2019 Istanbul - Bucuresti
Mic dejun. La ora 12.00 predarea camerelor, iar bagajele se pot depozita la camera de bagaje a hotelului. Timp liber. Transfer in jurul orei 14.00 de la hotel la aeroport ( aproximativ 35 km), pentru imbarcare la cursa TAROM RO264 cu decolare spre Bucuresti la ora 18.35. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora 19.50.

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro/ 021 336.07.55.

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile.

Servicii incluse
• 3 nopti cazare cu MIC DEJUN la hotel 4*superior
• Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport si tur panoramic pietonal al zonei istorice a orasului Istanbul
• Transport avion TAROM Bucuresti Otopeni - Istanbul - retur; Bagaj de cala de 23 kg si de cabina/mana 10 kg/persoana!
• Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
• BONUS asigurarea medicala si storno indiferent de varsta TRAVEL PROTECTION
• Asistenta turistica in limba romana la transfer si la turul panoramic

Preturile nu includ
• Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice,
• Cheltuielile personale

 

 

Modalitate plata:

Numerar (euro sau lei) la sediu/ card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii fiscale de avans pe email).

• La inscriere turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta de 50% cu pana la 30 de zile inaintea plecarii.

Excursii optionale

• Croaziera si Palatele Bosforului - Pret informativ de persoana pentru min. 20 platitori: 45 €/persoana
• Seara traditionala turceasca si orientala - pret informativ intre 50 si 65 €/persoana functie de localul unde se poate confirma rezervarea
• Palatul Dolmabahce si imprejurimi - Pret informativ de persoana 55 €, min. 20 persoane, fara intrare la Harem
• Insulele Printilor - Pret informativ de persoana: 45 €/persoana.

Informatii utile
Cetatenii romani pot intra pe teritoriul Turciei doar in baza pasaportului national valabil minim 150 zile de la data intrarii in Turcia: 90 zile (perioada maxima de sedere) + 60 zile. Pasapoartele care nu contin semnatura titularului sunt considerate documente de calatorie invalide, iar posesorilor le poate fi refuzata imbarcarea sau intrarea in statul de destinatie.
Lipsa semnaturii este admisa doar in cazurile prevazute de legislatia nationala a tarii respective.

Rezerva
Alte oferte