De la: 585 € Rezerva

Sejur BARCELONA (5 zile) cu ghid român, tur panoramic inclus!

Sejur BARCELONA (5 zile) cu ghid român, tur panoramic inclus!

Oferte City Break BARCELONA, zbor Tarom cu bagaj de cala inclus, perioada 27 - 31 octombrie, cazare 4 nopti cu mic dejun.

Pretul este complet de persoana/loc in camera dubla, include transferuri aeroport - hotel - aeroport cu autocarul • tur panoramic de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local in Barcelona (3 ore) • insotitor roman de grup.

Ziua 1 (27.10): BUCURESTI - BARCELONA Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:30 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30 si sosire in Barcelona la ora locala 10:40. Imbarcare in autocar pentru transfer in oras, urmat de un tur panoramic de jumatate de zi (3 ore). O vizita in Barcelona este o adevarata incursiune in istorie. Gasim ziduri si edificii antice din perioada orasului roman Barcino, apoi trecem la evul mediu, perioada in care s-a construit cartierul gotic, cu stradute inguste si piatete linistite. In afara orasului medieval au aparut adevarate bijuterii arhitecturale ale perioadei moderniste, realizate de Gaudi si contemporanii sai. Vom trece in revista cele mai importante repere turistice ale Barcelonei: Plaza Catalunya, Catedrala Gotica, biserica Sagrada Familia (exterior), colina Montjuic si Stadionul Olimpic. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare la Hotel Silken Sant Gervasi 3* superior sau similar.

Ziua 2 (28.10): EXCURSIE OPTIONALA MONTSERRAT SI CRAMA FREIXENET (160 km) Mic dejun. Excursie optionala la Freixenet si Montserrat. In prima parte a zilei vom vizita crama Freixenet, renumit producator de vin spumant din zona Barcelonei. Dupa o scurta introducere audiovizuala despre istoria companiei, vom incepe vizita cu cea mai veche parte a pivnitelor din 1922. Aici, ghidul ne va explica procesul de fabricatie al vinului spumant, dupa care vom calatori cu un tren in miniatura prin cramele noi in care traditionalul se imbina cu modernul. Dupa amiaza, vom vizita Manastirea Montserrat - centrul spiritual al Cataluniei. Manastirea este situata intrun cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la o distanta de 48 km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880. Intoarcere si cazare la hotel in Barcelona.

Ziua 3 (29.10): BARCELONA Mic dejun. Zi dedicata descoperirii orasului Barcelona, in care va propunem sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup intr-un tur pietonal cateva dintre cele mai importante atractii: Sagrada Familia (pentru a evita cozile foarte lungi, va recomandam sa va rezervati biletele de intrare online), parcul Guell (pentru vizitarea zonei monumentale este necesara rezervare in avans, pe site-ul parcului; numarul vizitatorilor este limitat), muzeul Picasso sau promenada Ramblas. Transportul nu este inclus. Cazare la hotel in Barcelona.

Ziua 4 (30.10): EXCURSIE OPTIONALA GIRONA SI MUZEUL LUI DALI (200 km) Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Girona, oras reprezentativ pentru spiritul si arta catalana. In centrul istoric al orasului Girona vom vedea vechiul cartier evreiesc (unul dintre cele mai bine pastrate din Europa) cu strazile sale inguste, Biserica Sf Felix, Catedrala si zidurile orasului roman, foarte bine pastrate. La intoarcerea spre Barcelona, va propunem o incursiune in lumea artei moderne, vizitand Muzeul lui Salvador Dali. Amenajat in incinta teatrului din Figueres, orasul natal al artistului, muzeul adaposteste cea mai mare parte din creatiile sale si este un loc care, in opinia noastra, nu trebuie ratat. Cazare in Barcelona.

Ziua 5 (31.10): BARCELONA - BUCURESTI Mic dejun. Transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare pe zborul Tarom cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 15:35.

Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro/ 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Facebook/Fortuna Business TRAVEL

SERVICII INCLUSE: • transport cu avionul Bucuresti - Barcelona - Bucuresti cu compania TAROM; • 4 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hotel 3* superior; • transferuri aeroport - hotel - aeroport cu autocarul; • tur panoramic de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local in Barcelona (3 ore); • insotitor roman de grup; • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respective februarie 2019. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE: • asigurarea medicala de calatorie (optionala); • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; • taxa de oras: 2 EURO / persoana/ zi, se achita direct la hotel; • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi); • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

Pentru inscrierea in aceasta excursie sunt necesare datele din buletin sau pasaport.

Modalitate plata: numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Otopeni 08:30 - Barcelona 10:40 durata zborului: 3h 10minute

Barcelona 11:30 - Otopeni 15:35 durata zborului: 3h 5minute 

TERMENE DE PLATA: ⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere

⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii

⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Rezerva
Alte oferte