De la: 350 €
+ taxe
Rezerva

Sejur PRAGA și Karlovy Vary cu ghid român ▶️ 5 nopți!

Sejur PRAGA și Karlovy Vary cu ghid român ▶️ 5 nopți!

Oferte City Break PRAGA, zbor direct CSA dus-intors, plecare 21 August (5 locuri), cazare 5 nopti cu mic dejun.

Cu insotitor roman de grup si posibilitate de excursii optionale.

Pretul este de persoana/loc in camera dubla la care se adauga taxele de zboruri.

• BONUS: excursie la Karlovy Vary in valoare de 50 Euro/pers

ZIUA 1 | BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:20 pentru imbarcare pe cursa Czech Airlines OK 803 Bucuresti - Praga cu decolare la ora 15:20. Sosirea la Praga la ora 16:15. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie.

ZIUA 2 | PRAGA - CASTELUL KARLSTEJN

Mic dejun.Turul "Orasului de aur", sau incursiunea la pas prin istoria Pragai, cu ghid local de limba romana incepe in Hradcany cu Castelul Praghez - odinioara resedinta regilor Bohemiei, iar astazi resedinta oficiala a presedintelui Republicii Cehe , considerat cel mai mare castel medieval din lume si Catedrala Sf. Vitus - cel mai important lacas religios din Cehia. Vom cobora in Mala Strana ( Orasul Mic) si pe podul Carol, unul din cele mai vechi si cunoscute poduri din Europa, vom ajunge in labirintul de strazi din Stare Mesto (Orasul Vechi) urmand a incheia turul in Piata Orasului Vechi la celebrul Ceas Astronomic. Se asigura transfer cu autocarul de la hotel pana la Hradcany. Dupa turul de oras, excursie optionala la Castelul Karlstejn, cu siguranta cea mai populara destinatie din Cehia, dupa Praga, situat la 30 de km de oras intrun cadru natural deosebit de pitoresc. Carol al IV-lea a construit acest castel medieval intre anii 1348 la 1357 pentru a pastra bijuteriile coroanei Sfantului Imperiu Romano- German. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava (fara transfer). Cazare Hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga.

ZIUA 3 | PRAGA - KARLOVY VARY
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata excursiei la Karlovy Vary (Carlsbad). Vom calatori azi intruna dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice unde vom putea admira deosebita arhitectura de spa din secolul al XIX-lea, renumitele colonade pentru cele 12 izvoare termale, magazinele de cristaluri si portelan si, de ce nu, vom gusta din "izvorul 13" (un renumit lichior aromatic numit Becherovka) la fel ca - dacă nu mai mult - din cele 12 versiuni nonalcoolice. Cehii vă vor spune că toate au beneficii medicale!! Intoarcere la Praga. Cazare Hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga.

ZIUA 4 | PRAGA - DRESDA: Florenta de pe Elba „ das Elbflorenz"
Mic dejun. Optional, excursie la Dresda in Saxonia. Numita adeseori „Florenta de pe Elba" ("das Elbflorenz"), Dresda aproape ca a disparut in timpul bombardamentelor din noaptea de 13 - 14 februarie 1945 si a renascut din propria cenusa, azi recapatandu-si frumusetea originala. Tur de oras cu ghid local : Opera Semper, incantatorul palat baroc Zwinger, Residenzschloss - timp de patru secole reședința oficială a regilor saxoni, astazi un excelent complex muzeal, Terasa lui Brühl, cunoscută drept "Balconul Europei" si superba catedrală Frauenkirche - unul dintre cele mai remarcabile proiecte de reconstrucție care s-a desfășurat în Germania. Timp liber la dispozitie pentru pranz, muzee si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare Hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga.

ZIUA 5 | PRAGA - CESKY KRUMLOV & CESKE BUDEJOVICE
Mic dejun. Optional, excursie in sudul Bohemiei la Cesky Krumlov si Ceske Budejovice. Cesky Krumolov este fara indoiala unul dintre cele mai pitoresti orase medievale din Europa. Poate fi asemuit cu Praga în miniatură - un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, cu un castel uimitor situat deasupra râului Vltava, o piață veche, arhitectură renascentistă și barocă și multimi de turiști care se vantura pe străzi dintr-o parte a orașului in cealalta. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice (Budweis). Seara, optional, cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu - cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga.

ZIUA 6 | PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun.Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare cursa companiei Czech Airlines OK 802 cu decolare la ora 11:40. Sosire in Bucuresti la ora 14:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile (in anumiti termeni si conditii).

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro, 021 336 07 55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti - Praga - Bucuresti, Compania Czech Airlines
• 5 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga
• Tur pietonal in Praga cu ghid local de limba romana
• BONUS: excursie la Karlovy Vary in valoare de 50 Euro/pers
• Transfer cu autocar hotel-centru pentru turul de oras
• Tururi pietonale cu insotitorul de grup
• Transfer aeroport - hotel - aeroport
• Insotitor de grup roman

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, combustibil si serviciu: 155 Euro (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion in functie de evolutia pretului petrolului)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea stormo
• Excursiile optionale

 

Pentru inscriere ne transmiti copii de buletin sau pasaport valabile.

Plata si avans: 50 % la inscriere, diferenta cu pana la 30 de zile inainte de plecare (recomandam plata in euro).

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email)

Pretul este de persoana/loc in camera dubla la care se adauga taxele de zboruri.

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

Excursii optionale (tarife valabile pentru minim 20 de participanti):
• Cina traditionala cu spectacol folcloric live: 35 €/adult, 30 € /copil 6-10,99 ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live
(transfer cca. 10 €/persoana)
• Excursie de ½ zi la Castelul Karlstejn: 45 €/adult, 35 €/copii 0-5,99 ani, 40 €/copii 6-13,99 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani. Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pentru a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos!
• Excursie de 1 zi la Dresda: 55 €/adult, 40 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid local la Dresda, ghid roman insotitor
• Excursie de 1 zi la Cesky Krumlov & Ceske Buidejovice : 50 €/adult, 40 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid roman insotitor
• Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 35 € /adult, 25 €/copil 2-11,99 ani
Include: 3 ore croaziera, cina bufet, apertiv, muzica live (fara transfer)

Sursa foto: Pixabay/ Pixaline.

Rezerva
Alte oferte