De la: 420 €
+ taxe
Rezerva

Sejur PRAGA și Karlovy Vary cu ghid român ▶️ 5 nopți!

Sejur PRAGA și Karlovy Vary cu ghid român ▶️ 5 nopți!

Oferte City Break PRAGA cu insotitor roman de grup, zbor direct CSA dus-intors cu bagaj de cala, plecare 17- 22 aprilie 2020 (de Pasti, 12 locuri libere), cazare 5 nopti cu mic dejun.

Cu insotitor roman de grup si posibilitate de excursii optionale.

Pretul este de persoana/loc in camera dubla la care se adauga taxele de zboruri (+160 euro).

• BONUS: excursie la Karlovy Vary in valoare de 50 Euro/pers

17 Aprilie | BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:20 pentru imbarcare pe cursa Czech Airlines OK 803 cu decolare la ora 15:20. Sosire la Praga la ora 16:15. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel International 4* sau similar Praga.

18 Aprilie | PRAGA - CASTELUL KARLSTEJN
Mic dejun. Vom face azi un tur al "Orasului de aur", sau incursiunea la pas prin istoria orasului Praga, cu ghid local de limba romana; vom incepe in Hradcany cu Castelul Praghez - odinioara resedinta regilor Bohemiei, iar astazi resedinta oficiala a presedintelui Republicii Cehe, considerat cel mai mare castel medieval din lume si Catedrala Sf. Vitus - cel mai important lacas religios din Cehia. Vom cobori in Mala Strana (Orasul Mic) si pe podul Carol, unul din cele mai vechi si cunoscute poduri din Europa, vom ajunge apoi in labirintul de strazi din Stare Mesto (Orasul Vechi) urmand a incheia turul in Piata Orasului Vechi la celebrul Ceas Astronomic. Se asigura transfer cu autocarul de la hotel pana la Hradcany. Dupa turul de oras, excursie optionala la Castelul Karlstejn, cu siguranta cea mai populara destinatie din Cehia, dupa Praga, situat la 30 km de oras intr-un cadru natural deosebit de pitoresc. Carol al-IV-lea a construit acest castel medieval intre anii 1348-1357 pentru a pastra bijuteriile coroanei Sfantului Imperiu Romano- German. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava (fara transfer). Cazare la Hotel International 4* sau similar Praga.

19 Aprilie | PRAGA - KARLOVY VARY
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata excursiei la Karlovy Vary (Carlsbad). Vom calatori azi intr-una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice unde vom putea admira deosebita arhitectura de spa din secolul al-XIX-lea, renumitele colonade pentru cele 12 izvoare termale, magazinele de cristaluri si portelan si, de ce nu, vom gusta din "izvorul 13" (un renumit lichior aromatic numit Becherovka) la fel ca - daca nu mai mult - din cele 12 versiuni nonalcoolice. Cehii va vor spune ca toate au beneficii medicale!! Intoarcere la Praga. Cazare la Hotel International 4* sau similar Praga.

20 Aprilie | PRAGA - DRESDA: Florenta de pe Elba „das Elbflorenz"
Mic dejun. Optional, excursie la Dresda in Saxonia. Numita adeseori „Florenta de pe Elba" ("das Elbflorenz"), Dresda aproape ca a disparut in timpul bombardamentelor din noaptea de 13 - 14 februarie 1945 si a renascut din propria cenusa, azi recapatandu-si frumusetea originala. Tur de oras cu ghid local: Opera Semper, incantatorul palat baroc Zwinger, Residenzschloss - timp de patru secole resedinta oficiala a regilor saxoni, astazi un excelent complex muzeal, Terasa lui Brühl, cunoscuta drept "Balconul Europei" si superba catedrala Frauenkirche - unul dintre cele mai remarcabile proiecte de reconstructie care s-a desfasurat in Germania. Timp liber la dispozitie pentru pranz, muzee si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare la Hotel International 4* sau similar Praga.

21 Aprilie | PRAGA - CESKY KRUMLOV & CESKE BUDEJOVICE
Mic dejun. Optional, excursie in sudul Bohemiei la Cesky Krumlov si Ceske Budejovice. Cesky Krumolov este, fara indoiala, unul dintre cele mai pitoresti orase medievale din Europa. Poate fi asemuit cu Praga in miniatura - un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, cu un castel uimitor situat deasupra raului Vltava, o piata veche, arhitectura renascentista si baroca si multimi de turisti care se vantura pe strazi dintr-o parte a orasului in cealalta. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice (Budweis). Seara, optional, cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marcanu - cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la Hotel International 4* sau similar Praga.

22 Aprilie | PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare pe cursa companiei Czech Airlines OK 802 cu decolare la ora 11:40. Sosire in Bucuresti la ora 14:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile.

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro, 021 336 07 55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Servicii incluse:
• Bilet de avion Bucuresti - Praga - Bucuresti, Compania Czech Airlines
• 5 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel International 4* sau similar Praga
• Tur pietonal in Praga cu ghid local de limba romana
• BONUS: excursie la Karlovy Vary in valoare de 50 Euro/pers
• Transfer cu autocar hotel-centru pentru turul de oras
• Transfer aeroport - hotel - aeroport
• Insotitor de grup roman

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, combustibil si serviciu: 160 Euro (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion in functie de evolutia pretului petrolului)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea stormo
• Excursiile optionale

Pentru inscriere: copii de buletin (pe care ni le trimiteti pe email odata cu cererea). Detalii suplimentare la sectiunea Download alaturata.

Esalonare plati: 50 % avans la inscriere, restul de plata cu pana la 31 de zile inainte de plecare.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei, la sediu), transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

• Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
• Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
• Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

Sursa foto: Pixabay/ Pixaline.

Rezerva
Alte oferte