Contracte si documente

Contracte si documente

Licenta de turism nr 1135

Brevet de turism

Polita de Asigurare nr 1505/ emisa la 01.01.2020

Certificat ISO - Sistemul de Management al Calitatii

Contract cadru de comercializare a pachetelor de servicii turistice

Comercializarea biletelor de transport aerian

Anumite tari din UE sau alte continente au inclus taxe de statiune ce pot varia intre 0.20 euro si 7 euro /pers/noapte; acestea sunt incasate doar de catre hotel, direct la receptia acestuia.

Compania aeriana are dreptul de a modifica orele/datele de zbor fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic. Prin urmare, agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea / aterizarea avioanelor la o alta ora/data decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie sau prin email la momentul confirmarii rezervarii.

Incheierea contractului
Deoarece procesarea unei rezervari consta in plasarea in prealabil a unei comenzi in site-ul agentiei sau telefonic, contractul cu turistul intra in vigoare odata cu confirmarea finala rezervarii. Confirmarea disponibilitatii unei comenzi plasate in site nu reprezinta o rezervare. Comanda va deveni o rezervare ferma, iar conditiile prezentului contract vor intra in vigoare, doar dupa achitarea avansului minim sau integral, in functie de conditiile ofertei, si dupa transmiterea confirmarii finale de rezervare prin mijloacele convenite in scris (ex: email). In cazul in care furnizorul nu poate confirma rezervarea suma achitata va fi restituita integral sau se vor propune variante alternative.

Punct de lucru: Bdul Regina Maria nr. 19, sector 4, Bucuresti

Sediu social: Aleea Parva nr 4, Bl D12, Sc C, Ap 22, Sector 6, Bucuresti, Capital social: 25.000,00 lei.

CUI: RO14150520. Registrul Comertului: J40/7419/2001