De la: 4049 3899 € Rezerva

Croazieră America de Sud (Argentina- Chile), 17 zile cu transport inclus!

Croazieră America de Sud (Argentina- Chile), 17 zile cu transport inclus!

Croaziera de grup organizat in America de Sud (Argentina- Chile- Uruguay) cu zboruri incluse din Romania, perioada 12- 29 Noiembrie 2020 (LOCURI LIMITATE!!).

Cazare 14 nopti cu pensiune completa la bordul vasului Holland Westerdam by Holland America Line (detalii despre vapor la sectiunea Download de mai jos) + 1 noapte de cazare in Santiago de Chile, Bonus: Excursie în Valparaiso și Vina del Mar.

Tariful incepe de la, difera in functie de tipul de cabina, include zborurile, transferuri, croaziera, taxele portuare, de aeroport si insotitor roman de grup*.

Reducerea aplicata este valabila pentru rezervare pana la 2 Martie!

Ziua 1, 12 Noiembrie 2020, Bucuresti - Buenos Aires
Întâlnire cu insoțitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru zborul nostru către Buenos Aires.

Zilele 2 - 3, 13 - 14 Noiembrie 2020, Buenos Aires, Argentina
Îmbarcare pe Ms Westerdam. Capitala Argentinei oferă vizitatorilor săi o mulțime de atracții si bijuterii arhitecturale si continuă să fascineze cu energia sa haotică. Nu ratați o dupa amiază exclusivistă la un spectacol de tango sau turul panoramic al orasului care începe din San Telmo si La Boca (două cartiere pline de viată si culoare) continuând spre Plaza De Mayo pentru a vizita superbele Casa Rosada (Cladirea Guvernului), încheind pe Boulevard 9 de Julio unde se află Colon Theatre (printre cele mai renumite teatre de operă din lume). Plecarea navei din port: 6 PM

Ziua 4, 15 Noiembrie 2020, Montevideo, Uruguay, 08 AM - 06 PM
Capitala Uruguaiului este un oraș cu o atmosferă cosmopolită și plină de oameni foarte deschiși si relaxați. Centrul orasului cu zgârie norii săi este un tezaur de clădiri Art Deco, în timp ce noile suburbii de est pot evoca un Miami pentru visitatori. Odată ajunsi aici nu uitați să vizitați și Ciudad Vieja (Orașul Vechi) cu clădirile sale coloniale meticulos restaurate aflat pe o peninsulă care separă Río de la Plata de port. Punta del Este și Colonia del Sacramento (patrimoniu Unesco construit la 1680 de portughezi) aflate la aproximativ 2 ore de Montevideo sunt de asemenea puncte de mare atracție.

Zilele 5 - 6, 16 - 17 noiembrie 2020, Navigare
Fiind zi pe mare, au loc o multitudine de activități, diverse concursuri și lecții. Doar să citiți cu atenție programul primit in cabină, pe tot parcursul zilei se intamplă ceva interesant!

Ziua 6, 18 Noiembrie 2020, Falkland, Insulele Malvine
Stanley capitala cea mai sudică a lumii este situată în Arhipelagul Falkland, format din două insule principale Est și Vest Falkland, împreună cu insulele mai mici din apropiere. Stanley este mândru de patrimoniul său britanic, Insulele Falkland fiind revendicate pentru prima oară de englezi la 1765. În primii ani ai colonizarii, acestea au fost folosite ca bază pentru navele de vânătoare a balenelor. Astăzi în acest teritoriu de la distanță britanic, pescuitul și turismul sunt la baza economiei. Pentru entuziastii faunei sălbatice, aceasta este o oportunitate exclusivă de a vedea pinguinii regali, pe cei imperiali si alte specii interesante. Pregatiti-va binoclul, aparatul foto si imbracati-vă adecvat pentru a porni intr-o excursie de neuitat!

Ziua 7, 19 Noiembrie 2020, Strâmtoarea Magellan

Înainte de Canalul Panama, era strâmtoarea Magellan. Strâmtoarea ce unește Oceanul Atlantic de Oceanul Pacific taie vârful Continentului Sud American de Insula Țara de Foc. Aceasta fost singura opțiune pentru transportul maritim între cele două oceane până la construirea Canalului Panama in 1914. Cu un peisaj impresionant glaciar și muntos, bogat în fauna, balene, delfini și pinguini populând acest Paradis al Patagoniei.

Ziua 8, 20 Noiembrie 2020, Punta Arenas (6AM - 6 PM) - Fiordurile Chiliene
Capătul lumii" este o noțiune care a incântat dintotdeauna călătorii și i-a chemat către tinuturile australe ale globului. Punta Arenas, cel mai sudic oras al Patagoniei și capitala regiunii chiliene Magallanes si Antartica, este scăldat de apele reci ale Strâmtorii Magellan. Foarte mulți călători trec grăbiți prin Punta Arenas, tratându-l ca pe un popas în drumul lor spre peisajele incredibil de frumoase din Torres del Paine National Park și alte attracții in Patagonia, dar există o mulțime de locuri în acest oraș și în împrejurimi pentru a experimenta. Puteti vizita de asemenea Isla Magdalena un habitat nealterat de pinguini, cormorani și multe alte păsări sau să vă plimbați cu caiacul prin Strâmtoarea Magellan sau pur si simplu sa vizitați orasul la pas și să poposiți in Plaza de Armas cunoscut pentru Clădirile Guvernului, grădinile bine intreținute si memorialul lui Ferdinand Magellan.

Canalul Cockburn. Linia de coastă de aici este bogată în fiorduri si ghețari. Fiordul Pia este deosebit de frumos cu zeci de cascade și o mare plină de bucăți imense de gheață.

Canalul Beagle. Traversând canalul Beagle, care poartă numele vasului care l-a purtat pe Charles Darwin în expeditia sa - HMS Beagle, veți descoperi o regiune sălbatică și îndepărtată, ce pare nepertubată. În aceste fiorduri chiliene, gheața și-a croit drum printre munți, formând insulițe izolate și golfuri ascunse, un peisaj unic si de-a dreptul spectaculos.
Aleea Ghețarilor. Cea mai uimitoare întindere a Canalului Beagle, este Aleea Ghețarilor, de-a lungul țărmului nordic al canalului și înconjurată de vârfuri acoperite de zăpadă. Cei mai mulți dintre ghețari au fost numiți după țările din Europa - Olanda, Italia, Germania, Spania și Franța - de exploratorii secolului al XIX-lea. Sunetul extraordinar al crăpării gheții albastre ce se rostogoleste în apă se combină armonios cu sunetele balenelor cu cocoașă sau cele ale coloniilor de foci și pinguini.

Ziua 9, 21 Noiembrie 2020, Ushuaia, Argentina

Ushuaia este capitala regiunii Tierra del Fuego un veritabil caleidoscop de ghețari strălucitori, munti acoperiti de zăpadă, păduri dese si lacuri cristaline. Nimic nu poate egala poziția la antipozi, unde drumurile lumii se sfârșesc și unde începe, într-un fel o noua lume...Antarctica. Peisajele superbe pot fi contemplate mergând în excursii panoramice la Parcul Național Tierra del Fuego, Canalul Beagle, Lacul Escondido sau cu trenul până la...Capătul Lumii

Ziua 10, 22 Noiembrie 2020, Navigare Capul Horn
Capul Horn, cel mai sudic punct al Americii de Sud, face parte din Arhipelagul Țării de Foc. De asemenea, insula se află în partea de nord a Strâmtorii Drake și a fost numită după orașul Hoorn din Olanda. Capul Horn marchează locul în care Oceanul Pacific întalneste Oceanul Atlantic și linia dintre America de Sud și Antarctica. În Capul Horn trăiesc pinguinii Magellan, o specie denumită după exploratorul portughez Magellan care i-a descoperit in 1520. Lânga Capul Horn se află două faruri, unul dintre ele fiind cel mai sudic far, ca situare, din lume. Să înconjori Capul Horn este echivalentul simbolic al escaladării Muntelui Everest!

Ziua 11, 23 Noiembrie 2020, Navigare Canalul Sarmiento
Băstinașii Kawesqar au locuit în această regiune pentru mai mult de 6.000 de ani, dar canalul a fost numit după numele exploratorului spaniol Pedro Sarmiento de Gamboa, care a navigat în zona între 1579 și 1580. Toate tipurile de animale marine, inclusiv pinguini Magellan, foci elefant ,delfini și orca pot fi văzute în timpul tranzitului.

Ziua 12, 24 Noiembrie 2020, Navigare Fiordurile Chiliene
Partea de sud a coastei Chiliene are un mare număr de fiorduri și canale, acestea fiind singurele porti de acces către această regiune a Patagoniei. În timpul călătoriei ești purtat prin fiorduri sălbatice și nelocuite, pline de ghețari și devii martorul apusurilor portocalii, ireale din Oceanul Pacific. Cu cât mergi mai înspre sud cu atât canalele devin mai înguste și dramatismul lor crește. Viața animală este un spectacol în această regiune, sălbatică, încurajată să se dezvolte de lipsa asezărilor umane.

Ziua 13, 25 Noiembrie 2020, Puerto Montt, Chile (08AM - 05PM)
Puerto Montt, capitala regiunii Los Lagos, este adesea numit poarta de acces spre lacurile glaciare, peisajele vulcanice și parcurile naționale din Chile. Portul este, de asemenea lăcasul unei așezari germane vechi de peste 100 de ani, precum și a comunităților indigene Mapuche. Orasul a atras numerosi oameni de-a lungul timpului, mixul dintre cultura locală și cultura germană fiind unul dintre punctele sale forte. O plimbare în jurul Puerto Varas cu vedere spre Lacul Llanquihue, unul dintre cele mai mari lacuri din Chile, sau o masă copioasă în satul de pescari Angelmo sunt printre activitățile preferate de turiștii care ajung în Puerto Montt.

Ziua 14, 26 Noiembrie 2020, Zi pe mare
Cu busola orientată către nord și cu imagini și experiențe de neuitat în suflet, avem o nouă interpretare a Fiordurilor, Țării de Foc și a Patagoniei. Pe timpul călătoriei vom face un rezumat al acestei expediții incredibile!

Ziua 15, 27 Noiembrie 2020, San Antonio - Valparaiso, Chile
Debarcare și excursie inclusă în Valparaiso și Vina del Mar. Pitorescul oraș Valparaiso este locul unde priveliștile amețitoare se combină cu cartiere pline de culoare și străzile pline de farmec din Piața Sotomayor și port. Traversăm coasta și ajungem în "orașul grădină", Vina del Mar captivează prin arhitectura sa, străzi și palate. La începuturi era o zonă viticolă, dar azi a devenit unul dintre cele mai importante SPA-uri din Chile. Vom vizita plajele, promenada și emblematicul ceas din flori. Transfer în Santiago de Chile și cazare la hotel 4* în Santiago de Chile.

Zilele 16 - 17, 28 - 29 Noiembrie 2020, Santiago de Chile - Bucuresti
Surprinzător, cosmopolit, plin de energe si sofisticat, Santiago este o oprire obligatorie pentru oricine ajunge în Chile. Un oraș unde fiecare cartier are savoarea sa unică și excentricitate din belșug nu are cum să nu te captiveze! Sufletul și piața principală a capitalei statului Chile este Plaza de Armas. Piața, folosită în trecut pentru coride, găzduiește imresionanta Catedrală Metropolitană, construită în stil neoclasic și baroc, între 1748 și 1800. Transfer și zbor spre casă.
Itinerariul croazierei poate suferi modificări.

Ms Westerdam. Recent renovata, nava Westerdam va oferi oaspetilor sai facilitati noi, precum, baruri, locuri de divertisment, restaurant si apartamente care au fost complet refacute. La bord, bucurati-va de divertismentul live cu Music Walk TM, inclusiv Lincoln Center Stage, Clubul Blues King's și Billboard Onboard. Descoperiti-va aptitudinile culinare la un spectacol de gatit sau la un atelier hands-on cu America's Test Kitchen si imbogatiti-va experienta de calatorie la noul centru de explorare de pe nava.

Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro sau 021.336.07.55.

Tariful include:
- Cazare 14 nopți la bordul navei de croazieră în functie de tipul de cabină ales
- Pensiune completă la bordul navei, ceai, cafea si apă servite pe parcusul meselor principale;
- Un program bine planificat de activități în zilele petrecute în largul mării și o mare varietate de oferte de divertisment seara
- Participarea la activitățile de la bordul navei de croazieră
- Cazare 1 noapte cu mic dejun la hotel 4* în Santiago de Chile
- Excursie Valparaiso - Vina del Mar
- Taxe portuare și de aeroport
- Însoțitor de grup român

Tariful nu include:
- Servicii medicale la bord
- Articolele puse la vanzare în magazinele de la bord
- Internetul
- Asigurarea medicală
- Taxa pentru servicii la bord: $14.50/ pers/zi pentru pasagerii non suite și $16.00/zi/ pers. pentru oaspeții suitelor.
- Excursii la țărm, cheltuieli la bord, băuturile servite pe navă.

ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei

Esalonare plati, se poate plati in lei sau in euro astfel: avans de 40 % la inscriere.
Diferenta se achita cu 90 de zile inainte de plecare.

Pretul incepe de la, este de persoana/loc in cabina dubla interioara/exterioara si difera in functie de tipul de cabina (suplimentele pentru cabine single, triple sau quad vor fi comunicate la cerere).

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale iar sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele agentiei. Locurile sunt limitate, inscrierile au loc pana la ocuparea ultimelor locuri, lucru care se poate intampla in orice moment.

Fotografii: depositphotos + Holland America Line.

 

Rezerva
Alte oferte