De la: 1799 € Rezerva

Croazieră Caraibe (11 nopți) cu MSC Divina, transport inclus!

Croazieră Caraibe (11 nopți) cu MSC Divina, transport inclus!

Croaziera cu zboruri incluse din Romania, vapor MSC DIVINA, perioada 28 februarie- 10 martie (profita de singura plecare cu transport inclus!).

11 nopti pe vas cu pensiune completa, insotitor roman de grup si transferuri vapor-aeroport.

Itinerariu croaziera: Miami- zi pe mare- Willemstad (Curacao) 2 zile- Oranjestad (Aruba)- zi pe mare- Ocho Rios (Jamaica)- George Town (Cayman)- zi pe mare- Bahamas- Miami.

Despre vasul MSC DIVINA:

MSC Divina, una dintre cele mai noi stele ale flotei MSC (construita in 2012), readuce eleganta si opulenta navelor de pasageri ale epocii de aur intr-o noua viziune.
O interpretare spatioasa, ultramoderna ce te invaluie in confort si o mare varietate de facilitati sportive si de relaxare, dublate de divertisment de clasa mondiala.
Lasati-va privirea sa se bucure de anvergura, stilul, atentia la detalii si facilitatile oferite: teatrul gen Broadway, scari cu cristale Swarovski, piscina infinita, opulenta MSC Aurea Spa si exclusivistul MSC Yacht Club.
Descoperiti Royal Suite-ul Sophia Loren. Oaspetii apartamentului 16007, se pot bucura de glamourul si stilul unui apartament proiectat pentru si cu ajutorul Sophiei Loren. Nuantele bogate de rosu sunt predominante si superbe fotografii in rolurile sale memorabile decoreaza peretii. O replica a mesei de toaleta pe care Sophia Loren o are in camera sa este in cabina pentru a le oferi oaspetilor posibilitatea sa se pregateasca asemeni unui star de cinema.
Acum puteti explora marile si oceanele asa cum n-au mai fost exporate nicicand, de la bordul unei nave care este pur si simplu divina.

Cea mai buna oferta de croaziera Caraibe cu zbor inclus, este chiar aici.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile.

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva.

Tariful include:
- cazare 11 nopti la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales;
- toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, ceaiul de dupa amiaza, cina si in anumite seri, o gustare sau bufet noaptea; apa, ceai, cafea in restaurantul bufet;
- un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara
- petrecerea de bun venit oferita de capitan si seara de gala cu o cina speciala
- utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness
- participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi).
- bilet avion, Bucuresti - Miami - Bucuresti, companie AIR France, cu bagaj de cala inclus 23 kg;
- transfer aeroport - nava - aeroport;
- insotitor de grup roman
- taxe portuare si taxe de aeroport

Tariful nu include:
- servicii medicale la bord
- articolele puse la vanzare in magazinele de la bord
- excursiile optionale la tarm
- accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente si servicii personalizate)
- internetul
- asigurarea medicala
- service Charge-ul 12 USD/zi/persoana (se achita la bordul vasului)
- visa SUA obligatorie!

Zboruri incluse dus-intors. Pentru aceasta calatorie este nevoie de pasaport, valabil minim 6 luni de la data intoarcerii.

Esalonare plati:

- avans de 40%, platit la rezervare.

-diferenta se achita cu pana la 60 zile inainte de imbarcare (daca inscrierea are loc cu mai putin de 60 de zile pana la imbarcare plata se face integral).

Modalitate plata: numerar (euro sau lei), transfer bancar online, card (lei) la sediu sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Asigurarea medicală sau storno nu este obligatorie, dar indiferent de itinerariul ales sau perioada călătoriei va recomandăm să încheiați aceste polițe de asigurare (acest lucru se poate face la noi odata cu inscrierea).

Tariful incepe de la, este de persoana/loc in cabina dubla, difera in functie de tipul de cabina (detalii la sectiunea Download alaturata).

*pretul nu include service charge-ul (care se achita exclusiv la bordul vasului de croaziera).

Rezerva
Alte oferte