De la: 2150 €
+ taxe
Rezerva

Croazieră Oceanul Indian (Mauritius – Seychelles – Madagascar) cu zbor inclus și însoțitor român

Croazieră Oceanul Indian (Mauritius – Seychelles – Madagascar) cu zbor inclus și însoțitor român

Croaziera grup organizat cu transport inclus din Romania!

 

Perioada 26 februarie- 14 martie 2020, vapor Costa Mediterranea, cazare 14 nopti pe vas cu pensiune completa si 2 nopti cu mic dejun in Mauritius- ULTIMA OARA cand se face acest itinerariu!

Cu bilete de avion asigurate (Emirates/ Fly Dubai) cu bagaj de cala, toate transferurile, turul insulei Mauritius, insotitor roman de grup!

Itinerariu: Mauritius - Seychelles - Madagascar - Reunion.

Vă invităm să vă celebrați 1 & 8 martie la bordul vasului de croazieră Costa Mediterranea și să profitați de ultima călătorie în această zonă a lumii a vaselor de croazieră care aparțin renumitei companii de croazieră Costa Cruise, prilej de a vă bucura de cele mai frumoase insule din Oceanul Indian. Croaziera va începe din Mauritius, o bijuterie naturală unică pe planetă, un inedit amestec de trecut cu prezent, de nou cu vechi, care oferă o „colecție" de peisaje exotice de o frumuseţe copleşitoare. Itinerariul croazierei vă va duce apoi în Seychelles, mai exact în Insula Mahe a arhipelagului, o bijuterie de smarald "aruncată" în apele turcoaz ale Oceanului Indian, unde veţi descoperi un paradis exotic, cu vegetaţie densă, cu plantaţii luxuriante de nucă de cocos, cu peisaje sălbatice, cu privelişti superbe care vă vor tăia respiraţia şi cu minunate recife de corali. Veți ajunge apoi în Madagascar, insula lemurienilor sau „Marea Insulă Roșie", care a stat mai mult de patru decenii sub semnul steagului negru cu capul de mort al piraţilor, unde veţi afla câte ceva din tradiţiile şi obiceiurile vechi de sute de ani ale triburilor de aici, cultura lor fiind încă cufundată în magie şi practici tabu. Croaziera se va încheia în Reunion, paradisul tropical muntos, acoperit de aroma vaniliei. Înlănțuite una câte una, amintirile vor alcătui în albumul dumneavoastră de călătorii un colier prețios de perle insulare, la care veți reveni mereu cu plăcere!

Perioada: 26.02 - 14.03.2020
Ziua 1 / 26.02.2020: Bucureşti - Frankfurt - Port Louis (Mauritius)

Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Frankfurt cu compania Lufthansa, zbor LH1423 (06:15 / 07:55), de unde se va pleca spre Port Louis cu zborul LH5430 (16:55 / 07:40).

Ziua 2 / 27.02.2020: Port Louis (Mauritius)
Sosire la ora 07:40 în Port Louis, capitala insulei Mauritius, situată în estul Oceanului Indian şi a insulei Madagascar. Insula Mauritius, "modelul lui Dumnezeu pentru Paradis", oferă un peisaj dramatic, cu piscuri sălbatice şi un platou de vegetaţie luxuriantă care alunecă uşor spre plajele cu nisip alb, în majoritate protejate de recifuri de corali. Varietatea culturală a creat un mediu urban complex, cu temple hinduse, moschei, biserici şi pagode budiste. Scriitorul Mark Twain spunea că "Mauritius-ul a fost făcut mai întâi, apoi raiul a fost copiat după el", iar cei care au fost măcar o dată aici vor fi de acord cu scriitorul. Transfer la hotel și timp liber pentru descoperirea oraşului Port Louis, al cărui centru găzduieşte frumoase clădiri coloniale, care sunt păstrate pentru valoarea lor istorică. Port Louis are de asemenea câteva așezăminte religioase remarcabile, precum Moscheea Jummah, cea mai mare de pe insulă, care datează de la mijlocul sec. al XIX-lea, un amestec interesant de stiluri arhitectonice indiene, creole şi islamice, sau Catedrala St. James și Catedrala St. Louis care atrag o mulţime de pelerini. Din Fortul Adelaide se poate admira o splendidă panoramă a orașului și a portului, iar pe Caudan Waterfront, o promenadă asemănătoare cu Victoria & Alfred Waterfront din Cape Town, vă veți bucura de splendida marină, de baruri, cafenele și de o mulțime de restaurante. Cazare la Hotel Le Suffren 4* (sau similar 4*).

Ziua 3 / 28.02.2020: Port Louis
Mic dejun. În această zi vom porni într-o excursie în care vom descoperi principalele atracții ale insulei. Vom vizita Parcul Casela care ocupă o suprafață de 25 ha și care adăpostește 140 de specii de păsări de pe toate continentele, porumbelul roz mauritan, o specie extrem de rară fiind atracția principală. Tot aici vom vedea broaște țestoase, printre care și o țestoasă uriașă care are peste 150 de ani, maimuțe și diferite specii de plante endemice. Ne vom îndrepta apoi către Cascada Chamarel, cea mai înaltă cascadă de pe insulă, după care vom ajunge la fascinanta atracție geologică "Cele 7 pământuri colorate", o varietate de nisip colorat, amestecat cu particule de sol de natură vulcanică, de culoare albastră, verde, roșie și galben, care se crede că s-a format prin răcirea cu viteze diferite a straturilor de rocă vulcanică, în urmă cu milioane de ani. Ne vom opri apoi pentru pauza de prânz la distileria de rom La Rhumerie de Chamarel, după care itinerariul zilei ne va conduce spre Alexandra și Black River Gorges, două cascade care se integrează inedit în peisajele luxuriante, tipice pădurilor tropicale, habitatul unor specii de păsări și plante endemice. Ne vom îndrepta apoi spre Grand Basin, lacul natural sacru pentru religia hindu, unde mii de pelerini se strâng anual pentru a celebra Maha Shivratree. Vom ajunge în finalul excursiei la Curepipe, orașul unde vom admira vulcanul stins Trou aux Cerfs, după care vom vizita centrul comercial Curepipe. Întoarcere pentru cazare în Port Louis la Hotel Le Suffren 4* (sau similar 4*).

Ziua 4 / 29.02.2020: Port Louis
Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale până la ora transferului în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Costa Mediterranea, al companiei Costa Cruise. Vom porni într-o călătorie fascinantă, către destinaţii exotice, cu plaje de nisip alb, păduri tropicale şi bogate recifuri de corali, în timpul căreia ne vom răsfăţa la bordul vasului, bucurându-ne de toate facilităţile oferite. Costa Mediterranea este un vas elegant, cu design interior contemporan, detalii fine şi opere de artă unice. Pe punţile exterioare veţi putea lenevi la soare, veţi putea face jogging privind în larg sau pur şi simplu vă veți putea distra la piscine, la discotecă sau la o lecţie de gătit. Un spaţiu deosebit de atractiv îl reprezintă restaurantul Argentieri, o construcție cu adevărat impresionantă prin al său balcon și cele 139 opere de artă lucrate în argint. Doriţi să vă relaxaţi în jacuzzi în timp ce priviţi spre mare? Atunci vă puteţi îndrepta paşii către unul dintre cele 4 jacuzzi. După cină, puteţi să vă relaxați la lounge-ul Giardino Isolabella, unde veți asculta cântăreți evoluând live sau veți vedea show-uri de dans spectaculoase. Vasul va pleca din port la ora 21:00. Pensiune completă şi cazare la bord.

Ziua 5 / 01.03.2020: Navigare spre Seychelles
Vom petrece o zi relaxantă pe mare, navigând spre Seychelles. Ne vom familiariza cu facilităţile vaporului de lux, cum ar fi: piscine, jacuzzi, centru de fitness, saună, saloane de masaj, bibliotecă, casino, restaurante, artere comerciale şi numeroase baruri. Seara ne vor aşteapta diverse spectacole de teatru, animaţie, muzică live şi bineînţeles, discotecă. Pensiune completă şi cazare la bord.

Ziua 6 / 02.03.2020: Navigare spre Seychelles
Ziua de astăzi va fi din nou una relaxantă pe mare, navigând spre Insula Mahe (Seychelles). Ne vom putea bucura de soare pe puntea vaporului, de plajă la piscină sau vom putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. Vom avea la dispoziţie nenumărate facilităţi şi numeroase moduri de a ne petrece timpul. Pensiune completă şi cazare la bord.

Ziua 7 / 03.03.2020: Victoria (Mahe - Seychelles)
Sosire la ora 08:00 în Victoria, capitala arhipeleagului Seychelles, situată pe Insula Mahe, cea mai mare din arhipelag. Arhipelagul Insulelor Seychelles, care este situat sub Ecuator, acoperă o suprafaţă de aprox. 400.000 km2 și este format din 114 insule, printre care Mahe, La Digue, Praslin şi Silhouette, unde veți putea descoperi frumuseţi paradisiace. Grădinile şi fructele tropicale, palmierii înalţi, precum şi limpezimea de cristal a Oceanului Indian, îşi lasă amprenta exotismului pur asupra acestui adevărat colţ de rai. Recifurile de corali, unele dintre cele mai mari din lume, formează lagune superbe. Broaştele ţestoase gigantice de uscat, precum şi mii de specii de păsări încântă ochii turiştilor. Un veritabil muzeu viu de istorie naturală şi un sanctuar al câtorva dintre cele mai rare specii de floră şi faună de pe pământ, Seychelles este singurul loc din lume unde se găsesc specii endemice unice cum sunt palmierii coco-de-mer, monument natural UNESCO, copacul-meduză sau păsări pe cale de dispariţie. Mahe este insula principală a arhipelagului şi unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ. Insula numără peste 70 de plaje cu nisip alb şi fin, acoperite de vegetaţie luxuriantă, de o frumuseţe deosebită. Vasul va staţiona în Victoria. Posibilitate de excursii opţionale care se pot achiziționa de pe vasul de croazieră. Vă recomandăm vizitarea insulei Praslin, a doua insulă ca mărime a arhipelagului şi a insulei La Digue. Pensiune completă şi cazare la bord.

Ziua 8 / 04.03.2020: Victoria - navigare spre Madagascar
Mic dejun. În prima parte a zilei vom avea posibilitatea de a pleca în excursii opţionale care se pot achiziționa de pe vasul de croazieră. Vă sugerăm vizitarea nordului insulei Mahe şi a capitalei, Victoria, prilej de a admira vegetaţia luxuriantă şi faimoasele plaje. În Victoria puteți vizita Grădina Botanică, unde veţi regăsi unele dintre cele mai reprezentative specii locale de floră şi faună, veți putea admira Librăria Naţională, Turnul cu Ceas, Muzeul Naţional și Catedrala. Vasul va ridica ancora la ora 18:00 și se va îndrepta spre Madagascar. Pensiune completă şi cazare la bord.

Ziua 9 / 05.03.2020: Navigare spre Nosy Be (Madagascar)
Ne vom putea bucura de soare pe puntea vaporului, de minunatele culori oferite de întinderile mării, de plajă la piscină sau vom putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. La bordul unui vas de croazieră, mai ales sub briza tropicală a oceanului, nu aveţi cum să vă plictisiţi niciodată! Seara ne vor aştepta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Pensiune completă şi cazare la bord.

Ziua 10 / 06.03.2020: Nosy Be (Madagascar) - navigare spre Diego Suarez (Madagascar)
Vasul va ajunge la ora 07:30 în Nosy Be, o minunată insulă tropicală, atracţia principală a insulelor Madagascar, care este numită şi "insula parfumată" datorită faptului că este un mare producător de ulei extras din florile copacului ylang-ylang. În capitala şi portul principal al insulei, numit Hell-Ville, trăiesc două treimi din totalul locuitorilor. La Muzeul Nosy Be sunt organizate expoziţii aparţinând triburilor locale Sakalava şi Antankarana. Posibilitate de excursii opţionale care se pot achiziționa de pe vasul de croazieră. Vă recomandăm vizitarea nordului insulei Nosy Be pentru a descoperi modul de viaţă şi cultura locuitorilor acestei insule. Vasul va ridica ancora la ora 18:00 și se va îndrepta spre Diego Suarez. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 11 / 07.03.2020: Diego Suarez (Madagascar)
Vasul va ajunge la ora 08:00 în Diego Suarez cunoscută și sub denumirea de Antsiranana. Vă recomandăm să porniți într-o expediție cu mașini 4x4 în interiorul insulei Madagascar pentru a ajunge la Red Tyingi, parcul natural unde se află formațiunile rezultate din eroziunea diferenţială, cularea roşiatică a solului oferind o imagine spectaculoasă. Vom traversa zone rurale, prilej cu care vom vedea stilul de viaţă tradițional, culturi agricole, păduri virgine și baobabi. Vasul va ridica ancora la ora 19:00 și se va îndrepta spre Tamatave. Pensiune completă şi cazare la bord.

Ziua 12 / 08.03.2020: Navigare spre Tamatave (Madagascar)
Zi petrecută pe ocean. Vă invităm să vă bucuraţi de activităţile propuse de echipajul vasului de croazieră. Pensiune completă şi cazare la bord.
Ziua 13 / 09.03.2020: Tamatave (Madagascar)
Sosire la ora 08:00 în Tamatave, unde veți avea posibilitatea de a alege dintre excursiile opţionale care se pot achiziționa de pe vasul de croazieră sau să vizitaţi Parcul Zoologic Ivoloina, faimos pentru lemurienii unici şi maimuţele prietenoase ce pot fi întâlnite aici. Vasul va ridica ancora la ora 19:00 și se va îndrepta spre Reunion. Pensiune completă şi cazare la bord.

Ziua 14 / 10.03.2020: Navigare spre Saint Denis (Reunion)
Zi petrecută pe ocean, în care vom putea beneficia de facilitățile vasului de croazieră. Pensiune completă şi cazare la bord.

Ziua 15 / 11.03.2020: Saint Denis (Reunion)
Mic dejun. Vom ajunge la ora 09:00 în Saint Denis, capitala insulei Reunion, insulă de origine vulcanică, care aparține Franţei, un paradis muntos, unde aroma vaniliei învăluie plajele cu nisip negru și piscurile împădurite. O mare parte a culturii franceze a pătruns în viaţa de zi cu zi a insulei, amestecându-se cu influenţele africane, indiene şi chineze, rezultând un minunat "twist" tropical. Plajele sunt printre cele mai fermecătoare din lume, înconjurate de largi bariere de corali. Deşi insula este excepţională şi apele mării sunt limpezi şi de culoare turcoaz, numărul mare de rechini face ca înotul şi sporturile nautice să nu fie principala atracţie a insulei. Foarte apreciate sunt traseele de drumeţii pe teren muntos şi văile vulcanice largi, înconjurate de munţi şi completate de cascade magnifice. Saint Denis seamănă îndeaproape cu un oraş francez mai ales în stilul arhitectonic, fiind şi centrul administrativ, comercial şi cultural al insulei. Excursii opţionale precum un tur în zona sălbatică a insulei sau pe muntele vulcanic Piton de la Fournaise până aproape de crater, unul dintre cei mai activi vulcani din lume care a erupt pentru prima dată acum 50.000 de ani și ultima dată în anul 2017, nu ar trebui ratate. Pensiune completă şi cazare la bord.

Ziua 16 / 12.03.2020: Saint Denis (Reunion) - navigare spre Port Louis (Mauritius)
Întreaga zi vasul va staționa în Reunion. Posibilitate de excursii opţionale care se pot achiziționa de pe vasul de croazieră. Vă recomandăm excursia la St-Gilles-les-Bains, stațiunea de vacanță renumită pentru atmosfera relaxată, agrement și divertisment, care oferă o varietate de magazine, restaurante, baruri. Plaja cu nisip alb Roches Noires este perfectă pentru iubitorii de sporturi nautice, dar și pentru plimbări pe promenadă sau pentru o plimbare cu Visiobul, o mică ambarcațiune cu nacela de sticlă, destinată descoperirii vieții marine în mediul său natural. Cel mai mare acvariu din arhipelagul Mascarene se află aici, cu bazine ce găzduiesc peste 500 de specii de pești și aprox. 200 de specii de viețuitoare acvatice, o sinteză a vieții marine. Vasul va ridica ancora la ora 18:00 și se va îndrepta spre Mauritius. Pensiune completă şi cazare la bord.

Ziua 17 / 13.03.2020: Port Louis (Mauritius)
Sosire la ora 08:00 în Port Louis. Posibilitate de excursii opţionale care se pot achiziționa de pe vasul de croazieră, sau relaxare pe una dintre plajele din zona Grand Baie. Vă recomandăm o excursie care include Grădina Botanică Pamplemousses, una dintre cele mai vechi din emisfera sudică ce adăpostește mii de plante endemice rare precum crinii giganți de Amazon și palmierii Talipot care înfloresc o dată la 60 de ani, vizitarea casei coloniale "Mon Plaisir" și vizitarea Muzeului Zahărului, prilej de a descoperi istoria insulei. Pensiune completă şi cazare la bord.

Ziua 18 / 14.03.2020: Port Louis (Mauritius) - Frankfurt - Bucureşti
Debarcare de pe vasul de croazieră și transfer la aeroport pentru plecarea spre Frankfurt cu zborul companiei Lufthansa, LH 5431 (09:25 / 18:40), de unde vom pleca spre Bucureşti cu zborul LH 1422 (20:30 / 23:50).

Cele mai bune oferte croaziere exotice in Asia si Oceanul Indian sunt chiar aici:)

Oferta speciala valabila in limita locurilor disponibile!

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro, 021.336.07.55 sau prin formularul de rezervare.

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul: Bucureşti - Frankfurt - Mauritius şi Mauritius - Frankfurt - Bucureşti
- transferurile aeroport - hotel - port - aeroport cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- turul insulei Mauritius
- 2 nopţi cazare cu mic dejun la hotel 4* în Mauritius
- 14 nopţi cazare pe vasul de croazieră Costa Mediterranea
- pensiune completă pe vas
- activităţi de recreere pe vas: piscine, teatru, discotecă, bibliotecă etc.
- participare la activităţile zilnice: jocuri, căutări de comori, quizz-uri, turnee, karaoke, cursuri de dans, petreceri tematice
- transferurile, tururile, croazierele şi excursiile menţionate în program
- conducător român de grup
- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 2000 euro/persoană (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximă de 74 ani împliniți

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 495 euro/pers. care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe portuare: 240 euro/pers. (se achită din țară)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale etc.
- bacşişuri: 20 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- taxe pentru serviciile la bordul vasului: 12 euro/pers./zi şi 6 euro/copil (4-14 ani)/zi, conform regulilor de pe vas, care se vor achita personal
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local

Modalitate plata: numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii pe email).

Pentru aceasta calatorie este nevoie de pasaport - document valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Tariful este de persoana/loc in cabina dubla, difera in functie de tipul de cabina, la care se adauga taxele portuare, guvernamentale si de zboruri.

CONDIŢII DE PLATĂ:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- termen final de plată: 14 ianuarie 2020
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte.

NOTĂ:
- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii
- taxele de port se pot modifica de către autoritatea portuară
- toate cabinele sunt dotate cu o baie privată (cu cabină de duş şi toaletă), aer condiţionat, televizor cu satelit, linie directă de telefon pentru apeluri pe navă, minibar, mic seif şi uscător de păr
- pentru mai multe informaţii legate de flota Costa Cruise, descrierea cabinelor, facilitaţilor etc., vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei: https://www.costacruise.com/

ACTE NECESARE PENTRU CĂLĂTORIE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei; nu se acceptă paşapoarte temporare
- o persoană sub 21 de ani nu poate să rezerve o cabină în croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepţia cazului în care este însoţită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârsta de 21 de ani
- orice minor sub 18 ani care nu călătoreşte în compania părinţilor săi, trebuie să prezinte, în momentul îmbarcării, o scrisoare notarială (în limba engleză) prin care părinţii îşi dau acordul cu privire la călătoria minorului şi autorizează persoana care îl însoţeşte pe minor să semneze în cazul aplicării tratamentului de urgenţă recomandat de doctorul de la bordul vasului sau în cazul practicării anumitor activităţi sportive la bord; în plus, persoana respectivă trebuie să aibă şi cazier judiciar la ieşirea din România
- părinţii sau tutorii legali care călătoresc cu un minor cu un nume diferit decât al acestora, sunt obligaţi să prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divorţ etc.), pentru a dovedi că sunt părinţii sau tutorii copiilor în cauză

Rezerva
Alte oferte