De la: 990 €
+ taxe
Rezerva

Croazieră Qatar, Emirate, Oman (11 nopți) cu zbor inclus!

Croazieră Qatar, Emirate, Oman (11 nopți) cu zbor inclus!

Croaziera cu insotitor roman si zboruri incluse!

Vapor MSC Lirica, perioada 16- 27 ianuarie 2020, zboruri directe Fly Dubai, cazare 11 nopti pe vas cu pensiune completa!

Toate transferurile incluse, bonus asigurare de calatorie medicala si storno.

Inclus in pret pachet 3 excursii:

- tur panoramic cu ghid local al oraşului Dubai
- tur panoramic cu ghid local al oraşului Doha
- tur panoramic cu ghid local în oraşul Muscat

Vă invităm să descoperiţi câteva dintre țările Golfului Persic de-a lungul unei croaziere pe elegantul vas MSC Lirica, construit în anul 2003 şi renovat în totalitate în 2015. Veți avea ocazia de a descoperi Dubai-ul, cel mai spectaculos oraş al Golfului Persic, ce epatează cu cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, Abu Dhabi-ul, cu cea mai mare moschee din Emiratele Arabe Unite, Insula Sir Bani Yas Is cu parcul natural ce deţine o impresionantă colecţie de animale africane, Doha, perla Golfului Persic ce ţine să întreacă prin spectaculozitate celelalte rivale din zonă, Muscat-ul, cu spiritul său mai conservator şi nu în ultimul rând Khasab-ul, cu spectaculoasele sale fiorduri. Veți trăi o experiență unică într-o lume plină de contraste, un mixt inedit între tradiții și concepte arhitecturale futuristice, toate într-un mănunchi de perle pe care le veţi descoperi în această croazieră arabă.

Perioada: 16.01 - 27.01.2020
Ziua 1 / 16.01.2020: Bucureşti - Dubai

Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul Henri Coandă, la ora 12:30 (în fața ghişeului de îmbarcare al companiei Qatar Airways). Plecare spre Dubai cu compania Fly Dubai, zbor FZ 1798 (14:25 / 21:15). După sosirea în Dubai vom fi transferaţi în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră MSC Lirica al companiei MSC Cruises.

Ziua 2 / 17.01.2020: Dubai
Mic dejun. În această dimineață vom porni alături de însoțitorul de grup și de ghidul local într-un tur organizat exclusiv pentru grupul nostru, prilej cu care vom descoperi Dubai-ul, supranumit perla Emiratelor Arabe Unite, un oraş fascinant situat în Golful Persic, unul dintre cele şapte emirate. Arhitectura impunătoare şi cultura sofisticată fac din Dubai una dintre cele mai frumoase destinaţii turistice din lume. În timpul turului vom admira insula artificială Jumeirah Palm, una dintre cele trei insule artificiale care au extins ţărmul Dubaiului cu aprox. 520 km, Moscheea Jumeirah, una dintre cele mai frumoase şi grandioase moschee din Orientul Mijlociu, Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, celebrele mall-uri, zona rezidenţială şi fascinantul Muzeu al Dubaiului, găzduit de fostul fort, cea mai veche clădire din oraş. Nu va fi ratată ocazia de a petrece puţin timp în piaţa materialelor textile sau de a face o plimbare pe canal cu "abra", vestitul taxi local pe apa, spre bazarurile de condimente şi de aur. Întoarcere la bordul vasului de croazieră pentru cină și cazare. Vasul va părăsi portul la ora 22:00.

Ziua 3 / 18.01.2020: Abu Dhabi
Mic dejun. La ora 07:00 vasul va ajunge în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, care până în urmă cu 40 de ani, era doar un mic sat pescăresc și care în numai câteva decenii, după ce au fost descoperite depozitele mari de petrol, a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă. Vasul va rămâne în port până la ora 21:00, timp în care veți putea descoperi atracțiile orașului individual sau prin excursiile opționale achiziționate de pe vas. Vă sugerăm un tur panoramic de oraş, care vă va oferi posibilitatea de a cunoaşte istoria şi cultura acestui stat. Veți putea vizita Marea Moschee, cea mai mare din Emirate, fondată de Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, în interiorul căreia se află cel mai mare covor din lume, cu o suprafață de 5627 m2 şi cel mai mare candelabru, cu un diametru de 10 m, veți putea admira palatele emirilor, Palatul Prezidenţial, hotelul palat - "Palatul Emiratelor", veți putea vizita Insula Saadyat, situată la 500 m distanță faţă de țărm, un proiect mixt, comercial, rezidenţial şi de agrement în curs de dezvoltare, care promite să devină centrul cultural din Abu Dhabi, găzduind cea mai mare concentraţie de obiective culturale din lume, precum Muzeul Naţional Zayed, Louvre Abu Dhabi şi Guggenheim Abu Dhabi, toate proiectate de laureaţi ai Premiului Pritzker. Pensiune completă și cazare la bord.

Ziua 4 / 19.01.2020: Sir Bani Yas Is
Mic dejun. La ora 08:00 vasul va ajunge în Sir Bani Yas Is, insulă localizată în Golful Persic, între Dubai şi Bahrain. Insula va putea fi explorată în cadrul excursiilor opționale, achiziționate de pe vas, însă deoarece insula a devenit un sanctuar al animalelor sălbatice, mai mult de jumătate de suprafaţă fiind alocată Arabian Wildlife Park, rezervație naturală fondată în anul 1970, vă recomandăm să o descoperiți. Navigarea se va relua la ora 17:00. Pensiune completă și cazare la bord.

Ziua 5 / 20.01.2020: Doha
Mic dejun. La ora 10:00 vasul va ajunge în Doha, capitala Qatarului, una dintre destinaţiile cele mai căutate pentru festivaluri, evenimente, dar şi pentru cumpărături. Fremătând de activitate, oraşul Doha este cunoscut ca fosta "perlă" a satelor de pescuit, aflat într-o continuă schimbare, fiind motorul economiei ţării, iar desemnarea statului Qatar ca viitoare gazdă a campionatului Mondial de Fotbal în 2022 este o dovadă în plus a puterii investiţiilor derulate în această parte a lumii. În această dimineață vom porni alături de însoțitorul de grup și de ghidul local într-un tur organizat exclusiv pentru grupul nostru în Doha, în timpul căruia vom vedea celebra piaţă arabă Souq Waqif, piaţa de aur Gold Souq, piaţa de şoimi, complexul rezidenţial ultraluxos Pearl Qatar, creat în Golful Arabiei pe o distanţă de 32 km pe mai multe insule artificiale construite la doar 350 m de ţărm, fiind o replică a celebrului proiect "The Palm" din Dubai, Clubul de Golf Doha, unul dintre primele cluburi cu terenuri cu iarbă construit vreodată în Orientul Mijlociu, complexul sportiv de 250 de hectare Sports City, care a găzduit Jocurile Asiatice în anul 2006, zona comercială din port, Al-Corniche, o promenadă lungă de pe litoralul golfului, care oferă privelişti frumoase asupra insulei Palm Tree şi a zgârie-norilor din oraş, piaţa de fructe şi legume şi piaţa de cămile. Întoarcere la bordul vasului de croazieră pentru cină și cazare. Vasul de croazieră va rămâne peste noapte în portul din Doha, beneficiind astfel de încă o zi în care ne vom putea bucura de farmecul capitalei Qatarului.

Ziua 6 / 21.01.2020: Doha
Mic dejun. În această zi veți putea explora în continuare zona achiziționând o excursie opțională de la bordul vasului de croazieră sau veți putea explora individual orașul, prilej de a vizita Muzeul Naţional Qatar, Muzeul de Artă Islamică sau un souq pentru a achiziționa suveniruri. Navigarea se va relua la ora 18:00. Pensiune completă și cazare la bord.

Ziua 7 / 22.01.2020: Navigare
Mic dejun. O zi în care ne vom putea bucura de soare pe puntea vaporului, de minunatele culori oferite de întinderile mării, de plajă la piscină sau vom putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. Seara veți putea asista la un spectacol, veți putea asculta muzică live sau veți putea dansa la discotecă. La bordul unui vas de croazieră, mai ales sub briza mării, nu aveţi cum să vă plictisiţi niciodată! Pensiune completă şi cazare la bord.

Ziua 8 / 23.01.2020: Muscat
Mic dejun. La ora 08:00 vasul va acosta în portul din Muscat, capitala sultanatului Oman, care în traducere din limba arabă înseamnă "loc de acostare", dat fiind faptul că este situată într-un port natural la Marea Arabiei, de-a lungul Golfului Oman, în imediata apropiere a Strâmtorii Hormuz, unde albastrul Oceanului Indian se întâlnește cu deșertul străbatut de beduini. Muscatul este unul dintre cele mai vechi orașe din Orientul Mijlociu, datând încă din sec. al II-lea. În antichitate a fost centrul comerțului cu tămâie dintre sudul Arabiei, Grecia, Roma și întreaga Mediterană, numit pe atunci Khour Rouri, pe care grecii l-au redenumit ulterior Muscat. În această dimineață vom porni alături de însoțitorul de grup și de ghidul local într-un tur organizat exclusiv pentru grupul nostru în Muscat, prilej cu care vom vedea cum arhitectura modernă se împletește cu stilul tradițional al construcțiilor și de a descoperi cum un oraș modern coexistă în armonie cu legenda Reginei din Saba și a lui Sindbad Marinarul. În timpul turului vom avea ocazia de a admira frumoasele clădiri din cartierul ambasadelor, clădirea Operei, cu o capacitate de 1100 locuri, construită în anul 2011 la ordinul sultanului Qaboos, Marea Moschee (exterior) inaugurată de Sultanul Omanului în anul 2001, una dintre cele mai mari din lume care poate adăposti în același timp 20.000 de credincioși şi exoticul Muttrah Souq, de unde vom putea cumpăra tradiţionalele bijuterii de argint lucrate manual. Vom vizita în continuare muzeul particular Bait Al Zubair, care conţine colecţii de arme, bijuterii, hărţi, îmbrăcăminte şi cărţi, ne vom plimba apoi de-a lungul frumoasei faleze, vom vizita coloratul Souq Muttrah şi piaţa de peşte, pentru ca în final, să admirăm din exterior splendoarea palatului Al Alam, reşedinţa Sultanului Qaboos, situat strategic între cele două fortăreţe, Jalali şi Mirani, construite de portughezi în sec. al XVI-lea. Întoarcere la bordul vasului de croazieră pentru cină și cazare. Vasul de croazieră va rămâne peste noapte în portul din Muscat, beneficiind astfel de încă o zi în care ne vom putea bucura de farmecul sultanatului. Seara, se pot face plimbări individuale în vechiul port Muttrah, inima vechiului oraș. Pensiune completă și cazare la bord.

Ziua 9 / 24.01.2020: Muscat
Mic dejun. În această zi veți putea explora în continuare zona achiziționând o excursie opțională de la bordul vasului de croazieră; vă recomandăm excursia în care veți descoperi fortărețele de la Nizwa și Jabreen. Veți străbate un traseu cu peisaje splendide, pe unde cândva au trecut şi călători celebri precum Marco Polo şi Ibn Battuta. Veți ajunge la Nizwa, fosta capitală a dinastiei Julanda în perioada secolelor VII - VI î.e.n., este acum una dintre cele mai mari atracţii turistice ale Omanului, datorită construcţiilor încărcate de istorie. Veți vizita fortul din Nizwa, care domină întreaga zonă, fiind cel mai mare fort din Peninsula Arabică, construit în anul 1660, prilej cu care vom putea fotografia turnul său enorm, construit în sec. al XVII-lea de Sultanul Bin Saif pentru a apăra drumul spre interiorul țării. Tot aici veți avea prilejul de a vizita souq-ul, vestit pentru bijuteriile din argint ale beduinilor. Vă veți îndrepta apoi spre Jabreen, pentru a vizita cel mai frumos castel omanez, construit în sec. al XVII-lea de Yaruba Imam Bil'arab bin Sultan, care a și fost îngropat aici. Veți admira plafoanele castelului frumos împodobite cu motive islamice, iar din vârful castelului vă veți bucura de o frumoasă panoramă. Navigarea se va relua la ora 18:00. Pensiune completă și cazare la bord.

Ziua 10 / 25.01.2020: Khasab
Mic dejun. La ora 09:00 vasul va acosta în portul din Khasab, capitala peninsulei Musandam, cunoscută şi sub denumirea de „Norvegia Arabiei". Vom avea timp liber pentru activităţi individuale, relaxare sau, opţional, croazieră cu un vas tradiţional local, "dhow", de la bordul căruia veţi putea admira fiordurile Golfului Arabiei, satele pescăreşti şi apa turcoaz care contrastează cu albul dealurilor calcaroase care domină zona. Navigarea se va relua la ora 18:00. Pensiune completă și cazare la bord.

Ziua 11 / 26.01.2020: Dubai
Mic dejun. Vasul de croazieră MSC Lirica va reveni în Dubai unde va rămâne peste noapte. În această zi veți putea explora în continuare zona achiziționând o excursie opțională de la bordul vasului de croazieră sau veți putea explora individual orașul, prilej de a vizita Dubai Mall, să urcaţi în cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, să luaţi prânzul la Burj al Arab, hotelul emblematic al Dubaiului sau să mergeţi într-un safari în deșert. Pensiune completă și cazare la bord.

Ziua 12 / 27.01.2020: Dubai - București
Mic dejun. După debarcare vom beneficia de timp liber pentru activități individuale și ultimele cumpărături. Până la ora transferului către aeroport (aprox. 15:30) bagajele vor rămâne în port. Plecare spre București cu zborul companiei Fly Dubai FZ 1795 (19:00 / 22:30).

Tariful incepe de la, este de persoana loc in cabina dubla, la care se adauga taxele de zboruri si portuare- detalii mai jos la SERVICII.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile.

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti - Dubai - Bucureşti cu compania Fly Dubai
- 11 nopţi cazare cu pensiune completă inclusiv apă, limonadă, ceai și cafea la dozator, pe vasul de croazieră MSC LIRICA
- tur panoramic cu ghid local al oraşului Dubai
- tur panoramic cu ghid local al oraşului Doha
- tur panoramic cu ghid local în oraşul Muscat
- activități de recreere pe vas: piscină, teatru, discotecă, bibliotecă, fitness, saună
- transferurile aeroport - port - aeroport Dubai
- ghizi vorbitori de limbă engleză
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: PACHET TURIST PLUS PREMIUM GENERALI care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 30.000 euro/pers. (cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, însă care nu este menită a acoperi complicațiile sau recidivele bolilor/afecțiunilor de care dumneavoastră suferiți anterior începerii călătoriei) și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă tariful total al circuitului (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei; se poate încheia turiștilor cu vârsta maximă de 74 ani împliniți

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 210 euro/pers. care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică
- taxe şi servicii portuare: 170 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi, etc.
- bacșișuri pentru croazieră: 12 euro/pers. (vor fi achitate direct de către turişti la sfârşitul croazierei odată cu celelalte cheltuieli opţionale de pe vas)
- bacşişuri: 30 euro/pers. pentru şoferi şi ghizi locali, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita cel mai târziu conducătorului de grup la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
• Excursie opțională la Abu Dhabi: aprox. 69 euro/pers.
• Excursie opțională în Sir Bani Yas Is - Jeep Safari Adventure: aprox. 59 euro/pers.
• Excursie opțională la Nizwa & Jabreen Castles: 95 euro/pers.
• Excursie opțională în Khasab - croazieră prin fiorduri: aprox. 85 euro/pers.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Pentru inscriere ne transmiti copii de buletin sau pasaport ale tuturor calatorilor.

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- termen final de plată: 16 decembrie 2019
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte

Se pot rezerva la cerere cabine cu balcon. Suplimentul de single se calculează la cerere în funcție de disponibilitatea cabinelor de pe vasul de croazieră.

NOTĂ:
- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii
- taxele de port se pot modifica de către autoritatea portuară
- pentru mai multe informaţii legate de flota MSC, descrierea cabinelor, facilităţilor, etc. vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei www.msccruises.com

IMPORTANT !!!
Documente necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei (nu se acceptă paşaport temporar)

O persoană sub 21 de ani nu poate să rezerve o cabină în croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepţia cazului în care este însoţită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârsta de 21 de ani.

Sursa foto: Depositphotos.

Rezerva
Alte oferte