De la: 1999 1799 € Rezerva

Croazieră Thailanda- Malaezia- Singapore (14 nopţi), cu zbor inclus și însoțitor român!

Croazieră Thailanda- Malaezia- Singapore (14 nopţi), cu zbor inclus și însoțitor român!

Croaziera ASIA de Sud (Cambodgia, Thailanda, Malaezia, Singapore), vas Costa Mediterranea cu zboruri incluse Otopeni- Singapore, transferuri aeroport-vapor, 14 nopti pensiune completa pe vas si insotitor roman de grup.

Perioada: 8- 23 Ianuarie 2021.

Durată : 14 nopţi/15 zile pe vapor + 1 noapte cu mic dejun in Singapore (hotel 4 stele).

DISCOUNT-ul de - 400 euro/cabina este valabil pentru rezervare pana la 2 Martie.

Pretul este complet, TOTAL de persoana/loc in cabina dubla si include taxele portuare si de zboruri internationale.

Porturi: Singapore- Koh Samui (Thailanda)- Laem Chabang (Thailanda)- Sihanoukville (Cambodgia)- pe mare- Singapore- pe mare- Langkawi (Malaezia)- Phuket (Thailanda)- Penang (Malaezia)- Port Kelang/ Kuala Lumpur (Malaezia)- Singapore.

Afla mai multe in randurile de mai jos:

Vasul de croaziera Costa Fortuna se poate numi "Muzeul de pe apa" deoarece mai mult de 4.800 de tablouri si sculpturi sunt expuse aici. Acestea, impreuna cu decorul care combina elemente ale Renasterii italiene si a istoricului calatoriilor pe mare rezulta o lume ce intruchipeaza eleganta aristocratiei. Zonele publice ale Costei Fortuna poarta numele navelor italiene transatlantice si anul in care acestea au lansate: Rex 1932 - teatrul, Michelangelo 1965 - Restaurant, Conte di Savoia 1932 - barul principal etc. Puntile de pasageri poarta numele porturilor unde aceste nave acostau.

Ziua 1, 08 Ianuarie 2021, Bucuresti - Singapore
Întâlnire cu insoțitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru zborul nostru către Singapore

Ziua 2, 09 Ianuarie 2021, Singapore
Impresionanta insulă-țară-oraș te va uimi din primele clipe în care vei păși pe teritoriul său, începând cu aeroportul Changi, unul dintre cele mai mari din lume, o adevărată atracție turistică în sine. Fie că e vorba de o clădire futuristă, un parc deosebit sau un monument, Singapore te va surprinde la orice pas! îmbarcare pe Costa Mediterranea, prima zi a croazierei noastre în Asia. Plecarea navei din port: 8PM

Ziua 3, 10 Ianuarie 2021, Zi pe mare!
Azi navigăm! Timp din belșug pentru a vedea un spectacol de teatru sau să ne relaxăm la piscine sau să savurăm un cocktail delicios într-unul din barurile de pe navă! Fiind zi pe mare, au loc o multitudine de activități cu echipa de divertisment. Doar să citiți cu atenție programul primit în cabină, pe tot parcursul zilei se întamplă ceva interesant!

Ziua 4, 11 Ianuarie 2021 (8AM - 18PM), Koh Samui Thailanda
Insula Koh Samui a fost binecuvântată cu o abundență de resurse naturale, plaje cu nisip alb, recife de corali care atrag anual milioane de turiști de pretutindeni. Plajele principale de pe insulă sunt Chaweng și Lamai, zone care impresionează printr-un farmec aparte. Cei mai curajoși pot face scufundări, lumea din adâncuri este de o complexitate uriașă, iar fauna și plantele subacvatice sunt cu adevărat deosebite.

Zilele 5 - 6, 12 - 13 Ianuarie 2021 (07AM - 06PM), Laem Chabang, Thailanda
Laem Chabang este cel mai mare port al țării iar frumusețea plajelor și viața de noapte or să vă uimească. De aici puteți merge în numeroase excursii în Bangkok: capitala țării care este unul dintre cele mai importante orașe, nu doar din punct de vedere cultural, economic și administrativ ci și turistic. În Bangkok veți descoperi atât un oraș modern, cât și unul tradițional, în care cele două influențe se îmbină perfect. Cele mai importante obiective turistice din oraș sunt: Grand Palace, Templul lui Buddha înclinat - Wat Pho, Templul lui Buddha de Smarald, Wat Arun - Templul Zorilor, Templul lui Buddha de Aur - Wat Traimit, Muntele de Aur - Wat Saket, Templul Suthat, Palatul Vimanmek.

Ziua 7, 14 Ianuarie 2021 (9AM -18PM), Sihanoukville, Cambodgia
Situat în partea de est a Golfului Thailandei, Sihanoukville este renumit pentru plajele și cazinourile sale. A fost fondat în 1964 și este mult mai urban și modern decât alte orașe cambodgiene. Este recomandată o excursie la Phnom Penh pentru a vizita Palatul Regal sau la satul Kampot cu ale sale peisaje compuse din câmpuri de orez și arhitectura clasică franceză colonială. Seara petrecem noul an în restaurantul a la carte!

Ziua 8 , 15 Ianuarie 2021, Zi pe mare
Începem luna ianuarie relaxându-ne pe Costa Mediterranea și bucurându-ne de caldura Asiei!

Ziua 9, 16 Ianuarie 2021 (09AM - 8PM), Singapore
Marina Bay, cea mai importantă și cunoscută zonă din Singapre, locul preferat pentru turiști dar și locuitori, găzduiește una din clădirile iconice ale orașului - hotelul Marina Bay Sands. În aceeasi zonă găsim Gardens by the Bay - grădini imense cu sere, plante și frumusețe naturală oriunde ne-am arunca privirea!

Ziua 10, 17 Ianuarie 2021, Zi pe mare!
Azi navigăm! Timp din belșug pentru a vedea un spectacol de teatru sau să ne relaxăm la piscine sau să savurăm un cocktail delicios într-unul din barurile de pe navă!

Ziua 11, 18 Ianuarie 2021 (08AM - 07PM), Langkawi, Malaezia
Langkawi este un arhipelag de 99 insule din Marea Andaman și au statutul de Geoparc Mondial fiind pe lista UNESCO. Peisaje uimitoare, carsturi, peșteri și fosile rezultate dintr-o moștenire geologică de peste 500 milioane de ani, insula conține formațiuni unice care ne uimesc și pun imaginația la încercare!

Zilele 12 - 13, 19 - 20 Ianuarie 2021 (07AM - 06PM), Phuket, Thailanda
Insula Phuket este una dintre cele mai mari insule ale Thailandei, dar și una dintre cele mai frumoase, numită adesea „Perla Sudului" cu plaje cu nisip alb, golfuri linistite și păduri tropicale. Cele mai importante atracții turistice de aici sunt bineînțeles plajele precum Patong, Karon, Kata etc. Însă Phuket oferă o gamă largă de activități, de la călătorii pe cont propriu la excursii ghidate. Wat Chalong este cel mai vizitat templu budhist din Phuket, datează de 150 ani și găzduiește 36 de buddha de aur!

Ziua 14, 21 Ianuarie 2020 (08AM - 06PM), Penang, Malaezia
Deși este cel mai mic stat din Malaezia, Insula Penang este una dintre cele mai vibrante și cosmopolite destinații din Asia. Insula este bogată în plaje pline de palmieri, sate pescărești, junglă muntoasă, faună sălbatică și livezi cu arbori de nucșoară. Penang a servit de mult timp ca punct de legătură între marile regate ale Asiei și a fost un important centru de desfacere pentru piețele Europei și Orientului Mijlociu. Pentru a descrie perfect orașul Penang combinați trei culturi distincte și antice: chineză, indiană și britanică cu cea indigenă!

Ziua 15, 22 Ianuarie 2020 (08AM - 06PM), Klang, Malaezia
Klang, numit și Kelang, este un oraș cu o lungă istorie în comerț și rezultat dintr-un amestec vibrant al celor trei mari grupuri etnice ale Malaeziei - malaezienii, chinezii și indienii. Faceți un pas înapoi în timp vizitând centrul Klang. Purtat de istorie și tradiție, acest oraș fermecător păstrează nenumărate amintiri ale trecutului său distinct, de la clădiri istorice, temple hinduse, moschei și galerii regale, până la arhitectura colonială a cartierelor comerciale și a piețelor colorate ale„Marii Indii". Nu ratati o excursie la Kuala Lumpur sau o vizită la Pesterile Batu, sunt o bogație de culoare!

Ziua 16, 23 Ianuarie 2020, Singapore - București
Debarcare, transfer și zbor spre casă.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Tariful include:
- Cazare 14 nopți la bordul navei de croazieră în functie de tipul de cabină ales
- Pensiune completă la bordul navei, ceai, cafea si apă (la dozator) în restaurantul bufet;
- Un program bine planificat de activități în zilele petrecute în largul mării și o mare varietate de oferte de divertisment seara
- Participarea la activitățile de la bordul navei de croazieră
- Cazare 1 noapte cu mic dejun la hotel 4* în Singapore
- Transfer aeroport - hotel - port - aeroport
- Taxe portuare și de aeroport
- Însoțitor de grup român

Tariful nu include:
- Excursii la țărm
- Servicii medicale la bord
- Articolele puse la vanzare în magazinele de la bord
- Internetul
- Asigurarea medicală
- Taxa pentru servicii la bord: 10 euro/ pers/zi
- Cheltuieli la bord, băuturile servite pe navă.

Pentru inscriere ne transmiti copii de buletin sau pasaport valabile.

ACTE NECESARE in calatorie:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei.

Esalonare plati, se poate plati in lei sau in euro astfel: avans de 40 % la inscriere.
Diferenta se achita cu pana la 60 de zile inainte de plecare.

Pretul incepe de la, este de persoana/loc in cabina dubla interioara si difera in functie de tipul de cabina (suplimentele pentru cabine single, triple sau quad vor fi comunicate la cerere).

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie Raiffeisen Bank/ OTP Bank din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale iar sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele agentiei. Locurile sunt limitate, inscrierile au loc pana la ocuparea ultimelor locuri, lucru care se poate intampla in orice moment.

Fotografii: depositphotos, pixabay.

Rezerva
Alte oferte