De la: 2195 € Rezerva

Croazieră Thailanda-Malaezia- Singapore (9 nopti), cu zbor inclus și însoțitor român

Croazieră Thailanda-Malaezia- Singapore (9 nopti), cu zbor inclus și însoțitor român

Croaziera cu zboruri incluse Thailanda-Malaezia- Singapore, perioada 14- 24 aprilie 2020, cu zboruri Air France-KLM, cazare 9 nopti, imbarcare/debarcare in Singapore (vapor Quantum of the Seas!).

Tariful este complet, total/persoana/ loc in cabina dubla cu taxe portuare, cazari, transferuri si bilete de avion incluse!

Descopera avantajele si serviciile incluse:

• 2 nopti de cazare cu demipensiune la hotelul Bintan Lagoon 4* sau similar in Bintan;

• 5 nopti cazare pe vasul Quantum of the Seas in functie de tipul de cabina ales;

• pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, ceaiul de dupa amiaza, cina. Bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator);

• activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;

• 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus la hotelul Grand Copthorne Waterfront 5* sau similar in Singapore;

• tur de oras cu ghid local in Singapore • transport cu autocar pe tot parcursul turului conform programului

• insotitor roman de grup

• taxele portuare (pot duferi modificari) • taxele de aeroport

Programul circuitului:

Ziua 1 (14.04): BUCURESTI - PARIS - SINGAPORE Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 12:00 pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Singapore. Decolare la ora 14:30. Sosire in Paris la ora locala 16:40. Plecare spre Singapore la ora 19:50.

Ziua 2 (15:04): SINGAPORE - BINTAN Sosire in Singapore la ora locala 15:45. Transfer in portul orasului pentru imbarcare pe ferryboat spre Insula Bintan. Cazare si cina la hotel Bintan Lagoon 4* (cina este cu bauturi incluse: apa, bauturi racoritoare, bere, vin local).

Ziua 3 (16.04): BINTAN Mic dejun. Insula Bintan este cea mai mare insula din Arhipelagul Riau al Indoneziei, situata la 48 km sud-est de Singapore (statiunile din zona de nord, Bintan si Lagoi, apartin statului Singapore). Astazi ne putem relaxa, bucurandu-ne de soare, plaja si de toate facilitatile hotelului in care suntem cazati: 2 piscine, minigolf, badminton, basket, tenis de masa, tenis de camp, biliard, biciclete electrice, jetski, kayak. Va propunem pentru aceasta zi si o excursie optionala: turul sudic al Bintanului, pret informativ: 120 Euro/persoana, minim 20 participanti. In cadrul excursiei vom vizita Tanjung Pinang (capitala insulei Bintan) cel mai mare oraș din insula Bintan. Pe drumul spre Tanjung Pinang, vizitam zona Senggarang pentru a vedea un sat traditional si templul BanyanTree. Apoi vom vizita o ferma pescareasca. In cadrul excursiei urmeaza sa vedem si insula Penyengat, iar pranzul il vom servi intr-un restaurant din capitala. Tot in cadrul excursiei vom ajunge si la Bintan Mall (piata locala). Cazare si cina la hotel Bintan Lagoon 4* (cina este cu bauturi incluse: apa, bauturi racoritoare, bere, vin local).

Ziua 4 (17.04): BINTAN - SINGAPORE (plecarea vasului spre Malaezia) Mic dejun. Vom face check out-ul de la hotel in jurul orei 11:00 si vom pleca spre port pentru imbarcare pe ferryboat spre Singapore. Sosim in Singapore dupa 45 minute de mers cu ferryboat-ul. Ne indreptam spre portul orasului pentru a ne imbarca pe vasul de croaziera Quantum of the Seas. La momentul lansarii sale, in anul 2014, vasul Quantum of the Seas, era cel mai avansat vas de croaziera din lume din punct de vedere tehnologic. Pe vas va veti putea bucura de Royal Esplanade si The Via, artere de shopping identice cu cele ale unui mall, de o zona uriasa Vitality Spa&Fitness Center, Bionic Bar (barul unde robotii iti pregatesc cocktailul preferat), Royal Theater (teatru dotat cu cinema 3D, unde au loc si spectacole de balet si show-uri de Broadway), Solarium Lodge (zone de piscine adults only) si multe alte atractii care ne vor astepta la bordul vasului de croaziera. Vasul de croaziera va pleca din portul din Singapore spre Malaezia la ora 17:00.

Ziua 5 (18.04): KUALA LUMPUR (Port Klang) Mic dejun. Astazi, in jurul orei 08:00 dimineata, vasul de croaziera va ajunge in portul din Kuala Lumpur, unde va ramane pana la ora 17:00. Vom avea ocazia sa vizitam Kuala Lumpur, capitala si totodata cel mai mare oras din Malaezia in cadrul excursiei optionale, tur de oras Kuala Lumpur. Pret informativ: 80 Euro/persoana. Fondat in 1857 ca oras minier pentru extragerea cositorului, Kuala Lumpur este astazi unul dintre cele mai moderne orase din Asia. In cadrul turului vom ajunge si la celebrele turnuri Petronas Twin Towers, cele mai inalte cladiri gemene din lume, un adevarat simbol al ingeniozitatii si al ambitiei locale. Ne vom opri si la Tugu Negara pentru a admira Monumentul National ridicat in amintirea celor care si-au dat viata in lupta pentru libertate, in timpul ocupatiei japoneze din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Dupa vizitarea obiectivelor turistice vom avea si timp liber la dispozitie pentru cumparaturi.

Ziua 6 (19.04): PENANG Mic dejun. Vasul Quantum of The Seas va ajunge in portul din Penang la ora 08:00 dimineata si va pleca de aici spre Thailanda la ora 17:00. Penang este o combinatie incantatoare intre natura, cultura si istorie. Unul dintre cele mai lungi poduri din Asia se afla aici, legand Penang de Seberang Perai. Excursie optionala: atractiile si mostenirea culturala a Penangului, pret informativ: 100 Euro/persoana. Aceasta excursie optionala ne va purta intr-o aventura plina de culoare locala, in care vom descoperi o parte din frumusetile autohtone: Templul Kek Lok Si (cel mai mare templu budist din Malaezia, construit in 1891, un templu plin de sculpturi si picturi murale), Templul lui Budha Inclinat (un templu in stil thailandez cu o statuie inclinata a lui Budha placata cu aur), Fort Cornwallis (fort construit in secolul al XVIII-lea de catre englezi).

Ziua 7 (20.04): PHUKET Mic dejun. Astazi vasul de croaziera va ajunge la ora 08:00 dimineata in portul din Phuket, unde va stationa pana la ora 20:00. Excursie optionala: tur de Phuket, pret informativ 90 Euro/persoana. Ne vom bucura in cadrul excursiei optionale de spatiile sacre din Phuket si de aromele thailandeze. Excursia va include opriri la: Templul Wat Chalong (cel mai mare si cel mai important templu din Phuket), statuia Big Buddha (o statuie inalta de 45 de metri, sculptata in jad alb adus din Birmania si situata pe dealul Nakkerd), punctul de belvedere Cape of Promthep.

Ziua 8 (21.04): PE MARE Mic dejun. Avem la dispozitie intreaga zi pentru a explora vasul de croaziera si pentru a ne bucura de facilitatile sale. Aici veti gasi tot ce va doriti pentru relaxare, de la zidul de escaladare si pana la terenurile de golf in miniatura; de la patinoarul deschis intreaga zi pana la piscinele de care va puteti bucura tot timpul. Quantum of the Seas va reusi sa ne surprinda printr-o multitudine de optiuni de petrecere a timpului liber pe vas.

Ziua 9 (22.04): SINGAPORE Mic dejun. Vasul de croaziera Quantum of the Seas, va acosta in portul din Singapore la ora 08:00 dimineata. Dupa incheierea formalitatilor de debarcare, vom face face un tur de oras, in care vom descoperi istoria si cultura locala a incitantului Singapore. Vom traversa cartierul colonial, pentru a admira zona Padang, apoi ne vom indrepta spre Esplanade - Theatres ( o construtie postmodernista, destinata spectacolelor si care se afla pe malul raului), apoi vom vedea statuia Merlion (simbolul orasului, sub forma unei creaturi imaginare si cap de leu si trup de peste). In cadrul excursiei vom ajunge si in renumitele cartiere "Little India" si "China Town". Dupa amiaza, optional se poate vizita Gardens By the Bay, pret informativ: 80 Euro/persoana. Este un parc situat in centrul orasului Singapore, pe o suprafata de peste 100 de hectare. Conceptul general are la baza floarea de orhidee, planta reprezentativa de altfel pentru aceasta regiune. Parcul este format din mai multe zone: Bay South Garden, Bay East Garden, Bay Central Garden. O plimbare de cateva ore in Gardens by the Bay ne va impresiona intr-un mod cu totul deosebit. Cazare la hotel Grand Copthorne Waterfront 5* sau similar.

Ziua 10 (23.04): SINGAPORE Mic dejun. In aceasta zi veti avea timp liber la dispozitie pentru a va relaxa, a face cumparaturi pe renumita strada ‘'Orchard Road" sau pentru a va bucura de restaurantele cu specific local aflate in zona vechiului port Boat Quai, o adevarata oaza de traditie. Seara va puteti delecta cu o plimbare in zona hotelului Marina Bay, puteti urca la ultimul etaj pentru a servi un cocktail si a privi "Orasul Leilor"de la inaltime. Seara vom face check-out ul de la hotel la ora 21:30 pentru a fi transferati catre aeroportul din Singapore.

Ziua 11 (24.04): SINGAPORE La ora locala 00:40 ne vom imbarca pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Amsterdam. Sosire in Amsterdam la ora locala 07:35 si decolare spre Bucuresti la ora 09:30. Aterizare la Bucuresti la ora locala 13:10.

Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

SERVICII INCLUSE:

• transport cu avionul Bucuresti - Singapore - Bucuresti cu compania AIR FRANCE KLM (schimbarea cursei in Paris la dus si Amsterdam la retur); • 2 nopti de cazare cu demipensiune la hotelul Bintan Lagoon 4* sau similar in Bintan; • 5 nopti cazare pe vasul Quantum of the Seas in functie de tipul de cabina ales; • pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, ceaiul de dupa amiaza, cina. Bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator); • activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport; • 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus la hotelul Grand Copthorne Waterfront 5* sau similar in Singapore; • tur de oras cu ghid local in Singapore; • transport cu autocar pe tot parcursul turului conform programului; • insotitor roman de grup; • taxele portuare (pot duferi modificari); • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari) • taxa de viza Thailanda si procesare acte (poate suferi modificari).

Nota: Taxa de viza, taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, iulie 2019. In situatia majorarii de catre autoritatile locale, compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (14 - 21 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:

• asigurarea medicala de calatorie (optionala); • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; • taxa de servicii la bord in valoare de 67 Euro/persoana (obligatorie, se achita personal la bordul vasului); • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 35 USD/persoana - se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in Singapore; • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice (tarifele din program sunt informative si pot fi modificate de compania Royal Caribbean fara notificare prealabila); • bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate.

Pretul incepe de la, este de persoana/loc in cabina dubla interioara si difera in functie de tipul de cabina.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

TERMENE DE PLATA:

⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 90 zile inaintea plecarii;

⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

Quantum of The Seas a fost construit cu gandul la un calator activ. Acest vas a fost lansat in anul 2014 si a fost gandit pentru clientii care au nevoie sa ramana in contact cu beneficiile pe care ti le ofera tehnologia moderna.

Vasul are 16 punti de activitati, distractie si optiuni de cazare. Quantum of The Seas a fost primul vas din clasa cu acelasi nume. Acest vas de croaziera depaseste orice asteptari si transforma in realitate cele mai indraznete scenarii Science Fiction. Intr-o epoca SMART, in care oamenii nu isi pot permite sa piarda contactul cu beneficiile pe care ti le ofera tehnologia moderna, Quantom Of The Seas se adapteaza noilor cerinte si introduce o serie de inovatii IN PREMIERA pentru un vas de croaziera. Quantum Of The Seas are o capacitate de 4905 de pasageri, la care se adauga inca 1500 de angajati ce formeaza echipajul navei. Oaspetii au la dispozitie 2090 de cabine in regim de ocupare dubla, dintre care 1571 de cabine au balcoane, 34 de cabine sunt construite special pentru pasagerii ce trebuie sa foloseasca scaune cu rotile, iar 375 de cabine interioare au ecrane virtuale. Astfel si oaspetii din cabinele interioare pot vedea o panorama identica cu cei aflati in cabinele cu balcon, pot admira rasaritul si apusul soarelui si stiu exact cand vasul ajunge in porturi. La bordul vasului se afla diverse optiuni pentru divertisment: Lounge-ul Two70, situat in partea din spate a vasului cu pereti uriasi de sticla ofera o panorama de 270 de grade asupra marii. Atmosfera este identica cu cea din lounge-ul unui hotel chic, spre exemplu Mandarin Oriental Bangkok, cu sigura deosebire ca panorama se schimba de la un minut la altul. Situat pe mai multe niveluri si avand o capacitate de 540 de persoane, Two70 este un venue unic in lume. Seara, lounge-ul se transforma in sala de spectacole inedita, iar peretii de sticla din timpul zilei se transforma in ecrane multimedia, cu o rezolutie de 12 K, unice in lume. Bionic Bar, singurul bar din lume unde robotii au rolul de barmani. Acestia mixeaza cu o precizie incredibila bauturi diferite pentru a realiza cele mai bune si savuroase cocktailuri. Locul ospatarilor este luat de doi roboti simpatici, care pregatesc cocktailurile pe baza unei comenzi ce se da de pe IPad. Vasul dispune de o zona uriasa Vitality Spa&Fitness Center. Royal Esplanade si The Via, artere de shopping identice cu cele ale unui mall. Royal Theater (teatru dotat cu cinema 3D, unde au loc si spectacole de balet si show-uri de Broadway). Solarium Lodge (zone de piscine adults only).

Cabina interioara cu vedere virtuala categoria 4U Aceste cabine sunt prevazute cu 2 paturi separate care pot fi transformate in pat dublu, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon si optional, conexiune la internet contra cost, minibar, seif. Cabinele 4U sunt situate pe urmatoarele punti: 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13. Dimensiune: 15 mp.

Cabina exterioara categoria 2N cu hublou (geam) Cabinele au ferestre cu vedere la ocean, 2 paturi separate care pot fi transformate in pat dublu, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon si optional, conexiune la internet contra cost, minibar, seif. Cabinele 2N sunt situate pe puntea: 3 Dimensiune: 17 mp.

Cabina exterioara categoria 6D cu balcon Cabinele au ferestre cu vedere la ocean si balcon, 2 paturi separate care pot fi transformate in pat dublu, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon si optional, conexiune la internet contra cost, minibar, seif.
Cabinele 6D sunt situate pe urmatoarele punti: 8,9,10,11,12,13. Dimensiune: 18 mp. (balcon 4 mp).

Fotografii: depositphotos.

Rezerva
Alte oferte