Despre Noi - dedicaţi călătoriilor tale!

Despre Noi - dedicaţi călătoriilor tale!

Ești în căutare de inspirație? De 17 ani respirăm vacanţe, inspirăm călători iar în era internetului ne adresăm turiştilor din toată ţara.

Un circuit in Iordania, Peru sau Japonia, o croazieră pe Mediterană, sejur în Caraibe cu zboruri incluse, la plajă în Grecia, Portugalia, Cipru sau Spania, o vacanţă pentru luna de miere, un bilet de avion la Tokyo sau un eveniment corporate?

Scrie-ne la office@fortunabusiness.ro, suna la 021 336.07.55 (L-V orele 9:00-17:30) ori      foloseste secţiunea de REZERVĂ dedicată fiecărei oferte de vacanţă.

Povestea Fortuna Business TRAVEL începe în anul 2001, acum mai bine de 17 ani!

De 17 ani nu te lăsăm pe mâna oricui, doar astfel rezistăm cu succes într-o piață în continuă schimbare, astăzi echipa numărând 6 oameni dedicați.

Ai auzit de noi in:

Stirile PRO TV (Incont)

Saptamana Financiara - Românii iubesc CROAZIERELE. Cererea a crescut cu 300%!

Ziarul Puterea

✔ Dailly Business

✔ TooChic Magazine

Business Magazin

BURSA

-------------    --------------    ------------------   ----------------

Un eveniment de afaceri? Divizia de Evenimente organizeaza conferinte, petreceri corporate, seminarii, programe team-building, lansari de produse, incentive-uri cu alegerea celor mai bune locatii la cel mai bun pret. In mod evident, toate eforturile sunt canalizate catre realizarea satisfactiei clientilor nostri, singura baza pe care activitatea noastra poate creste intr-un mediu competitiv si sustenabil.

La fel ca tine, iubim vacantele iar consultanţii noştri de turism cu experienţă vor fi bucuroşi să îți ofere tot sprijinul necesar şi toate informaţiile de care ai nevoie. Găsiți cele mai bune prețuri pentru următorul sejur.

Travel more ➤ CONTACT office@fortunabusiness.ro / 021 336.07.55

SC Fortuna Business Travel SRL

Punct de lucru: Bdul Regina Maria nr. 19, sector 4, Bucuresti