De la: 4690 € Rezerva

Circuit AUSTRALIA- NOUA ZEELANDĂ✦ nu te-ai mai întoarce acasă!

Circuit AUSTRALIA- NOUA ZEELANDĂ✦ nu te-ai mai întoarce acasă!

CIRCUIT Australia- Noua Zeelanda, plecare 21 noiembrie (12 locuri) 2019, zboruri Qatar + locale.

Pretul este COMPLET, de persoana cu taxe de zboruri incluse!

Cazare 12 nopti/ 15 zile cu mese conform program cu insotitor român de grup, hoteluri de 4 si 3* superior.

INCLUS in tarif si AVANTAJELE circuitului: • 3 mese de pranz si o cina conform programului

• transport cu autocar local dotat cu aer conditionat conform itinerariului; • transferuri aeroport - hotel - aeroport; • tururi de panoramice de oras in: Melbourne, Queenstown, Auckland, Rotorua, Sidney

• vizite incluse: casuta Capitanului Cook & Gradinile Fitzroy, Pestera Licuricilor (Waitomo Glowworm Cave), Institutul de Arte si Mestesuguri Maori din Rotorua (durata vizitarii variaza in functie de sosirea in Auckland), izvoarele termale Whakarewarewa, Featherdale Wildlife Park; • excursii la: Milford Sound, Palm Cove

• plimbare cu barca pe lacul subteran al Pesterii Licuricilor, croaziera printre fiordurile din Parcul National Fiordland, croaziera "Capitanul Cook" in Sydney, calatoria cu Scenic Railway (Calea Ferata Pitoreasca), croaziera la Marea Bariera de Corali

• insotitor roman de grup • taxele de aeroport si catering

ZIUA 1 (21.11): BUCURESTI - DOHA Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:15 pentru imbarcare pe cursa Qatar Airways cu destinatia Doha. Decolare la ora 12:15 si aterizare pe aeroportul din Doha la ora locala 18:00. Decolare spre Melbourne la ora 20:45.

Ziua 2 (22.11): DOHA - MELBOURNE Sosire la Melbourne la ora locala 18:45. Transfer si cazare la hotel Grand Chancellor 4* (sau similar). Cina la un restaurant local.

ZIUA 3 (23.11): MELBOURNE - PHILLIP ISLAND (excursie optionala) - MELBOURNE Mic dejun. Incepem ziua cu un tur panoramic cu ghid local incluzand Casa Parlamentului, Piata Reginei Victoria, opriri la catedrala Sf. Paul si monumentul comemorativ "Shrine of Remembrance", plimbare pe promenada Southbank, prin Gradinile Fitzroy si intrare in casuta capitanului Cook. Melbourne este un oras modern, cosmopolit, care sia pastrat totusi aerul aristocrat. Cazare la hotel Grand Chancellor 4* (sau similar). Optional, va propunem o excursie spre insula Phillip, situata la 140 de kilometri sud-est de Melbourne, pentru admirarea unui spectacol natural unic, de neuitat: parada pinguinilor pitici care se intorc seara spre cuiburile lor. Rezervatia de pe insula Phillip este vizitata anual de sute de mii de turisti dornici sa-si delecteze ochii cu un spectacol unic. Pinguinii pitici, inalti de circa 33 de centimetri si abia cantarind 1 kilogram, sunt cei mai mici din lumea pinguinilor. Parada nocturna oferita de coloniile de pinguini care se intorc la tarm dupa o zi grea de pescuit, marsaluind in pas vioi, este o priveliste incantatoare. Intoarcere la hotel in cursul serii.

Ziua 4 (24.11): MELBOURNE - QUEENSTOWN (zbor) Mic dejun la pachet. Transfer dimineata devreme la aeroportul din Melbourne pentru zbor spre Queenstown. Decolare la ora 06:15 si sosire la ora locala 11:25. Transfer pentru un tur panoramic de oras in principala statiune alpina din Insula de Sud. Queenstown imbina foarte frumos peisajele montane cu cele ale lacurilor din zona. Cazare la hotel Scenic Suites 4* (sau similar).

Ziua 5 (25.11): QUEENSTOWN Dupa micul dejun, plecam spre Lacul Wakatipu si strabatem apoi regiunea Te Anau. Vom avea ocazia sa admiram superbele peisaje in care s-a filmat „Stapanul Inelelor", fara indoiala cea mai pitoreasca zona din Noua Zeelanda. Excursia se incheie cu croaziera printre fiordurile din Parcul National Fiordland, cu pranz bufet inclus. Transfer la hotel in Queenstown. Cazare la hotel Scenic Suites 4* (sau similar).

Ziua 6 (26.11): QUEENSTOWN - AUCKLAND (zbor) - ROTORUA Mic dejun. Dimineata devreme transfer la aeroport pentru zbor spre Auckland, cel mai mare oras din Noua Zeelanda. Decolare la ora 10:55 si sosire in Auckland la ora 12:45. Ne vom indrepta apoi spre Rotorua, cea mai importanta destinatie turistica din Noua Zeelanda, atat datorita culturii Maori, cat si datorita izvoarelor termale din aceasta zona. Vom vizita Institutul de Arte si Mestesuguri Maori si vom admira valea cu izvoare termale Whakarewarewa. Vom trece si pe langa faimosul gheizer Pohutu, care arunca jeturi de apa la o inaltime de 20 de metri. Cazare la hotel Rydges 4* (sau similar).

Ziua 7 (27.11): ROTORUA - WAITOMO - AUCKLAND (335 km) Mic dejun. Plecam spre nord, o zona renumita datorita sutelor de pesteri ce creeaza o adevarata retea subpamanteana. Vizitam cea mai faimoasa pestera, a licuricilor - Waitomo Glowworm Cave. Pe langa expozitia impresionanta de stalactite si stalagmite, aceasta pestera isi incanta vizitatorii datorita unei caracteristici extrem de neobisnuite: sute de mii de licurici din specia Arachnocampa luminosa traiesc in adancurile ei, oferind o priveliste asemanatoare cerului instelat. Vizita include si plimbare cu barca pe lacul subteran al pesterii. Sosire in Auckland si cazare la hotel President 3* (sau similar).

Ziua 8 (28.11): AUCKLAND - SIDNEY (zbor) Mic dejun. Ne vom bucura de principalele atractii turistice din Auckland, intr-un tur panoramic in care vom admira: Sky Tower - cel mai inalt tur din emisfera sudica (328 m), Wynyard Quarter - vechiul port industrial transformat in port
turistic, Bastion Point, Mission Bay - situat aproape de cartierul central de afaceri de pe Tamaki Drive, Parnell Village - cel mai vechi cartier al orasului, unde cladirile istorice au fost transformate intr-o zona comerciala moderna; vom urca apoi intr-o scurta plimbare pe jos, pe muntele Eden pentru a admira frumoasa panorama a orasului. Transfer la aeroport pentru zbor Auckland - Sydney. Decolare la ora 16:25 si sosire la Sydney la ora 18:00. Transfer si cazare la hotel Rydges Sydney Central 4* (sau similar).

Ziua 9 (29.11): SYDNEY Mic dejun. Tur de oras si croaziera cu ghid local in excentricul oras Sydney, incluzand: vedere panoramica a Operei, una din cele mai spectaculoase cladiri din lume, a vestitului Harbour Bridge, scurta vizita in cel mai vechi cartier, "The Rocks" si in cel mai elegant si boem, "Kings Cross", portul Cook. In continuare vom admira cea mai vestita plaja a Australiei, Bondi Beach cu o scurta oprire la punctul de panorama "The Gap". Imbarcare pe ferryboat pentru croaziera cu pranz inclus de-a lungul Cheiului Circular, cu oprire in portul Darling, cel mai modern al orasului. Seara, transfer la Rydges Sydney Central 4* (sau similar).

Ziua 10 (30.11): SYDNEY - KATOOMBA - SYDNEY (205 km) Dupa micul dejun, vom vizita Featherdale Wildlife Park pentru "intalnire" cu fauna specifica Australiei: canguri, koala, emu, caini dingo, diavoli tazmanieni. Continuam spre orasul Katoomba, aflat pe calea Jamison al carei principal punct de atractie este reprezentat de formatiunile stancoase Three Sisters. Drumul de intoarcere va fi o experienta de neuitat, o calatorie cu Scenic Railway (Calea Ferata Pitoreasca), cea mai abrupta cale ferata din lume, ce coboara spre un defileu impadurit. La intoarcere, trecem pe langa "Sydney 2000", locul de desfasurare a Jocurilor Olimpice. Seara, cazare la hotel Rydges Sydney Central 4* (sau similar).

Ziua 11 (01.12): SYDNEY - CAIRNS (zbor) Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul Sydney - Cairns, orasul cosmopolit situat la 2420 km distanta de Sydney. Decolare din Sydney la ora 09:00 si sosire la Cairns la ora 11:00. Transfer si cazare la hotel Pacific 4* (sau similar). Dupa amiaza, timp liber pentru plaja. Optional, vom vizita Acvariul Cairns, unde vom vedea si vom interactiona cu plantele, animalele si habitatele incredibile din Tropical North Queensland (pret informativ: 40 Euro/persoana, minim 20 platitori).

Ziua 12 (02.12): CAIRNS - MAREA BARIERA DE CORALI - CAIRNS Dupa micul dejun, transfer in port pentru imbarcare pe catamaranul care ne va duce la Marea Bariera de Corali. Considerata una dintre cele sapte minuni ale lumii naturale, Marea Bariera de Corali este cea mai mare structura din lume construita doar din organisme vii ce poate fi vazuta, in toata splendoarea din spatiu. Milioane de organisme mici au compus aceasta minune a naturii ce face parte din Patrimoniul UNESCO inca din 1981. Excursia cuprinde croaziera cu catamaranul, echipament de snorkeling si pranzul bufet pe vas. Seara, intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 13 (03.12): CAIRNS - MELBOURNE (zbor) Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Cairns - Melbourne. Decolam la ora 13:05 si sosim in Melbourne la ora 17:35. Cazare la hotel Grand Chancellor 4* (sau similar).

Ziua 14 (04.12): MELBOURNE - DOHA Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup sau pentru ultimele cumparaturi. Optional, va propunem croaziera pe raul Yarra, un mod relaxant de a revedea atractiile orasului (pret informativ: 30 Euro/persoana, minim 20 platitori) sau vizitarea turnului Eureka, cea mai inalta cladire rezidentiala din lume (pret informativ: 25 Euro/persoana, minim 20 platitori). Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Qatar Airways cu destinatia Doha, decolare la ora 22:30.

Ziua 15 (05.12): DOHA - BUCURESTI Sosire la Doha la ora locala 05:30. Plecare spre Bucuresti la ora 06:50 si sosire la ora 11:05.

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile (tarife calculate pentru un grup de 20 de turisti).

REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro, 021 336 07 55 sau prin sectiunea de Rezerva.

SERVICII INCLUSE: • transport cu avionul Bucuresti - Melbourne si Melbourne - Bucuresti cu compania QATAR Airways (via Doha); • transport cu avionul Melbourne - Queenstown, Queenstown - Auckland, Auckland - Sydney, Sydney - Cairns si Cairns - Melbourne cu companii locale; • 12 nopti cazare cu mic dejun inclus la hoteluri de 3* si 4*: 3 nopti in Melbourne, 2 nopti in Queenstown, 1 noapte in Rotorua, 1 noapte Auckland, 3 nopti in Sidney, 2 nopti in Cairns; • 3 mese de pranz si o cina conform programului; • transport cu autocar local dotat cu aer conditionat conform itinerariului; • transferuri aeroport - hotel - aeroport; • tururi de panoramice de oras in: Melbourne, Queenstown, Auckland, Rotorua, Sidney; • vizite incluse: casuta Capitanului Cook & Gradinile Fitzroy, Pestera Licuricilor (Waitomo Glowworm Cave), Institutul de Arte si Mestesuguri Maori din Rotorua (durata vizitarii variaza in functie de sosirea in Auckland), izvoarele termale Whakarewarewa, Featherdale Wildlife Park; • excursii la: Milford Sound, Palm Cove; • plimbare cu barca pe lacul subteran al Pesterii Licuricilor, croaziera printre fiordurile din Parcul National Fiordland, croaziera "Capitanul Cook" in Sydney, calatoria cu Scenic Railway (Calea Ferata Pitoreasca), croaziera la Marea Bariera de Corali; • insotitor roman de grup; • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna februarie 2019. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala obligatorie; • asigurarea storno storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 50 EURO/persoana - se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in Australia; • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse; • bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii de avans pe email).

Esalonare plati: plata se poate efectua in EURO sau LEI.

⚫ 20% din pretul pachetului turistic la inscriere

⚫ 60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii

⚫ 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

Asigurarea medicala si storno de calatorie este RECOMANDATA.

IMPORTANT!
• Pentru aceasta calatorie este necesar pasaportul simplu sau biometric valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei (nu se accepta pasaport temporar)
• Viza pentru Australia se obtine prin aplicare on-line de catre agentie pe site-ul www.immi.gov.au. La momentul inscrierii agentul de turism va furniza toate detaliile necesarii aplicarii precum si lista de documente necesare a fi incarcate la momentul incarcarii aplicatiei de viza.
• Pentru Noua Zeelanda nu este necesara viza de intrare.

IMPORTANT:
• Consulatul Australiei isi rezerva dreptul de a solicita transmiterea pe cale electronica a altor documente (traduse in limba engleza) cum ar fi: fotografie in format electronic, bilantul firmei (pentru persoanele juridice), asigurare medicala, acte de proprietate (casa, masina), talon de pensie sau adeverinta de salariu in care sa se precizeze datele de identificare, numarul contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net etc. • Pentru persoanele peste 70 de ani, Consulatul Australiei poate solicita un control medical la un cabinet autorizat de acesta (exista 2 cabinete autorizate in Bucuresti). Tarif informativ (se va achita in lei la cabinetul medical): 70 EURO. • IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere" aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

Fotografii: Pixabay.

Rezerva
Alte oferte