De la: 588 435 € Rezerva

Oferte BODRUM 2020, vacante în Occidentul Turciei!

Oferte BODRUM 2020, vacante în Occidentul Turciei!

Vacante Bodrum (Kusadasi, Didim, Marmaris), plecari in perioada 05.06 - 11.09.2020.

Cu zbor direct catre soare, plaja, shopping, distractie, concediul perfect si luxul desavarsit!

Pachete 7 nopti, mese all inclusive, charter Tarom, o selectie variata de hoteluri de 4 si 5 stele.

Despre BODRUM: este, cu atmosfera sa boema si elitara, o localitate pitoreasca situata pe coasta egeeana, pe o peninsula in apropierea insulei Kos. Este un bun punct de pornire intr-o calatorie de-a lungul coastei cariene, cu panorama sa de mitologie si istorie, cu o arhitectura tipic mediteraneana, cu plaje de nisip spectaculoase si mici golfuri stancoase.

Bodrum-ul este fascinant noaptea, este o incantatoare destinatie turistica care satisface exigentele oricarui turist si care isi asteapta vizitatorii sa-i descopere misterele. Cunoscut in antichitate sub numele de Halicarnas (Halikarnassos), orasul Bodrum si-a castigat celebritatea prin faptul ca este orasul natal al istoricului grec Herodot si totodata locul unde se gaseste Mausoleul din Halicarnas - una dintre cele sapte minuni ale lumii antice.

Ca loc unde oamenii au trait continuu de mii de ani, Bodrum are un trecut incredibil de bogat. Pozitia sa langa numeroase civilizatii si evenimente ale istoriei antice au facut din Bodrum un sit important pentru istorici. Resturile Mausoleului din Halicarnas, aflate in partea de nord a orasului Bodrum (la cca 1 km de centru) sunt cuprinse intr-un muzeu in aer liber, fiind vizitabile de catre public. Vizitabil este si castelul Sf. Petru din preajma portului Bodrum, construit de catre Cruciatii Ioaniti din resturile Mausoleului din Halicarnas, distrus de un cutremur de pamant in secolul XII. Pentru a pastra arhitectura locului, edilii orasului admit cladiri cu maximum 2 etaje, pe criterii de uniformitate arhitectonica. Este centrul de yachting al Turciei.

Oferta si tarife valabile in limita locurilor disponibile (in anumiti termeni si conditii).

Rezervari si informatii la office@fortunabusiness.ro sau prin sectiunea de Rezerva.

Servicii incluse:
• 7 nopti cazare cu tipul de masa specificat
• Zbor direct charter Corendon
• Transfer grup aeroport / hotel / aeroport
• Asistenta turistica in limba romana
• Taxe Aeroport

Preturile nu includ:
• Excursii optionale si intrarile la obiective
• Cheltuieli personale
• Taxa locala, daca este cazul, cativa euro (in functie de clasificarea unitatii de cazare) - se achita la fata locului.

 

Preturile sunt de persoana/loc in camera dubla.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii pe email).

Esalonare plati: 50 % la inscriere, diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

Tarifele incep de la, difera in functie de hotel, de data de plecare si sunt complete cu taxe de zboruri incluse, valabile in limita locurilor.

 

Nota: documente necesare calatoriei in Turcia: PASAPORT valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara!

Prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului. Agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora.

Fotografii: Pixabay.

Rezerva
Alte oferte