De la: 565 497 € Rezerva

Vacanță TUNISIA, plaje, medine din nou la prețuri bune!

Vacanță TUNISIA, plaje, medine din nou la prețuri bune!

Sejur de 7 nopti in Tunisia, zboruri directe din Bucuresti, Cluj Napoca si Timisoara, asistenta turistica, transfer aeroport-hotel!

Tarife de la 497 euro/persoana cu toate taxele incluse, mese all inclusive.

Preturile difera in functie de data de plecare si de hotel.

Plecari intre 22/ 29.05 - 2/9.10.2020.

Despre Tunisia/ de vazut in Tunisia: este fără doar şi poate una dintre cele mai interesante ţări ale Magrebului şi ale întregului continent african. Cucerită şi stăpânită mai întâi de fenicieni, apoi de romani, vandali, bizantini, arabi, turci şi în final de francezi, ţara are moşteniri culturale de la fiecare în parte.

Siturile arheologice de o valoare inestimabilă aflate pe teritoriul Tunisiei vă vor oferi o călătorie în timp, având mai bine de 3000 de ani de istorie, dezvăluindu-vă o lume demult uitată. Veți descoperi cultura arabă foarte bine reprezentată prin medinele tunisiene și cele aproximativ 700 de monumente ce includ palate, moschei, şcoli islamice şi fântâni care stau mărturie acestui trecut glorios.

Cadrul natural al acestei ţări vă va dezvălui aproape toate formele de relief, cu peisaje de o frumuseţe extraordinară, de la oazele naturale din Munţii Atlas, până la cei 1300 km de coastă la Marea Mediterană, de la dunele nesfârşite ale Deşertului Sahara până la Chott el Djerid, cel mai mare lac sărat secat din Nordul Africii care oferă vizitatorilor culori care se schimbă de la o oră la alta.

Cu peste 300 de zile însorite pe an Tunisia te aşteaptă într-o călătorie de neuitat!

⭕️ Oferta speciala si tarife valabile in limita locurilor disponibile!

⭕️ REZERVARI si informatii la office@fortunabusiness.ro / 021.336.07.55 sau prin sectiunea de Rezerva de mai jos.

Detalii la sectiunea Download.

Pentru inscriere ne transmiti copii de pasaport valabile (pentru aceasta calatorie e necesar pasaportul valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara).

Plata si avans: 50 % avans la inscriere, diferenta cu pana la 30 de zile inainte de plecare.

Modalitate plata: Numerar (euro sau lei), card (lei) la sediu, transfer bancar online sau depunere numerar la cea mai apropiată agenţie bancara din toată ţara (dupa primirea facturii pe email).

Tarifele difera in functie de hotel si data de plecare.

Fotografii: depositphotos.

Rezerva
Alte oferte