De la: 80 € Rezerva

Petrece un sejur de neuitat!

Petrece un sejur de neuitat!

Intre o croaziera pe Mediterana si un pachet exotic in Seychelles, rezerva un sejur in cele mai apropiate locuri de casa! Asta nu inseamna ca lasam deoparte deplasarile externe, nu:)

Frumusetea locurilor, ideile originale, conacele, castelele, ospitalitatea oamenilor te vor surprinde in mod placut oriunde ai merge.

O saptamana in Delta Dunarii, un weekend la castel, un sejur la un hotel de 5 stele dintr-o statiune balneara cu proceduri SPA, jacuzzi si piscina sau o mini-vacanta prelungita la un conac aristocrat? Romania inseamna mai mult decat litoral, Bucovina sau Maramures.

Datorita dinamicitatii pietei de turism intern care cunoaste cresteri semnificative toate ofertele si tarifele sunt valabile in limita locurilor disponibile.

Pentru oferte si perioade ne puteti contacta la office@fortunabusiness.ro sau 021 336.07.55

  • Castel Brukenthal Avrig (Sibiu)

    de la 220 Lei

Brukenthal este un palat impunător din anul 1788, reprezentând o fostă reședință de vară a Baronului Samuel von Brukenthal, din Transilvania. Acesta oferă spaţii de cazare cu acces Wi-Fi gratuit, la doar 50 de metri de Gara Avrig. Orașul Sibiu se află la 28 km către vest.
Oaspeți istoricului Palat Brukenthal se pot bucura de arhitectura în stil baroc şi de marele parc amenajat al palatului. Toate camerele sunt situate în oranjerie şi oferă vedere la parc. Castelul Corvinilor din Hunedoara este la 30 de minute de mers cu maşina. Biserica Densuş, Mănăstirea Prislop şi Sarmizegetusa Regia se află la aproximativ 1 oră de mers cu maşina.

Preturile incep de la, difera in functie de perioada, sunt pe camera/ noapte fara mic dejun. Tarife si locuri valabile in limita locurilor disponibile. Esti interesat? Informatii si rezervari la office@fortunabusiness.ro

 

Galerie
« vezi toate hotelurile
Rezerva